Új hozzászólás Aktív témák

  • tahepa

    senior tag

    válasz hodostamas #156322 üzenetére

    Én több autóval is használom , arra kell vigyázni hogy a parkolás indításakor a megfelelő rendszámot kell használni. Jó még benne a parkolás figyelmeztetés és az érintés nélküli parkolás ( bizonyos helyeken a rendszer felismeri a rendszámot az autón és beenged a parkolóba majd távozáskor simán nyílik a sorompó és levonja a bankkártyáról a parkolás díját. A 65 ft-os kényelmi díj meg hát...még ki birom fizetni és nem kell az sms-ekkel illetve aprópénzzel kínlódnom. Több éve használom minden probléma nélkül. Néha vannak 500-1000 forintos kuponok ami azért nem rossz..

    (#156328) mobilizmo
    Ha nem tudja meghatározni az autó helyét helymeghatározással akkor nem fog működni ez tény. De behajtáskor megjegyzi a helyet és kihajtáskor emlékszik rá...legalábbis nálam nem volt még semmilyen probléma....pedig már az egész országban használtam nyitott és zárt ( fedett) parkolókban-parkolóházakban.
    Ha olyan helyen akarok parkolni ami zónahatáron van akkor nekem kell manuálban kiválasztani a felkínált lehetőségek közül ( leolvasom a parkolóóráról a zóna kódját).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák