Hirdetés
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Microsoft Excel topic
- Milyen program, ami...?
- Project Trident - Void Linux
- Disney+
- VoIP telefonálás
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
Üdv,
Nem tudjátok, hogy a Runkeeper hangját hol tudom szabályozni? Sehol nem találom.
A telefon zene, média, egyéb stb....alatt le tudom venni a hangot, akkor csendben van, de az alkalmazáson belül sehol nem találok erre semmit....lehet, csak elkerüli a figyelmem?[ Szerkesztve ]
-
válasz FZsolt15 #47048 üzenetére
Ezeket azért nem nevezném apróságnak.
POLARIS Office
mSecure - Password Manager and Secure Digital Wallet
Runtastic PRO GPS Running, Walking & Fitness Tracker
SketchBook Pro
PrintHand Mobile Print PremiumPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FZsolt15
aktív tag
Ingyen Swype Keyboard + egy pár apróság. [link]
-
LonGleY
veterán
válasz Laca1212 #47046 üzenetére
Nem muszáj. Mit telepítettél legújabban? Érdemes azok között nézelődni, eltávolítani őket, ha kétes darabok. Köztük lesz a bűnös minden bizonnyal. Ha még mindig előmászna, meg lehet nézni valami csekkolóval (pl.: Avast, Bitdefender, Zoner AntiVirus Free, ilyesmi). Az ellenőrzés után a védelmi programok eltávolíthatók. Ha odafigyelsz arra, hogy mit telepítesz, nem fordul elő megint.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
SGS2 -ről, Android miniPC -re, vagy Win laptopra szeretnék wifi/lan belső hálón realtime kameraképet streamelni. Tud valaki erre jó programot? Eddig a Securet Spy Cam -mel csináltam. Ez tulképp a kijelzőképet küldi. Ez az S2 -esetében 800x480. Ez elég is lenne, nem várok csodát. De nem tudok 15fps fölé menni, ami viszont inkább slideshow.
Esetleg a screen mirroring átviszi a kameraképet is (most nem tudom tesztelni)? -
kovisoft
őstag
válasz adrian94 #47043 üzenetére
Azt EDS-ben minden fájlod titkosított formában van eltárolva egy konténer fájlban. Ha kellően hosszú és bonyolult jelszót használsz, akkor a gyakorlatban nem lehet feltörni a titkosítását, tehát mások így nem juthatnak a fájlodhoz. Persze mindig ott van a lehetőség, hogy valahogy megkaparintják a jelszavadat (pl. keylogger, kínvallatás, stb).
-
-
Bozek
nagyúr
válasz powerwade #47040 üzenetére
Semmi gond. Szerencsére vannak más megoldások is, például a kérdező által használt NewsBlur, aminek van News+-hoz kiegészítője (igaz, fizetős).
A 2 dollár / hó témához meg annyit, hogy van egy oldal, aminek a fórumában SE telefonokhoz lehetett sok finomságot leszedni (saját gyártású témák, csengőhangok, stb.). Ezekből voltak prémium cuccok, amiket a VIP tagoknak tartottunk fenn. A VIP tagság 1 évre volt 1500 Ft, de még ezt is soknak tartották egyesek... Na meg a sok warez, amit az emberek megtesznek 1-1 Android-os alkalmazásért. 300 Ft, de inkább letölti valahonnan... Ezek után se fogadod el? Ez Magyarország sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
Foiskolas korom ota fizettem elo VPS-re, 2 dollar / ho (akkoriban az 400 forint volt, vagy 2 uveg sor), szoval nem fogadom el hogy ez penz kerdese lenne Egyebkent a routerre telepites nyilvan nem a legegyszerubb megoldas annak aki meg nem csinalt korabban ilyet, ezzel egyetertek. Mindenesetre az volt a kerdes hogy a GR utan milyen megoldassal lehet RSS-t olvasni es arra ez kivalo megoldas. Viszont tenyleg nagyon off ez a tema, elnezest.
-
scarabaeus
őstag
válasz adrian94 #47037 üzenetére
Magamból indulok ki, mivel már használom a keepasst, és az is képes fájlmellékleteket rendelni kulcsokhoz, így szövegfájlokat is, amit ki sem kell bontania a kódolt adatbázisából, hogy aztán egy külső program megnyithassa, mert a saját belső nézőkéjével mutatja meg a tartalmát. De csak emiatt, ha amúgy a keepass nincs fenn, nem biztos, hogy ez az optimális megoldás.
[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Speedvoltage
tag
Sziasztok olyan problémám akadt hogy van egy Prestigio MultiPad 9.7 Ultra Duo 16GB (PMP5597D_BF_DUO) em a az alap firmwaret frissítettem erre
Szebb gyorsabb,stb viszont a Chromet felrakom 1 órán át működik onnantól kilép mindig, újra rakom és megint , ötletek?
Előre is köszönök minden választ.
-
adrian94
őstag
Tudtok olyan appot amivel txt. fájlt tudok "megvédeni" hogy véletlenül se jusson hozzá senki? Nem csak olyanra gondolok aki használja a tabom...
-
Bozek
nagyúr
válasz dReFiX #47035 üzenetére
Például a Tunein Radio tudja, ha jól emlékszem.
(#47034) powerwade: "otthon a routeren futtatod" - persze, ez is egy megoldás. De szerinted a jelenlévők hány százaléka tudná feltelepíteni a router-re? A VPS meg mint írtad, pénzbe kerül. Még ha csak pár dollár, akkor se hinném, hogy a tipikus magyar fizetne érte. Hiszen Magyarországon az emberek nagy része mindent ingyen akar.
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Üdv Kollégák ! Van olyan radió program amibe megadhatok egy netrádió linkjét és lejátssza ? Köszi !
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Van egy TAB-3am erre kéne valami adblock szerű program, hogy egyes weboldalak ne fagyasszák be, vagy esetleg valami nagyon ajánlott böngésző chrome ff vagy beépített helyett?
-
-
melan
senior tag
Sziasztok! ZAjlik nálam a böngészőháború, és rájöttem, hogy a gyári böngésző a legjobb nálam. Egyetlen dolog hiányzik belőle: ha hosszú oldalt olvasok (pl a fórumot) akkor nem tudok gyorsgörgetést - lap aljára/tetejére navigálni gyorsan. Más programnál felugrik egy kis nyíl, de ennék nem látok ilyen lehetőséget... vagy csak nem tudom, hogy kell előcsalogatni?
-
tomy86
addikt
-
törölt tag
Köszi, ez természetesen ki van jelölve. De mégsem teszi. Fekvőben lemarad a widget alja.
Tobias40:
Használtam ilyet még anno, GB -n. Sanity volt a program, és volt hozzá fordítás a Magyarított Alkalmazásoknál. Remek hívásmanager volt, de sajnos, abbamaradt a fejlesztése. Nagy kár érte. Abban minden ilyet be lehetett állítani. De még ott sem volt tökéletes a nevek kiejtése. Szerintem az egy másik story. Az IGO -ban Mariskának segít a térképek mellé egy-egy "phoneme" fájl, ami a kiejtéshez szükséges infókat tartalmazza. Talán itt vmi ilyesmi hiányzik. -
-
tobias40
veterán
erre vki?
Leginkább az érdekelne hogy melyik programmal lehet beállítani a "keres" szót és be is mondja amikor hívnak és hozzá a nevet..Senki nem használja ezt a kényelmi lehetőséget?
Rá sem kell nézni a telefonra és tudod ki hív! -
petipetya
nagyúr
Pontosan. Közvetlenül nem fogod megtalálni, mert a Google Now (=asszisztens) legfrissebb verziójára van szükség a gyári 4.4.2 alatt, és azzal lesz elérhető a Google Experience Launcher.
Emellett a L:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox]Google kereső szempontjából is jó, ha a legfrisebb verzió van fent a telódon.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
zho-lee
addikt
válasz bendi806 #47011 üzenetére
Érdekes, amikor nekem fenn volt a tsf, alig vettem észre változást az akku időben.
Igaz, nem tettem ki a léghajót az asztalra..
Ha átgondolom, minusz 2 verzió a mostanihoz képest.. kb.
HTC Sensation -4.3 rommal, és SGS3 -4.4 rommal.[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Real APK Leecher-rel akadt egy kis gondom. Régen használtam már, azóta megváltozott a Gmail-es jelszavam, de hiába adom meg az újat a beállításnál a Device ID-vel együtt, nem enged be mégsem. Vkinek vmi ötlet?"Error while writing config file" Ezt írja, mikor megadom az új dolgokat. Jelszót és ID-t.
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
bendi806
aktív tag
válasz LonGleY #46982 üzenetére
Én is TSF Shell-t használok, igaz megjegyzem, nálam nagyon lemeríti az akksit és a másik, hogy a letöltött jegyzettömbe, ha írok, csak a képernyő ki-be kapcsolásával tudom a helyére tenni
de ezt leszámítva nekem tökéletes is lehetne, hogy ha rss hírolvasót valahogy rá lehetne "tenni"
amúgy meghajlok előtte -
soultrapp
senior tag
hello!
nem tudjátok melyik a legjobb német nyelvtanuló alkalmazás(ingyenes)szórend,szavak stb... -
-
Kékes525
félisten
Vettem egy Samsung EB-K1A2EBEG Akkumulátor 2000 mAh LI-ION (akkufedéllel) FEKETE [Samsung GT-I9100 Galaxy S2] akksit.
Ismertek e olyan programot, ami az akksi teljesítményét kimutatja (azt, hogy 2000mAh-es)?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #47004 üzenetére
Akkor lehet módosítottak rajta,még motorola defy korszakomban lehetett úgy emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Zolly444
aktív tag
Megoldható valamilyen módon az hogy telefonom egyenlegéről tudjak appokat vásárolni Google Play Áruházban? T-Mobile
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Delta Force (2024)
- Háztartási gépek
- Mindent a StreamSharkról!
- OpenMediaVault
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Torrent meghívó kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400MHz Kit
- 19.5V 11.8A 230W-ADP-230EB T-7.4 5.0mm (19.5V 11.8A)
- Asrock Z68 Extreme3 Gen3 + Intel i5-2500K + Corsair 2x4 GB + Thermaltake FrioOCK
- Nintendo Switch V2 Dual-Boot Picofly CFW 32+64GB + Pro kontroller + tok
- Mikrokarcmentes Honor watch gs Pro üzemidő bajnok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest