- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frisco
aktív tag
Sokan a Google Play-en található képekből ítélik meg, hogy egy program tetszetős-e vagy sem, én magam is innen indulok de ez sokszor megtévesztő lehet.
A számomra legjobb és a leginkább testreszabható tárcsázó/kontaktkezelő program a DW Contacts and Dialer. is gagyi képekkel mutatkozik be, talán a fejlesztője ízlésvilágát tükrözi vissza (honkongi ha jól tudom), jóllehet teljesen ízléses megjelenésre lehet szabni.
Ha elmerülünk a beállításaiban akkor láthatjuk, hogy gyakorlatilag mindent, a panelek/modulok méretét, rácsszerkezetét, színét is úgy állítjuk be ahogy akarjuk. LINK
Vannak egyébként beépített témái is, de érdemes rászánni pár percet.Pl. ICS-jellegű, modern tárcsázó: LINK
Névjegyzék: LINK
Előzmények: [LINK]
Eszköztár: LINK
Én egyébként ezt a témát, beállítást használom, alul mindig piros az aktív panel, így jobban tudom követni, hogy mit is keresek. LINKDe egyébként annyi finomság, extra van benne, hogy ez után minden más tárcsázó egyszerűnek tűnik mellette.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest