Új hozzászólás Aktív témák
-
pazola
tag
válasz
Mr.Csizmás #763 üzenetére
Megnézem majd, köszi, más volt a fókuszban, a végére a korábbi eladótól nem is rendeltünk, mert nem volt pofám tízezerért rendelni onnan.
Ebből lett ez az új 25 ezerért.
De a következőnél megnézzük! -
pazola
tag
Azt pont nem rendeltünk, de ha ilyesmiből tudsz olcsóbbat, akkor az szuper lenne!
[ Szerkesztve ]
-
pazola
tag
Hát amiket rendeltünk, az olyan 20%-kal eleve olcsóbb (kösz, 31,5%-os ÁFA!), mint itthon, szóval kb. tökmindegy, hogy van-e kupon vagy nincs, egyre inkább át fogunk állni az onnan rendelésre.
(halak minden mennyiségben, zsírok, kukorica-bab-borsó-ananászkonzerv, egyelőre amit megkóstoltunk, egy kivételével mind jó is volt) -
pazola
tag
Lengyelországból veszünk vécépapírt, repülőrajt
-
pazola
tag
Tökmagolajból mit érdemes?
Nálunk most a sparos natur bio a referencia, ennél kellene olcsóbb/jobb, ha létezik olyan.Egyébként aki nem tudja, hogy mit vegyen, annak korábban betettem már egy képet, a nagy részét még nem kóstoltuk, de amit igen, azt simán megérte megvenni... annyira, hogy konkrétan, ha nem lesz más (tökmagolaj pl.), akkor újra fogok rendelni belőlük. A legkorábbi március/áprilisig jó, de több csomag nyárig, szóval a lejárat miatt sem aggódom. Úgyse tart ki addig, nagyon finomak
-
pazola
tag
16 ezer volt csak, nem 20
de igen, ilyeneket nem vettem volna meg, ha nincs az Allegro és a kuponok.
Láttam, hogy saját fiókról megy csak a link, de már nem akartam szerkeszteni, mert akkor meg a képek mentek volna a lecsóba, inkább az a fontos szerintem, ha valaki ilyenben gondolkodik.
Azt nem tudom, hogy valamelyikből van-e olcsóbb itthon (amiket korábban néztem, az vagy nem volt, vagy nem volt olcsóbb a kuponozott árhoz képest), mivel amúgy nem eszünk - vagyis most már csak nem ettünk - ilyen jellegű kekszeket, szóval ezek azért a következő pár hétre kitartanak mondjuk Győri Édes helyett... amúgy jobban is ízlik annál, amit eddig kóstoltunk, annyi, hogy figyelni kell, mert pár lejáratos, akár pár hét múlva, gondolom a tojástartalma miatt. -
pazola
tag
Nekem ez az utolso (otodik) rendelesem. En egyelore probalkozok, kupon nelkul nem rendeltem volna meg egyiket sem, de ezekkel a negyezresekkel igen. A mulino bianco tarallucci keksz elegge bejott, szoval most kekszes rendeles lett.
Mulino Bianco Baiocchi olasz keksz krémmel 168g1 × 1100 Ft1100 Ft
Mulino Bianco Biscotti Primizie teljes kiőrlésű keksz 700g1 × 2125 Ft2125 Ft
Mulino Bianco Biscottone finom keksz cukorral 700 g IT1 × 2240 Ft2240 Ft
Mulino Bianco Campagnole keksz rizsliszttel 700g1 × 2280 Ft2280 Ft
Mulino Bianco Cuor di Mela olasz keksz almával 300 g1 × 1370 Ft1370 Ft
Mulino Bianco Gemme keksz sárgabarack lekvárral 200g1 × 1600 Ft1600 Ft
Mulino Bianco Macine krémes keksz 800g1 × 2320 Ft2320 Ft
Mulino Bianco Rigoli olasz keksz 800 g1 × 2340 Ft2340 Ft
Mulino Bianco Tarallucci omlós keksz 800g2 × 2380 Ft4760 Ft
Ingyenes kiszállítással16 135 Ft
-
pazola
tag
A harmadik-negyedik rendelés is megjött rendben (kekszek és Kinder croissant-ok schroniskobukowi eladótól.
Amiket eddig kóstoltunk a kekszek közül, azok finomak voltak, ezekkel a 4k-s (16 ezres vásárlásnál) kuponokkal megérős, kérdés, hogyan tovább, amikor majd nem lesznek kuponok - érdemes lehet figyelni azt, hogy esetleg valamelyik eladó saját kuponokat ad).
Ez volt a beetető időszak, nekem bejött, de azért nem tervezek minden héten Lengyelországból rendelni tizenpárezerért.
Részemről az Allegro ajánlott, igazából be kellene lakni annyira, hogy tudjuk, miben sokkal olcsóbb, mint ha itthonról vennénk ugyanazt/hasonlót. -
pazola
tag
Ma megérkezett a DPD-s rendelés (a második), szerencsére volt otthon valaki, mert email jött 5 perccel előtte, amit nem láttam, sms meg 5 perccel utána, a kettő között meg hívott a futár, hogy már felcsöngetett.
Éééés ma megérkezett a UPS-es rendelés is (az első), ami álldogált valahol három hetet, senki nem tudja, hogy hol volt, de váratlanul este 7-kor hívott a kislány, hogy 1-2 perc és itt van...
Szóval most jobb a helyzet, az Allegro-s vitát is mindjárt lezárom meg írok az eladónak, és remélem, hogy ezután ilyen nem fog megtörténni sűrűn... de ha lehet, én is inkább boxba rendelnék és nem házhoz. És talán nem az UPS-sel, bár mint mondtam, fogalmam sincs, kinek a hibájából tűnt el a cucc három hétre... -
pazola
tag
Folytatás:
Az eladó a logban azt látja, hogy Vecsésen van a cucc. Írtam neki, hogy én is ezt látom, azonban a UPS szerint csak logikailag van ott, fizikailag még Lengyelországban van.
A UPS nem mondja meg, hogy ki volt az ottani futárszolgálat, szóval őket nem tudtam elérni, azt csak az eladó tudja.
Vitát indítottam, hogy szükség esetén legyen nyoma, mi a helyzet, megírva, hogy nem az eladó a hibás. Az eladó panaszt tett az Allagronál. Én is próbáltam elérni őket, eljutottam odáig, hogy hívást kértem, tegnapelőtt estére ígérték, sms-ben igazolták vissza.
Nem hívtak fel.
Közben ellőttem a második kupont is, a négyezrest szombaton, december 7-én (igen, született optimista vagyok) egy itt már ajánlott eladóra (bakaliano-sklep), annál itt járunk:
2024. dec. 9. 15:31 Válogatóközpontban futártól átvéve
2024. dec. 11. 13:20 Külföldi válogatóközpontban újrarakodva
DPD a szállító, most nem tudom, hogy örüljek vagy essek kétségbe... eddig nem győzött meg az Allegro, hogy mekkora jó, de még reménykedek. -
pazola
tag
November 28-án (9 napja) rendeltem egy plüsst DLC-kóddal (aki nem tudja, mi ez örüljön, én is örültem, amíg nem tudtam) egy Szuper Eladó (441 ajánlat), NORAB_PL-től. Mivel már dec. 2-án Vecsésen volt az UPS szerint, türelmesen vártam, eddig... pár perce közölték, hogy a tracking szerint náluk van, de fizikailag nem érkezett meg.
WTF?
Írtam az eladónak, hogy mi van, kíváncsi leszek... első vásárlás, szülinapra kellett volna ideérnie, ami már elmúlt, szóval nagy az öröm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest