- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
Csao,
Arra lennék kíváncsi, hogy ha az amazonról rendelek (USA), akkor tényleg megjön a rendelt termék? Mennyi esély van rá, hogy megvámolják?
Konkrétan Nexus 7 2013-at rendelnék, 229$-ért. -
Predator2
addikt
válasz
sarasota123 #348 üzenetére
Értem, köszi.
Ha ilyen gyakran előfordul a kérdés lehet, hogy ki kéne emelni, hogy ne kérdezzék meg 100x
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Predator2 #347 üzenetére
ezredszerre kerdezik ezt, es meg mindig ugyanaz a valasz:
vegig kell menni a rendelesi folyamaton
(add to basket -> proceed to checkout -> cimed megadasa/kivalasztasa -> fizetesi mod -> vegleges megerosites)ekozben kiderul, hogy szallitjak-e, a cim megadasa utan, a vegen pedig osszegzi, hogy mennyibe kerul maga a cucc, mennyi a szallitas, mennyi a vegosszeg.
egyebkent az arucikkeknel alapbol mindig csak az alaparat tuntetik fel, a szallitast nem tartalmazza.
-
Predator2
addikt
Helló
Ha ezt az órát szeretném megvásárolni erre még rájön a szállítási költség? Meg azt hol tudom megnézni, hogy az illető szállít e Magyarországra?
THX
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék az Amerikai Amazonról rendelni egy SPG tokot, azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy hol lehet megnézni, hogy lehet rendelni Magyarországra valamint mennyibe kerülne?
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnél az amazon.co.uk-ról rendelni egy komplett pc-t alkatrészenként. Az árak nagyon jók, de egy valami nem hagy nyugodni. A szállítás. Írták az oldalon, hogy free shipping már európai országba, de szeretet hazánk nem szerepel köztük. Megtudnátok mondani, hogy mennyi lenne kb? Minden komponenst az amazon logójával ellátott eladónál néztem.
Köszi előre is!
-
98bja
senior tag
sziasztok,
Szeretnék a közeljövőben vásárolni egy mikofont, és az amazonról szeretném rendelni. Ezt. 92 dollár ugye, és az lenne a kérdésem, hogy nagyjából mennyire jönne ki a végösszeg szállítással és vámmal együtt? Köszi előre is!
-
N2O999
tag
válasz
Destloler #337 üzenetére
Nem kell már pluszként semmit fizetned ezen felül, az amazon előre kiszámolja a várható áfát és vámot és levonja.
Ha kevesebb az áfa+vám mint amit kiszámoltak, azt visszakapod, (pl. 27% áfával számoltak, Magyarországon a könyvekre 5% van, 2 hónap után visszautalták az eltérést) ha pedig több ez az összeg, azt ők fizetik, bár ez nem jellemző.
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék kérdezni egy dolgot. Vásároltam az amazonon és egy ilyen költséget pluszba rárakott:
Import Fees Deposit (google forító szerint: Import díjak Kaució). Ez mit takart ezt benyeli az amazon vagy ez a vámkezelésre megy vagy ezt zsebre teszi ? Előre is köszönöm a segítséget. -
Heavyrain
őstag
Vettem két példányt is ebből a packból.
Fejenként 3-3 steam kulcsot tartalmaznak. Az első 3-at sikerült beaktiváni,a második 3-ból,viszont azt írja a Steam az egyikre hogy már valaki felhasználta a kulcsot.Ilyenkor mi a teendő,ha írok a supportnak a rendelési számmal,illetve,ha bebizonyítom,hogy megvettem a csomagot,akkor küldenek egy másik steam kulcsot,ahelyett,ami fel volt használva?
Illetve hol találom meg az Amazon support felületét?
-
Destloler
tag
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem tudom melyik fórumba írjam, mert szerintem akik itt jelen vannak azok az e-bay-esben is.
Lényeg a lényeg:
nekem kellene egy ilyen.
Fent van e-bay-en is, de csak a saját gyár árulja, és egyik helyröl sem küldenek se Magyarországra, se Ausztriába.
Van esetleg valami módja hogy mégis meglegyen?
Illetve ha esetleg van angliai ismerösöm, oda szerintetek szállíthat?De ha vannak itt nagy keresök, nekem az is jó, ha valami más helyröl jön, ahonnan szálítanak ide is.
Elöre is kösz!
-
Destloler
tag
válasz
Destloler #325 üzenetére
Tracking history amazonról:
Date Time Location Event Details
September 16, 2013 12:39:59 PM Sterling VA US Package has left the carrier facility
September 16, 2013 08:47:52 AM Sterling VA US Package arrived at a carrier facility
September 14, 2013 07:39:56 AM Sterling VA US Package has left seller facility and is in transit to carrier -
Destloler
tag
Meg Amerikában van péntek meg nem volt postázva egész nap itthon voltam ne jött postás. Péntek adtak fel. Van rá vám kezelés is mert 57$ volt. Úgyhogy szerintem ez fizikai lehetetlenség hogy ma kihozta valaki hozzánk. Arra gondoltam hogy az irányító szám elé írtam egy H betűt. Példa: h-1024
De azért köszönöm a segítséget. -
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Rendeltem az amazon.com-ról, kaptam egy ilyen levelet és nem tudom úgy ez most mit takar nem nagyon tudok angolul a google fordító meg nem érthető. Az üzenet:
Hello,
A shipment from your order (#112-0279057-3681025) for the following item(s) has been returned as undeliverable.
Item(s) Returned:
1 "KRUPS GX600050 Conical Burr Coffee Grinder with Grind Size and Cup Selection, Black"Some common causes for undeliverable packages are listed here:
http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=3608471#why
If you haven't already requested a replacement order or received a replacement notification, you'll receive a refund notification soon, in which case you may return to our website and place a new order.
If placing a new order, please take a moment to verify the correct shipping address is listed for any open orders you may have. You may view your order status online in Your Account (www.amazon.com/your-account).
The shipping address listed for the returned order is:
Itt az adataim vannak amit jól adtam meg.
Köszönöm a segítséget.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Üdv!
Lenne két kérdésem gift card okán:
1. Lehet vele fizetni a szállítást/vámot/adót is, vagy csak a termék árába számít bele?
2. Lehet egy accounton csak gift carddal fizetni? Tehát teszem fel csinálok egy új accountot, de nem kötök hozzá bankkártyát, csak a kapott gift carddal fizetek. -
törölt tag
Segítségeteket szeretném kérni. Szereném megvenni a Sony Movie Studio 12 szoftvert. Az Amazonnál kb. 51 dollárba kerül a licensz, a szoftver által felajánlott Sony honlapról 79 dollár. Kérdésem:
A kétféle licens között vajon van e különbség, azaz az Amazon licensz ugyanolyan értékű e mint az eredetI? Azaz jár e hozzá ugyanúgy a Sony Creative támogatása és a későbbi szoftver frissítések? Vagy ebben (is) valami huncutság van, amiatt olcsóbb. Érdemesebb lenne az eredeti Sony honlapról megrendelni? Mit tanácsoltok?
Vásárolt már valaki szoftver licenszet az Amazontól? -
nubreed
veterán
Biztos csak én nem vagyok elég tapasztalt, de lehet valami furcsaság van:
Ma kaptam az emailt az amazontól, hogy a cuccot amit rendeltem postára adták, elindult a szállítás.
Az emailben van egy link, hogy "Track Your Package". Azonban ha ráklikkelek erre, az Amazon oldal amire a link mutat a következő hibaüzenettel fogad: "We're sorry - tracking information is not currently available. Please try again later."Ez később változni fog vagy végleg így marad?
A másik, mivel standard international shippinggel jön a cucc, e szerint hivatalosan szeptember 20 és október 7 között várható, hogy megérkezik a termék hozzám. De ez a gyakorlatban is tényleg ilyen lassú lesz? Mert elképzelni nem tudom, hogy mi lehet ennyire lassó, még akkor sem ha esetleg nem repülővel szállítják hanem hajón majd kamionnal vagy mit tudom én. Akinek van tapasztalata ezzel a standard international shippinggel az elmondhatná igazán, hogy a gyakorlatban hogy néz ki.
-
nubreed
veterán
Köszi, közben utána néztem és az internet bugyraiban megtaláltam, hogy 22 és 150 eur között vámmentes, de a 27% áfát meg kell fizetni.
Standard International Shippinggel jön a cucc, nem tudom, hogy futár cég hozza e, de sejtésem szerint ez sima postás lesz. Egyébként leleveleztem a viszontaldóval, akitől fizikailaig jön a cucc, azt írta, hogy 5 napon belül feladják a csomagot, de hogy futár cég e vagy sem, ezt nem részletezte. -
nubreed
veterán
Sziasztok!
Az Amazon weboldaláról rendeltem valamit, de nem magától az amazon.com -tól, hanem egy viszonteladójától, aki Japánban van, szállítási költséggel együtt 77$ az összköltségem de ebben nincs benne az esetleges vám. Tehát a kérdésem pont az, hogy ez a 77$ vám értékhatár alá esik e? És ha igen, mire számíthatok? Tehát a cucc Japánból jön, az amazon.com -ról megrendelve.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Linlithgow #314 üzenetére
hát tudom, hogy konkurencia de akkor próbáld almáék zeneboltját
-
Linlithgow
csendes tag
We are sorry...
We could not process your order. The sale of MP3 Downloads is currently only available to US customers. Please refer to the terms of use of the MP3 store to determine the geographical restrictions.We apologize for any inconvenience this may have caused you.
ez van
(azért ez szar, megvenni akarja az ember a zenét, és ezt sem lehet...)
L
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Linlithgow #312 üzenetére
Stream your music on Kindle Fire, Android, iPhone and other devices or download your music for offline playback.
ezzel "reklámozzák" a cloud playert, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy igen, le is lehet tölteni és offline hallgatni
-
Linlithgow
csendes tag
válasz
sarasota123 #311 üzenetére
kösz Sara!
azt mondod le is tudom tölteni? nem szeretnék mindig a felhőbe zenélni, nem szólva arról, h nem lógok folyamatosan a neten és akkor is hallgatnám, (mp3 lejátszóról nem is beszélve)
L.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Linlithgow #310 üzenetére
amazon cloud playerrel tudod lejátszani a megvásárolt számokat, amit le tudsz tölteni a telefonodra, gépedre, tabletedre.
-
Linlithgow
csendes tag
Sziasztok!
elég sokat olvasgattam, de nem láttam, valaki használta már az amazont zene vásárlásra mp3 formában?
hogy megy vajon, megadja a linket fizetés után és letölt kész? vagy van vmi csel benne? fájlt kapok vagy streamet ahol csak hallgathatom, de nem lesz az enyém?ki tudja skacok?
üdv: L.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni az amazon.co.uk -ról egy könyvet (Jessica Alba: The honest life), ami most 11.55 fontba kerül, ha elmegyek egészen a Dispatch-ig, a Checkout-nál 12.13 fontot ír, és felajánl két lehetőséget a szállításra (Standard vagy Priority Express). Ez az ár már tartalmazza a szállítási költséget is?(Egyébként beregisztráltam a 30 napos ingyenes Prime-ra, ez nem tudom mennyiben befolyásolja)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Az Amazonon lehet fizetni VISA virtuális Internetes kártyával?
-
Sziasztok. Van itt Amazonon eladó ember? Lenne 1-2 kérdésem Magyarországi vagy Szerbiai vagy Bolgár reggel kapcsolatban.
-
AssAssynn
addikt
Sziasztok!
A Google-ben rákerestem egy termékre, mire feldobott egy olyan találatot, ami az Amazonra visz, de nem simán egy termékre, hanem egy ilyen "Customer Images for: ...." oldalra. Szóval a termékről vannak saját készítésű képek feltöltve - gondolom a vásárlóktól. Persze mutatja is, hogy melyik termékről van szó rendes linkkel ellátva.
A problémám az lenne, hogy ha megnyitom azt a terméket, akkor annak az oldaláról már nem tudok visszajutni ugyanehhez a képes oldalhoz. Azért lenne jó megtalálnom, hogy hol van ilyen, mert lehet más termékeknél is lenne ilyen "Customer Images", ami nagy segítséget jelentene.
Valaki tudna segíteni?
-
icons
addikt
Az átvétel úgy, hogy a két kis kacsóddal átveszed, a fizetés meg úgy, hogy kifizeted.
De ha fogod, és megveszed, akkor mindenre rá fogsz jönni, mert megkérdezi, hogy hogyan szeretnél fizetni (bankártyával), és megkérdezi, hova érkezzen a csomag (tehát a dolog magától adódik, próbáld ki)!
Amit fizetési eszközként bankkártyát, arról sajnos le fog vonódni a megfelelő összeg, amit megadsz szállítási címnek, oda pedig meg fog érkezni az, amit megrendeltél.Ilyen egyszerű.
-
Sonic*
aktív tag
Hogy működik az átvétel, fizetés? Amerikából rendelnék efy Razer Fejhallgatót 85 dollárért.
-
doc
nagyúr
válasz
dellforeva #301 üzenetére
en ugy emlekszem, azonnal le szoktak vonni (pontosabban zarolni), de lehet hogy csak az elkuldeskor fogjak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest