Hirdetés
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
miresz #17586 üzenetére
Az egyik ismerősöm felajánlott egy cserét is lappal együtt cserélne velem,neki egy i5 3570K-ja van,de sokat renderel,videót szerkeszt,vág,stb. Kipróbálta az én gépemen is,és gyorsabb volt mint neki.
Úgy ahogy mondod, nkem egy 25 gigás 6 órás anyagot 1.5-2 óra alatt összedobott/konvertált úgy, hogy mellette netezhettem is meg még egy 720p film megnézése is bőven belefért.
Szerk.
Az f1 2012-re visszatérve, nekem eredeti van, már kijött a 10-11-es patch.Így is bugos még?
Csak az a gond, hogy a 650ti-nél be kell kapcsolnom a vysincet mert ha nem akkor megblondítja kormányt, ez viszont levesz a ez "erőből", míg a 8600gt-vel nincs ilyen gond, ott nem kell a vsyncet bekacsolni a kormány miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Tesla topik
- Macrodroid
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest