Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Rx 480 Strix-ről valakinek vélemény ?
Azt szeretném megkérdezni, hogy Rx 480-ra rá lehet rakni az 580 BIOS-át ?
( a kártya játékra kell nem bányászni )Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni.
Mivel volt amd 380/480-as kártyám, ezért tudom, hogy a vörös fórumon mindig számíthattam segítségre.Még tavaly (2016 ) lecseréltem a bányászat miatt az Rx 480-amat, egy gtx 780Ti-ra.
Van, egy freesync-es monitorom, és most szeretnék videó kártyát cserélni.MIT ajánlanátok ? Legszívesebben VEGA-t vennék, de nem fér bele a keretbe...
Rx 580, vagy 1070(ti)-on gondolkodok.
Processzorom egy 1600-as ryzen (@3,85ghz). Tudom, hogy nem ide kellene tennem a kérdésemet, de itt vannak tapasztalatok, és érdekelnének a vélemények.Felbontásom 2560x1080.
Játékok: GTA V / R6 / rocket league / Pubg / Bf1/ f1 201x, illetve minden újabb cím.Visszaesést nem szeretnék a jelenlegi kártyához (780Ti) viszont, ha csak 5-10fps-t nyernék, akkor keresek tovább.
Kérlek, majd írjatokÜdv. Tubica
-
Tubica
senior tag
válasz paperboy #10255 üzenetére
Sajnos kispórolták.....
Esetleg valami ötlet ? Én arra is gyanakszok, hogy az zavarta most meg ( mert mióta DDU-val megcsináltam jó volt ) hogy kikapcsolta a monitort, és ez tett be neki.....Szerk: Most is jó (legalábbis hibát nem ír) kivettem a freesync-et a hibaüzeneteket kipipáltam, visszaraktam a freesync-et, és most okés
Üdv. Tubica
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Tudnátok ajánlani JÓ display port kábelt ? Megint azt írja ki, hogy nem tudja a kívánt képfrissítést / felbontást....
Szeretnék egy kábelt, vagy valami ötletet, hogy mit nézzek meg, amin kiderülne, hogy mi a probléma.
Esetleg van olyan, hogy előbb kapcsoljam be a monitort, mint a gépet, és ott lenne a hiba ?Szeretném ezt a hibát kiküszöbölni.
Előre is köszönömÜdv. Tubica
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni Tőletek !
Adott egy LG 34UM68-as monitor, és egy Sapphire Rx 480-as videók kártya.
Van, egy 1.2-es display kábelem, de a következőket írja !Ami érdekes, mert Pl. belövöm a chrimsonba, hogy minden játék 40 fps-el fusson, akkor is szép egyenletes a kép. Viszont néha van olyan, hogy előjön egy ilyen "képszakadás / képelvágás".
Mitől lehet ? Rossz a kábel ? Másik 1.2-es kipróbáltam, és ott is ez a két üzenet jön fel. Mind a 2 display csatlakozót kipróbáltam a VGA-n.
Kérlek segítsetek !Üdv. Tubica
-
Tubica
senior tag
válasz bivalyolo #9216 üzenetére
Szia.
Ezzel vitatkoznék ! Sapphire Rx 480. Nekem is ez van, és van rajta.
Üdv. Tubica
Szerk: Rájöttem, hogy mire írtad
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Tudtok ajánlani freesync-hez megfelelő display kábelt (linkel együtt) ? Nem szeretnék rossz minőségű kábellel szórakozni. 1.8m-es kellene (ennél a hossznál még nem romlik a minőség ugye ?)
( A freesync hogy működik a legjobban ? Mit kell beállítani stb. Tudtok benne segíteni ? )
( RX 480 + LG 34UM68-p)Üdv. Tubica
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
Sziasztok
Írtátok páran, hogy alul feszeltétek stb, a kártyákat, meg órajel húzás. Én most GTA V-ön játszok, 2048x1536os felbontásba ( Azért, mert a monitorom csak 1680*1050-et tud, és virtuális felbontásba játszok, hogy lássam mit tud ).
Az lenne a kérdésem, hogy a kártyának rendben vannak az értékei, vagy valamit állítsak rajta !
Üdv. Tubica
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
( Sapphire OC nitro+ )
Olvasgatom, hogy mindenki alul feszelgeti a 480-ast. Miért jó ez ?
1342/2000-en megy a kártya, maximálisan 65Fokot éri el. ( itt 65%-on pörögnek a ventik )
A VDDC 1.200-re szokott felmenni.
Esetleg valamin állítsak ?Üdv. Tubica
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
válasz trufa12 #8781 üzenetére
Szia
Jelenleg 100.000 Forintom van egy monitorra ( de ha kell, és látom értelmét, növelni fogom a keretet ).
Szeretnék 32", vagy a fölé menni, 16:9-es képaránnyal, freesync, és legalább 5ms-os képfrissítéssel egyetembe.
Mert ehhez a géphez úgy érzem kijár egy jó kijelző is
Ez a virtuális képernyőméret megoldást köszönöm. Kipróbáltam, és elképesztően futott minden. Ezek szerint ha lesz monitor, ami tudja is a 1440p-t, az ugyan így fog futni ?
Kérdeztétek, hogy nem-e vagyok FPS függő. Nem is vagyok, de azért szeretem, ha viszonylag folyamatosan mennek a képkockák, tehát olyan 50fps+ ki szeretnék csikarni minden játékbólÜdv. Tubica
-
Tubica
senior tag
Köszönöm a válaszaidat
Én igazából már annak örülök, hogy veszek egy új monitort, és feltehetem 1080 vagy akár 1440p-re a játékokat Nem bánom, ha nincs meg a 60 fps, de azért jó
Régen olvasgattam, és találtam olyat, hogy ASIC Quality, ez nálam 71.6 ez mit jelent ?
Letöltöttem ezt a Strixx-et, és tetszik, mert rengeteg a beállítási lehetőség, csak jó lenne látni úgy játék közbe az adatokat, mint az AB-nél Ez megoldható ?
Érdemes Freesync-es monitort venni szerintetek ?
Üdv. Tubica
Szerk: Nagyon szeretem az AMD-t Valahogy ez jobban bejött / érthetőbb, mint az Intel. Ha mégis váltanék, mit ajánlanál ?
[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
válasz bivalyolo #8769 üzenetére
Szia
1. Ez is ki tudja monitorozni a dolgokat ?
2. Minél nagyobb a felbontás, annál kevésbé dolgozik a processzor, és annál jobban a VGA ?
3. Ventiprofilt a trixx-el is be tudom állítani ? Az MSI-vel mi lehet a baj ? Van új verziója ? A 72 fok az GTA V alatt jött ki maxra húzva !
4. Várjam meg a ZEN-t, vagy ruházzak be egy 8350 / 8370-re, és azt cibáljam meg, 4.8 / 5ghz-re ?Üdv. Tubica
-
Tubica
senior tag
Sziasztok
Tulajdonosa lettem egy R9 380 után ( sapphire ) egy 480-as ( sapphire ) kártyának
Hát mit ne mondjak, nagyon tetszik, csak van 1-2 kérdésem, ami lehet ciki
- Az MSI Afterburner nem érzékeli a szenzorokat, és nem lehet beállítani ventilprofilt, illetve nem tudom húzni. ( ez a 380-.as esetébe tökéletesen működött )
- Úgy érzem a 4.6Ghz-en járatott Fx 8320 kevés alá, ezt jól érzem ? ( vagy mivel még nincs meg az új monitorom az 1680*1050 nem elég megterhelő a kártyának ? Az új kiszemelt, az 1440p-s monitor )
- Jelenleg a legmagasabb hőmérséklet 72 fok, ez járható hőmérséklet, vagy tartsam alatta ?
- 1440p-be, elég ez a kártya, vagy inkább 1080p-be maradjak ?Remélem tudtok segíteni.
Üdv. Tubica
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest