-
IT café
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
gaben75 #34530 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de mintha olvastam volna régebben, hogy ez időtájban már nem nagyon ildomos őket zavarni a fészkelőhelyen, mivel egy fokozottan védett madár és költési ideje van!? Ennek ellenére elég részletes adatbázisok kerültek fel róluk az internetre az elmúlt években, térképes formában is, nem is értettem, hogy miért...
Két hely környékére elmentem tavaly vagy tavalyelőtt Pest megye keleti részén, mindkettő közelében, kb. 1-1,5 km-re volt olyan viszonylag kis terület, ahol vadásztak, gyakorlatilag tömegesen fordultak elő. A jellegzetes hangjukkal könnyen irányt mutatnak, de nem tudom, hogy az ilyen részek, mennyire alkalmasak a lessátras fotózásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest