- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy át lettem verve, ha a csomagomat Szombathelyre kellene kézbesíteni, és most éppen Rákospalotán van a kézbesítőnél? LZ597565885CN A bolt azóta bezárt...
Szerintem kamu csomagszámot kaptam, ill. valaki másét. -
elbandi2
tag
válasz
elbandi2 #1910 üzenetére
Erre valakinek van ötlete, mert még mindíg "investigation pending". Én a 90%refundot választottam visszaküldés nélkül. Az eladó részéről respond nem volt a 3 nap alatt. Üzenetben adott egy új TN-t, hogy újraküldte a terméket, és zárjam le a dispute-t. Nem zártam, és a szám pedig kamu, mert sehol nem lehet követni. Meddig tart egy ilyen refund, mert már 19.napja ezen a státuszon áll az ügyem?
-
elbandi2
tag
Ha 08.29.én zárult a dispute-m, akkor szerintetek mire várhatom a döntést az ali részéről, mert még midíg "Dispute escalated-Investigatin pending" státuszon áll az ügyem? Korábban irták, hogy sok az ügy, és türelmet kérnek, de lassan 2hétnél tartunk, és kicsit kezdek türelmetlen lenni.
Kösz! -
elbandi2
tag
Nos, nem történik semmi az ügyemben, meguntam az időhúzást, és full refundot kérek. A kérdésem az lenne, hogy kártyával fizettem(nem Paypal), ami azóta lejárt. Így is megkapom a visszatérítést, vagy az új kártyát kell valahogy belevonni?
-
elbandi2
tag
válasz
WOT-H-A-C #1674 üzenetére
Igen már az ajánlata után megírtam neki hogy elfogadom, de nem akarok vitát zárni csak ha ad új tracking számot. Eltelt 5 nap és eddig semmi nem történt, úgy nézem, hogy még 5 napom lenne elfogadni az ajánlatát, ha nem teszek semmit, akkor automatikusan "escalate dispute". Ezt nem tudom pontosan hogy a gyakorlatban mit jelent.
-
elbandi2
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy rendeltem egy pár cipőt, ami kb.12 napra meg is jött, de a z eladó felemás méretet küldött (bal37-jobb38). Szóltam neki hogy gond van, erre Ő felajánlotta hogy küld egy másik vegyespárost (bal38-jobb37) és fizessem ki neki, de nagylelkűen kedvezményt ad a második árából 2,70USD-t
. Hát mondom kösssz, de nem kell ez nekem, és nyitottam egy dispute-t amiben full refundot kértem, mert használhatatlan a termék. Ő ezt visszautasította, és felajánlotta hogy ingyen újraküldi a cipőt, és zárjam le a vitát.
Itt jön a kérdés, üzenetben megírtam neki, hogy rendben, ez nekem megfelel. De nem ismerem a rendszert, ha lezárom a dispute-t azzal hogy elfogadom a ajánlatát, és mégsem küldi el, akkor tudok újból nyitni, reklamálni, bármit csinálni, vagy itt a vége a lehetőségeimnek?
Ebayen gyakorlottabb vagyok, alin ez volt az első próbálkozásom.Mit gondoltok mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest