- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen program, ami...?
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Raggie #25550 üzenetére
Az a) és b) válaszodat egy dolog semmissé teszi. Ez az AMD középkategória egyik legfrissebb kártyája, ami most jelenleg az egyetlen kategória amit választhattam AMD oldalról. RX 480 4-8GB esetében még talán igazat adhatnák, mert a 100ezer feletti ár ellenére keveselném a teljesitményét, akkor már tényleg egy GTX 1070 jobb választás lehetett volna. Nekem egy RX 470 van és abból is az olcsóbb 4GB-os, de az igényesebb féle MSI Gaming X kiadás. Ez alatt az RX 460 nem játszik, és az RX 480 8GB meg szerintem az Nvidia teljesitményéhez képest viszonyitva nem játszik. Tesztek szerint és az akkori árakat figyelembe véve ez nem volt rossz döntés részemről. RX 480 8GB videókártyáról most szintén váltanék Polaris Refresh szériára, mert fogyasztásban és minden egyéb területen többet fog nyújtani. Amit valóban szerettem volna az szerintem csak most fog érkezni az AMD oldaláról... és akkor az RX 470 4GB MSI Gaming X cseréje nekem nem fog annyi plussz kiadást sem okozni, és még csak meg sem kedveltem az R9 380 4GB videókártya után. Enyhén fogalmazva sem hagyott mély nyomot bennem. Még annyira sem volt játékos kártya a mostani játék felhozatal mellett, mint akkor az R9 270X.
Tényleg hanyagolni lehet a témát, mert a Polaris Refresh videókártya megjelenése után majd visszatérhetünk további elemzéseket végezni. Addig meg ott van nekem a Nintendo játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest