Hirdetés
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
kovi831 #17576 üzenetére
Az F1 2012 egy igazán szarul optimalizált játék,,nem a procival lesz ott a gond,hanem a kártyával. Nekem a 7870-el sem a legjobb. Tele van buggal,a játék.
(#17568) Malibutomi: Köszönöm.
Csak azért voltam kíváncsi rá,hogy érdemes-e cserélnem,de szinte pontra ugyan ennyit hoz a 8120-am 4Ghz-n. + 6e-be fájna a csere. De azért csak hajt a kíváncsiság.
-
Malibutomi
nagyúr
-
=HG=
addikt
válasz
kovi831 #17576 üzenetére
Tuning csak bios-ból ! Ezt olvasd el kezdésnek. Amit állítgatsz, az a digi tápellátása a lapnak. Állítsd vissza alapra egyenlőre !
-
oz82
senior tag
válasz
kovi831 #12349 üzenetére
Fx4100 at akarok venni,alulfeszelni akarom, már ha van értelme a bull oknál. Ha az UEFI be lejjebb állítom a feszt a procinak akkor kikapcsol a C'n'q (Asrock 880 GMH/U3S3), ezért kellene.
Most egy 630 X4 es Athlon om van azon megy nagyon jól
-
Milka 78
nagyúr
válasz
kovi831 #12353 üzenetére
Ez egy baromság.Van vele sok baj(nekem 4 szer cserélték,mert kerregett a pumpa,de bővebebn a topickjában olvashatsz róla),de csöpögni pont nem csöpög(max a boltos)
Ha van helyed bőven és nincs magas bordás memóriád akkor egy Alpenfohn K2 megteszi.A PHANTEKS PH-TC14PE még ettől is durvább,de az már 25-26 ropi(szépen felmentek az árak,mert én még 24 ropiért vettem a H80-at).,de ennyiért már Antec H2O 920-as t lehet szerezni ami nem kerreg és simán hozza a h80-as szintet...
-
Asbee
veterán
-
Plebi
senior tag
válasz
kovi831 #12287 üzenetére
"az 500Wattos Chieftec megadta magát, ciripel benne valami"
Úgy néz ki az FX eszi a tápokat
Nem kell kiselőadást tartani, egy 5 éve használt LC power 420-as colt alatta, és hát őőőő nap végére úgy gondolta, hogy hatalmas pukkanással eltávozik, nem kicsi volt a riadalom, főleg, hogy fél napos volt az új konfig, de a tép saját kondiján kívül más nem adta fel a küzdelmet. Most sem egy csoda van a gépbe, főleg, hogy sokan szidják, de a az LC power sem maga miatt adta meg magát, hanem user error történt, nem kellett volna agyon terhelni.
A jelenlegi 650-es eddig jól muzsikál, van rá 2 év gari, meglátjuk, a proci jó, csak a hűtést kell száműzni mihamarabb.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: Sokan Alpenföhn Brockent használtok, érdemes egy ARCTIC COOLING Freezer A30-on gondolkodni (nekem valahogyan kinézetre bejön) vagy mindenképpen Brocken, vagy jó mind a kettő és szimpátia kérdése?
Köszi!
-
endruboy1
senior tag
válasz
kovi831 #12287 üzenetére
Mondjuk ez a teljesítmény nem annyira meglepő ám annyi maggal
.
Fogyasztást sose mérünk szoftverrel, konnektorba dugható mérővel tudod mérni a teljes konfigod fogyasztását, abból tudsz következtetni. A 60W biztosan nem jó adat.
Az Inteles mondatoddal maximálisan egyet értek, szerintem is felesleges az a plusz teljesítmény normál használatra pláne akkora felárért. -
Whysperer
addikt
válasz
kovi831 #12264 üzenetére
alapokat tanuld meg a többit itt tanuld. olyan akcentus van Angliába ,hogy az otthoni angolt feldughatod 8))
Egyik jó barátom Khölnbe született és ott lakik csak jól beszél magyarul mivel magyar szülők. de például már Ő alig ért meg egy kelet németet. Szóval ahova sikerül menned oda kell tanulnod vagyis ott kell ráfeküdni!
-
Whysperer
addikt
válasz
kovi831 #12260 üzenetére
jobbos a legviccesebb. Angliát úgy írnál le pár szóval. Erős pénz, Zárkózott emberek, maximális kényelem + fogyasztó társadalom. 2 dolog szórakozó helyen az ital/étel, cigi és a ingatlanok nagyon drágák. aztán jó. sok helyen referencia kell sok helyen leszarják csak az a lényeg mit tudsz. Ez szakma válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Hobby rádiós topik
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- INTEL Core i5-12400F 2.50GHz LGA-1700 BOX Intel hűtő ventilátorral
- Új, Bontatlan! Intel Core i7-12700K 12-Core 3.6GHz LGA1700 Box Processzor eladó!
- Intel Core i5-13400F Processor up to 4.60 GHz BOX(dobozos,gyári hűtőjével)
- Új, Bontatlan! AMD Ryzen 7 7700X 8-Core 4.5GHz AM5 Box Processzor eladó!
- Intel Core i5 6600
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest