Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Egyetértek, 11.5 év alatt 10-20x min voltunk már ott, megingathatatlan. Főleg mikor kevés a kínai turista, meg az olasz, spanyol cserediak. A legjobb hétköznap, az egész Wicklowra értve
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kovsol
titán
Gondoltam, hogy ezért vágtad így. Én a harmadolóról indítottam.
Ha így vágod akkor szerintem a teteje sok. Abból vennék vissza. Nem tudom ragaszkodsz-e képarányhoz.
[kép]
a gerinc kanyarulat fent a harmadolón fordulna így vissza, és a szeme is majdnem rajta van. Nekem a szememnek így jobb hatást nyújt.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Imádom Glendalough-ot, nagyon fotogen, még télen is. Ha van még itteni keped, toljad bátran
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Van ott több nagyobb kő, miért nem komponáltad úgy hogy az előtér ne legyen túl üres?..
Nekem tetszik egyébként lehet vasárnap el is visszük oda Anyumat
-
mikrofon
veterán
Köszi a véleményt!
- A fehéren gondolkodtam én is, hogy vajon nem túl világos-e. Ezek szerint de.
- Dőléssel is bajlódtam, valahogy nem lett egyenes, vagy ha az egyik részen igen akkor máshol volt látványos. Ezt találtam középútnak.
-Igen valóban zsúfolt de hát ilyen a főváros, főleg egy vidéki szemévelFekete-fehérrel próbáltam ellensúlyozni a zsúfoltságot. Érdekesség képen itt van színesben is.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
bizony az ugrók rettenet cuki teremtmények. Én is imádtam őket. kedvenc momentumom amikor beletolod arcába az obit és ráugrik a frontlencsére.
Jó képek amugy tetszetős kompóval. Kicsit talán lehetne élesebb de nem rossz,
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
szecsgeri
tag
Rettentő cukik, illetve kíváncsi kis teremtmények. Nagyon szeretem őket fotózni, és örülök, hogy sikerült ilyen hatást kiváltanom belőled a képekkel.
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, így dialógusunk kontinuitása megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise.
-
Saccco
nagyúr
-
torzo
őstag
Számomra az első tényleg kuka kompozíciós szempontból.
A második már tetszetősebb, mert szép átlós kompót raktál össze jóféle tükröződéssel, és eért kevésbé zavar, hogy nem hagytál kellő helyet a mozgásuk irányának.
A másodikon semmi baj a napfény irányával.
Kezdőnek nem rossz ez, de hattyúból ennyi elég is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest