Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz t72killer #98997 üzenetére
Csak arra akartam rávilágítani, hogy ha az 5 ezerért kapható Európa-térképet és az iGo-ban 10 ezerért megvehetőt össze akarod hasonlítani, akkor ezt is vedd figyelembe. Ez olyan, mintha egy könyvet megvehetnél 3 ezer Ft-ért ebook-ba, míg ezerötszázért megkapnád a fülszöveget papír alapon.
-
törölt tag
válasz SunMount3r #98977 üzenetére
Sztem itt hiába vársz érdemi válaszra. A miniPC -k nem telók, tabok. Ráadásul SOC -onként, gyártónként, brandenként, típusonként, sőt, panelverziónként is tartalmazhatnak eltérő, egyedi megoldásokat. Kicsit körülnéztem, és úgy tűnik, hogy a Q10 pro -nak elég nagy közösségi háttere van. Találtam angol, és német nyelvű fórumokat, sok hasznos infóval. Sztem azokban kéne válaszok után keresgélned. Pl. először is jó lenne tisztáznod, hogy a tied Futekos, vagy kínai verzió. A Futeko fórumon azt írják, hogy hardveres eltérések is vannak, amik miatt a ROM -ok, frissítések nem kompatibilisek, de korábbi típusok tapasztalataiból kiindulva sztem ez kamu. Azt viszont változatlanul fenntartom, hogy a gyári IR táv kuka. Ha van egy Androidos telód, vagy tabod, még azzal is jobban irányítható a segédalkalmazásával. YT link.
-
t72killer
titán
Nyilván kicsi lenne a csomagtartó, ha teljes európát 1:25k lefedéssel kérném
Amúgy igo-s térképárakat hol találok? Ok, tudom, szemeteljem az appjukkal a telefont aztán majd kiderül, ha lejárt a trial. Ezenkívül? TomTom-nál és Sygicnál tiszta sor.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Most hogy mondod, dunsztom sincs, mennyibe fájt a papír autósatlasz, de sztem 5-6k-ból megvolt és elég részletes.
A sygic amúgy 20€ egész Európára. A NNG-nál az se világos, hogy a most leszurkolt pénzért meddig járnak térképfrissítések.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz vadászcsiga #98986 üzenetére
Értem, háát, köztespont nélkül necces az ügy. Egy hosszabb, fél-Európát átszelő útnál pláne, lehet, hogy adott országokat nem is akarok érinteni, a navi számára "felfoghatatlan" okokból, ill 1-200km fizetős autópályát igénybevennék, de aztán lejönnék autóútra (Horváto), mert az szebb, útbaejteném a kedvenc benzinkútjaimat, beugranék egy netről kiválasztott boltba útközben, stb.
Persze, lehet mindegyik kedvencek között és ha elértem az egyiket, akkor állíthatom be a következőt, de ez ultramacerás. Egyrészt 500km-t levezetve nem biztos, h ilyennel akarok vakerálni, másrészt néha szabályosan meg kell erőszakolni a navi "logikáját", hogy az adott útvonalon vigyen, és 5-6 köztes pontot bevarrni, hogy ne akarjon minden áldott autópálya-feljárón felküldeni a sztrádára. Ennyiszer nem állok meg, és alkalmasint ennyiszer birizgálni se akarom a telót vezetés közben.
#98990: a guglimap offline-ba nem csak egy kép? Navigálni is jól tud? Külföldön nincs mindíg mobilnetem, on-line útkeresésre nem hagytkozhhatok.
Akkor keresünk még, lehet végül mégis marad az igo...
[ Szerkesztve ]
-
hatpersze
tag
válasz kovisoft #98949 üzenetére
Az opera beta (nem a mini, illetve azt nem ismerem) tudja az egykezes nagyítást dupla kopp után függőlegesen le-fel mozdulatra, a tab váltás (menüsor) megjeleníthető az kijelző alján, el is tüntethető ha nem kell, egy kézzel (:
Egyetlen hibája a böngészőknek, hogy a gyorsítótár mérhetetlen módon, több száz megára (végtelenül) fel tud duzzadni, és megakasztja a telefont (minden telefont), manuálisan kell üríteni, illetve én még nem találtam olyan alkalmazást ami automatikusan végrehajtaná egy egy programnál ezt a műveletet. Szerintem mesze a legjobb böngésző droidon. -
nyisziati
veterán
válasz bigrock #98965 üzenetére
Ezt a funkciót a Google Maps-be is beépítették.
Múltkor jöttem Cirákról Pestre és Győr mellett jelzett egy balesetet és felkínált egy kicsit hosszabb útvonalat.
Nem fogadtam el, mert ez volt az első ilyen alkalom, nem bíztam benne. Aztán egy fél órát araszoltam az M1-esen és közelről megnézhettem a két összetört járgányt 5 km után... -
kovisoft
őstag
válasz aprokaroka87 #98981 üzenetére
Én egy csomószor így járok, de az okát nem tudom.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hello!
Más találkozott már olyannal,hogy bizonyos alkamazás sikeres lefrissítése után a Play Store újra felkínálja frissítésre ugyanazt a verziót.A keress rá a Google-n és a írj e-mailt válaszokat nem fogadom el,köszönöm szépen!
-
Nocsesz1
senior tag
Szeretnem meg kérdezni hogy esetleg használ e valaki felváltva Iphone is ?Felváltva használom mind két platformot és nem tudom megoldható e hogy a viber mind 2 telefonon egyszerre rajta legyen 1 hívó számmal?
HAJRÁ VIDI !!
-
t72killer
titán
Köszi a navitippeket, akkor a HERE-el próbálkozom + beteszem mellé a waze-t olyan esetekre, amikor van net.
-
SunMount3r
nagyúr
Hali megint!
Újabb problémába ütköztem: Android TV Box-ra telepítettem a Powermap Alphat (ezzel már működik egy kicsit a menü TV Box-on is), de a kikapcsológombot, ikont (Exit, Close, kilépés, cetera) sehol sem látok.
Kérdésem: normál esetben tableten/okostelón hogyan zárjátok be az alkalmazást (teljesen)?
Lehetőségeim: a Box távkapcsán a Back-gombot addig nyomogatom, amíg ki nem lép a Box Home menüjébe, vagy ua. csak a Home gombbal. De ezek nem zárják be/lépnek ki teljesen a Powermap-ból, az még mindig fut a háttérben, mivel ha bárhol megnyomom a távkapcson a Play/Pause gombot, akkor elkezdi játszani a zenét amit a Poweramp-ban legutóbb betöltöttem. Ez pedig nagyon zavaró.
A Box App-Manager-jében van olyan, hogy ha ráállok a Powermap ikonra, és megnyomom a Menu-t, akkor kiírja, hogy "Default Start", ha erre rányomok akkor ez "Close Start"-ra változik. Ennek van köze a még futó applikáció bezárásához?
A válaszokat köszi!
-
t72killer
titán
válasz enginev3.0 #98973 üzenetére
Nem ismerem a Here-t, kipróbálom. Vajon ugyanaz a térkép, mint amit az igo kap?
-
-
t72killer
titán
Keresek egy jó navit (célpont Horvátország), ki melyiket ajánlaná?
1. IGO - keményen fizetős
2. HERE - ingyenes(?) -> érdekes módon itt igo-hoz a here térképeket ajánlják, minek vegye meg akkor az ember a drága igo-s térképet, ha a HERE-től ingyen megvan?
3. TomTom - fizetős
4. Sygic - fizetős5 - bármi egyéb?
Ja, a Waze érdekel, viszont külföldön nemigazán lesz netkapcsolat az autóban, arra meg azt mondják, hogy net nélkül nem az igazi.
A warezt a vírusos apk-k miatt kihagynám.
[ Szerkesztve ]
-
lomposfarkas
tag
Helló, érdekes tapasztalatot szereztem. Tegnap a Play-ből feltettem 3 programot, az este próbálgattam őket:
[link]
[link]
[link]Ma délelőtt nem volt semmi baj a telefonnal (Defy+, Wiui), de ebéd után előveszem és a következőket látom: hang lenémítva, BT bekapcsolva és megjelent egy új kontakt, a következő adatokkal, név: Farkas Flórián A Zs Wz, telefonszám: 10980. (tényleg ez a név, nem politizálni akarok) Gugli nem dob rá semmit.
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr Dini #98966 üzenetére
Na, erről beszéltem.
Jaaa, hogy a "Jenkins"!!!! Hát az úgy mindjárt más.Vazze, ember! Annak is utána kellett olvasnom, hogy mi a fene az a Jenkins, de még a Wikijének az értelmezéséhez is guglizgatnom kellett, pedig elvileg Magyarul volt leírva. Teljesen más dimenziókban mozogsz, és ez látszik a publikációidon is. Próbállak követni, mert zavar, ha csak magolok (értsd: másolok) valamit anélkül, hogy érteném mit, miért teszel úgy, ahogy, de úgy érzem, hogy ehhez minimum újra kellene születnem (lehet, hogy nem is egyszer). Ezt csak azért írtam, hogy mielőtt legközelebb azt publikálod, hogy miként lehet mesterséges intelligenciával felruházni egy Sokol rádiót, gondolj a történelem azon géniuszaira, akiket a korukban nem értettek meg az emberek, és ezért nem tudták kibontakoztatni a zsenialitásukat! Ott van pl. Shibby. Évek óta gyermekeként dédelget egy projectet, erre berobbansz és felforgatod az egészet az ötleteiddel. Amit írsz, abban lehet tökéletesen igazad, épp csak arra döbbented rá, hogy az alapoktól (kernel) kellene újragondolnia (írnia) az egész koncepcióját. Csodálod, hogy nem lelkesedik az ötleteidért?
Vagy, nézd meg az itteni, általános vélekedést az automatizálókról! Pedig nagyon praktikus, és erőforráskímélő egy all in one alkalmazás, sok különállóhoz képest. És ez még hol van a Te project -jeidhez képest!beg:
Ha úgy érzed, hogy ez "sok(k)" itt, akkor töröld nyugodtan![ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Szép napot!
Víruskergetőt mit ajánlotok? Ki mit használ? Egyáltalán használtok? Tegyek fel?
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
nyesix
senior tag
Sziasztok,
tud valaki segíteni, hogy az MS outlook appban hol tudom azt beállítani, hogy a levelek, naptár szinkronizálása ne push, hanem egy általam meghatározott ütemezés szerinti, vagy manuális legyen?[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #98962 üzenetére
Nem, ezt most negatív értelemben írtam. Lemaradt a zárójel, a space, nah szóval összecsaptam...
Egyébként a "titok" a Jenkins. Nagyon sokat segít, ha olyan dolgot csinálsz, amit már régebben csináltál, most csak "frissíteni" kell. Meggyosítja a sziszifuszi részeket. Pl írok egy kódot, akkor lefuttatom rajta a jenkinses taskot, az meg lefordítja, becsomagolja, esetleg aláírja és felrakja a tárhelyemre.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
bigrock
addikt
A Waze-nek egy piros pont: M7 Balaton felé vivő szakaszán előjelzett egy balesetet és a vele járó kb. 50 perc késlekedést. Elnavigált egy elkerülő szakaszra, ahol 8 km. és 10 perc plusszal megúsztam a dugót.
-
törölt tag
válasz SunMount3r #98960 üzenetére
Milyen teló/tablet? Írtam, hogy egy M8 -as box -ról van a screenshot.
Geekbuying link
Korai Teszt
Egy 4.4.2 -es Finless ROM van rajta, attól ilyen a tálca. A ROM sajnos nem erre a kütyüre való, ezért bukom az infrát, és a bluetooth -t. Viszont eddig csak ezzel adott képet a DVI -s monitorra. Már nagyon bánom, hogy sajnáltam anno azt a plhsz 5 rugót a HDMI -kivitelre. Sokat szívok emiatt a miniPC -imnél. -
droti25
őstag
Sziasztok
Milyen vírusírtó appot érdemes feltenni ami jó és kevés erőforrást igényel?
-
törölt tag
válasz Mr Dini #98959 üzenetére
Csodálod? El sem tudom képzelni, hogy a túróba bírsz ennyi projectet vinni párhuzamosan. Én is kütyübolond vagyok, de amit Te művelsz, annak a tizedétől is régen kiégtem volna. Komolyan mondom, hogy a "legelvetemültebb kocka" vagy, akivel eddig összefutottam. Remélem, tudod, hogy ezt maximálisan pozitív értelemben írtam!
-
nyisziati
veterán
válasz enginev3.0 #98956 üzenetére
Szerintem ez inkább készülékfüggő.
Nekem az utóbbi két gépem automatice swappal jött. A THL 512 MB-tal, a Xiaomi 1 GB-tal. De kell(ett) is, így is elfogy. -
törölt tag
válasz kovisoft #98955 üzenetére
Megértem. A Dolphin -ban csomó rejtett lehetőség van (pl. tab váltást lehet hangerőgombhoz rendelni, és ha jól emlékszem, akkor az alap duplakoppos nagyítás mértéke is állítható), de nekem a kétkezes használat, és a fekvő nézet az alapértelmezett módom, ezért az álló nézetű használat trükkjeiben nem vagyok annyira jártas. Ráadásul balkezes vagyok.
nlpK:
Az időjárás appok sem az én asztalom, de megnéztem neked Kodiban. Külön C/F opciót én sem találtam, de nekem helyesen írja. Sztem ez a helybeállításon (és engedélyezésen) múlik, és nálad itt lehet a bibi. Itt egy átméretezett screenshot az M8 -as boxomról: -
atosan
veterán
válasz enginev3.0 #98950 üzenetére
Régebben használtam a Link2sd-t, ha jól emlékszem a Total commander mutatja az ext patríciót is.
Boldog Új évet!
-
-
kovisoft
őstag
válasz #79335424 #98953 üzenetére
Köszi, de akkor továbbra is maradok a Chrome-nál. A telefont egy kézben tartva, a tartó kéz hüvelykujjával szeretném a lehető legkényelmesebben használni a böngészőt, ehhez jó lenne, ha a (nekem) fontos funkciók a képernyő alján is könnyen elérhetők lennének. De tudtommal Chrome-ban nem lehet pl. a címsávot, toolbart, akármit áthelyezni alulra, fel kell nyúlni a kijelző tetejére a tab váltáshoz.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Installáltam Android TV-Box-ra KODI-alá az "OpenweatherMaps" időjárás kieget (ez volt a második amit felkínált), de a fokokat fahrenheit-ben (F) jelzi ki, celsius (C) helyett. Kutakodtam a Setting-jében, de sehol nem találtam hol lehetne ezt átállítani? Erre valami ötlet? (Vagy ha van ennél jobb időjárás addon, akkor javasoljatok légyszi). No meg az időjárás térképeket sem tölti be, látom Magyarország térképét, de semmi idő adatot nem mutat rajta, ez miért lehet?
Köszi!
-
törölt tag
válasz kovisoft #98952 üzenetére
A zoom funkció a gomb elengedéséhez van hozzárendelve, tehát szakaszos, és bökdösni kell. Tudom, hogy milyen zoom -ra gondolsz, mert a Térkép -ben is olyan egyujjas, le/fel húzogatós a zoom. Az a béta Jetpack pontosan ugyanolyan volt. Ha gondolod, akkor megpróbálhatom előtúrni, hátha nálad stabilabb lesz. De, sztem nem véletlenül dobták a vonalat. Az viszont fura, hogy a hangerő gombokhoz nem lehet zoomot rendelni. Ez a feature request talán érne egy misét a béta közösségi G+ -on.
-
törölt tag
válasz kovisoft #98949 üzenetére
A Dolphin -hoz volt egy béta Jetpack, amivel ment az egyujjas zoom, de sajnos, nagyon instabil volt vele a Dolphin. Gyakran összeomlott. Viszont, nagyon régóta van egy un. pinch zoom button. Ha ez aktív, akkor a képernyő mozgatásakor megjelenik egy floating +/- gomb, amivel lehet zoomolni. Ezt használom miniPC -n az egérrel nagyításhoz, és persze egyujjas zoomként is működik. A realtime tördelés ilyenkor nem megy, de nagyítás után duplakoppra áttördeli a szöveget.
[ Szerkesztve ]
-
-
kovisoft
őstag
Ha már böngésző, tud valaki ajánlani olyat a Chrome-on kívül, amiben van egyujjas zoomolás? A Chrome-mal (nekem) macerás a váltás a tabok között, fel kell nyúlni a lap tetejére. Olyan böngészőt szeretnék, ami támogatja az egykezes/egyujjas használatot amennyire csak lehet.
-
Fall-N
veterán
Ha már böngésző, ajánlok kettőt, mert erről sosem elég társalogni.
-
válasz enginev3.0 #98941 üzenetére
Még szép, hogy azt írja a telefon, hogy nem lett áthelyezve az alkalmazás, mivel a telefon alapból nem tud ilyet. A Link2SD becsapja a telefont, pont ez a lényege az áthelyezésnek, másképp nem lehetne.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Narxis
nagyúr
válasz enginev3.0 #98944 üzenetére
Első indításnál kérnie kellett, hogy csatolni akarja és rebootot akar. Ha azután nem problémázott akkor csatolnia kellett. Link2SD-n belül Tárhely info-ban látnod kell minden partíciót.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
Mr Dini
addikt
Szia!
A link2sd csak akkor helyez át hatékonyan, ha van egy ext partíció az SD-den (pl ext2) és arra linkeled át az appot.
-
Narxis
nagyúr
Ha csináltál ext partíciót sd kártyára akkor azt csak link2sd tárhely info résznél fogod látni. Telefon tárhely jelzője nem mutatja.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Felraktam a link2sd-t és aminél engedte rámentem hogy linkelés sd kártyára, a telefonon jóval több hely lett, de az sd kártyán se lett kevesebb, és a telefon a beállításokban még mindig azt írja hogy a telefonon van az alkalmazás, a link2sd meg azt írja hogy linkelve sd kártyára
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
beg
veterán
válasz shunter #98938 üzenetére
Ha tud otg-t a telefon, akkor adapterrel egérrel tudod vezérelni. Ha nem, de be volt kapcsolva az usb debug akkor még van remény, de az már szakmai topik. Ha egyik sem akkor így jártál.
Fotó és névjegy szinkron legközelebb legyen Ingyen van.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
shunter
aktív tag
Sziasztok!
Átszeretnék cuccolni a régi mobilomról az újra, csak sajna a régi telón megrepedt az érintő felület. Ha PC re dugom nem férek hozzá az adataimhoz, mivel pinkód védi. Így nem érzékeli a számítógép. Full PC vezérléssel viszont kitudnám kerülni az érintőpanelt.
Milyen programmal lehetne megoldani, hogy PC ről tudjam irányítani?[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz Mr Dini #98930 üzenetére
még érdekesebb, hogy miui rendszerben ugye van tűzfal (beépített) amiben én annyira nem bízok, viszont AFWal+l-t nem lehet életre kelteni. Mindig a beépített tűzfallal dolgozik a rendszer.
Öröm az ürömben, hogy az Xprivacy-val tudom blokkolni az internet és hálózat elérést.sudo rm -rf /*
-
Mr Dini
addikt
Én arra tudok tippelni, hogy az Apk lelkében a manifest fájlban be van téve egy minimum SDK szint... Ha így van, akkor megpróbálhatod kibontani az apk-t (apktool-t ajánlom erre a célra, de akár a mobilos TC is tud ilyet(ha csak a manifest kell!)), majd moddolod a manifestet, visszacsomagolodés újraszignózod pl a ZipSigner android appal (play a barátod.
Bár ebben az esetben sem biztos, hogy menni fog, hiszen az sdk level nem véletlen van meghatározva néhány appnál. Lehet, hogy régi droidokon nincs még meg az a library stb...
De a legjobb lenne, ha keresnél/készítenél egy frissebb custom romot a telóra, azzal tuti nem lenne gond. Annó az első droidom (egészen a mai napig használom) egy SG Mini 2 volt, 2.3.6-os GB rendszerrel. Fogtam, csináltam rá egy gyári kernelre épülő cm10.1-es rendszert, és azóta vígan használom. Még a kevés ramot sem érzem meg. Soha nem fagy le, akksi kibírja 2,5-3 napig és mindent fel tudok rá tenni a Playből. Jó, persze az Angry Birds Go picit laggolt rajta, amikor teszteltem a kicsikét, de nincs vele baj. Szóval hajrá!
@Somatom
Mostmár nagyon érdekel, hogy az ilyet hogy oldják meg. Nem tudsz itt valami mtk expertet, vagy doksit/kernel forrást ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #98932 üzenetére
What?
Milyen kernel az? Alapesetben a menuconfiggal(/oldconfiggal) ki kell választani, hogy mi kerüljön a kernelbe és aztán le kell forgatni. Viszont, ha a NETFILTER nincs csillagozva, illetve a többi cucca, akkor nem kerül bele a kernelbe. És akkor futó rendszer mellett nem tudom, h hogy tudsz belerakni olyat, ami nincs is benne...
Vagy hogy megy ez?
Egyébként én mindig is irtóztam az MTK-tól... Lehet, hogy előítéletes vagyok Kína eme nemes találmányával szemben, de nem bízom annyira benne, Snapdragon párti vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
kuda
csendes tag
Segítségre lenne szükségem. Valahol a házban eltűnt a mobilom, ami sajna le van némítva. Már felforgattuk az egész házat és sehol semmi. Sajnos nem voltam olyan előrelátó, hogy ilyen esetek orvoslására előre telepítsek egy alkalmalzást , de most már ez van.
Tudtok esetleg egy olyan app-ot ajánlani, amit távolról tudok esetleg rá telepíteni? A Google Play-en keresztül próbáltam már rátelepíteni az Androidlost-ot, de mint számomra utóbb kiderült, az újabb verziókra már nem lehet távolról aktiválni az alkalmazást.
A google android eszközkezelőjét is próbáltam, de nem csörgeti meg a készüléket, pedig wifi kapcsolatnak kell lennie, ha az Andoridlost-ot telepítette. Szóval nem értem.
Ötlet? Kedden tűnt el, ma csütörtök van, félek, ha lemerül az akksi, agyő. Sosem kerül elő. Előre is köszi!!!
-
Mr Dini
addikt
válasz #79335424 #98929 üzenetére
Igen, az iptables is a kernelt használja ki. A zárójeles netfiltert. Namost, az én régi telómon le van tiltva a stock rom kernelében a netfilter, szóval nem tudtam a rootos tűzfalakat használni... Annó ezért készült el az első romom.
De kiváncsi vagyok, hogy van-e más mód rá, mert én nem tudok ilyet elképzelni.
-
Mr Dini
addikt
válasz aprokaroka87 #98927 üzenetére
Root nélkül is létezik már tűzfal?
Amúgy, ezek a tűzfalak pontosan hogyan működnek? Ugyanúgy a kernelt használják ki? (netfilter)
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Hellóka!
Olyan appot keresek, amivel korlátozni tudom a mobilnetet egyes alkalmazásoknál.
Fizetőst is ajánlhattok.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
SpongyaBob
veterán
Hi!
Van olyan app ami kiírja a Wifi modul tulajdonságait? Konkrétan az érdekel hogy milyen van pontosan a telóban. Köszi.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
mzso
veterán
Akad olyan alkalmazás amivel mérni lehetne az alkalmazások okozta energia fogyasztást?
Gyanúsan gyorsan lemerült legutóbb a telefon...
Más:
A google keep csak nálam retek, vagy mindenkinél? Ha kézzel frissítek csak karikázik de még véletlenül sem szinkronizál. Ha meg bekapcsolom az automatikus szinkronizálást akkor az egész mindenségre bekapcsolódik. Pl a gmail-re is amit kifejezetten nem akarok. (Most meg már az automatikus szinkronizálás beállítás is eltűnt...)
-
addikt
A Tugabrowser-ben állítólag van Gsync, amúgy azt gondolnám látatlanban, hogy mindkettő hasonló lehet (talán mindkettő Chromium alapokra is épül, de ezzel nem akarok hülyeséget mondani).
Nekem a Gello Mod-ban tetszik a sebesség mellett még, hogy van opcionálisan Immersive mode, plusz energiatakarékos funkció is. Mivel 95%-ban szöveges formában netezek, oda még jól is jön nekem, hogy nem pörgetik szét magát a processzor feleslegesen (márha valóban működik ez az energiatakrmód persze).
A könyvjelzők szerencsére nem érdekelnek mobilon, szóval nekem nem okoznak gondok a fentebbiek.@beg: Bevallom ilyesmi infók reményében is írtam be eleve a témában. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Az alap még fele ennyit sem tud, ez egy mod verzió és még ebbe se fért bele a gsync. Gyors mint a mérgezett egér, de ahogy egy chrome szintjére jut tudásban (pedig még az is fapad, könyvjelző sorrendet sem változtathatunk 2016-ban ) szerintem úgy fog lecsökkenni a szintjére. Szintetikus tesztekben 10% körül ver jelenleg a chrome-ra.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
addikt
Sziasztok!
Használja itt valaki a Gello Mod- vagy a Tugabrowser böngészők valamelyikét?
Más topikban olvastam őket ajánlásként, mindkettő egyelőre csak XDA Labs-ból tölthető le és még csak a Gello Mod-ot próbáltam eddig (pár nap után összevetem a másik ajánlottal is), de kegyetlen gyors és tudásilag is teljesen korrekt böngésző.Eddig kb 1-2 éve UC browser volt a fő böngészőm és igazából azzal sem volt a mai napig komoly gondom, de miután megtapasztaltam, hogy böngészés sebességben milyen előbbrelépés lehetséges, szerintem azt csak pót böngészőnek fogom a telefonon hagyni ezentúl.
Egyedül az fog hiányozni UC-ből, hogy az nagyon sok oldalt képes volt megőrizni újratöltés nélkül. -
-
törölt tag
Távol állnak tőlem az ilyen "tisztító" hókuszpókuszok. Egyszerűbben oldom meg az ilyesmit. 3GB RAM
gaben0211:
A billentyűzet nem csak egy felület, hanem egy input method, aminek érthető okokból elég szigorú követelményei vannak. A logolás csak az appon belül oldható meg, más billentyűzet alkalmazáshoz nem társítható.
A másik módszer az, hogy megkerülöd az Androidot, és kernel szinten olvasod ki a bevitelt. Ez viszont csak egy koordináta lesz. Kell hozzá egy "térkép" a billentyűzetről, ami alapján beazonosítható, hogy az adott koordináta milyen karakterhez tartozik (mint az offline naviknál).[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
Szevasztok!
Olyan alkalmazásra volna szükségem 2.3.6 alá ami automatikusan törli a gyorsítótárat és tisztítja a készüléket
időközönként.
Mint pl. a DU Speed Booster.Köszi.
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
gaben0211
tag
helo. tudnatok mondani valamilyen keylogger programot ami nemcseréli le a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest