- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
@jjeahh: Kifejezetten hangsúlyoznám, hogy borzalmas gyors kidolgozás, így lehet szar az egész, sőt, biztos meg is kapom a magamét...
Annyit akartam csak vele, hogy ha kis időt rászán az ember, és nem rohangál 64 gyerek körülötte
akkor többet ki lehet ebből a képből, de amúgy jó ez ahogy van.
Amiket kreáltam iszonyat gyorsba, nem annyira, de valami hasonlóan, max nem ennyire durván, csak éreztetni akartam, hogy van benne kakaó még.Az atombombás, mármint az az eszméletlen színű csak kísérlet, nem igazán ez született meg a fejemben, de mondom felrakom ha már összedobtam...
Na de ilyet...
@marcitp: Feltöltöttem a "színesebb" verziót is, nekem ez is tetszik, de nem akkora szám amúgy ez a kép, inkább tényleg olyan "hatásvadász"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Trollok komolyan
- Akvarisztika
- EAFC 25
- Külpolitika
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest