Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
csendes tag
válasz bzolika10 #78806 üzenetére
99% felteték kinai postára!+ rájön a magyar postai betétdija!Ez europai raktára érdekes nem tuták még felrakni az akkus megoldást minden mást már sikerült!Gyözni kell kivárni januári szálitásra igérik a oktoberi rendelést!
[ Szerkesztve ]
Tudás ingyen van csak a tudatlanságot kell megfizetni!
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz bzolika10 #67452 üzenetére
Egyeztetsz az eladóval hogy hajlandóe összevont szállításra,ha igen a válasz akkor ami az Összefoglalóban írva erről
6. Az eladó általi vételár módosítás lehetősége.
Ha az eladó olyat ajánl hogy kevesebbért adja a termékét, akkor nem kell azonnal kifizetni.
Egyik lehetőség:
A bankkártyánál amivel fizetnél a fizetési határt 1 Ft-ra vagy 0 db vásárlási limitre állítani.
A kosárba tesszük a terméket. Add to Cart gombbal.
Ezután a View Shopping Chart gomb
Buy from this seller gomb
És fizetni.
Mivel nem fog sikerülni ezért az Orders listában ott lesz a fizetésre váró tétel.
Ezt a tételt, ha módosította az árat az eladó azután már tudjuk fizetni az eredeti kártyánkkal amelynél a limiteket visszaállítottuk. -
Topikgazda
válasz bzolika10 #61702 üzenetére
El szokták fogadni.
Nem tudom hogy az AliExpress mobil app-ozót használod-e, de ha igen akkor megnéznéd hogy a vásárlás részleteinél alul a 3 pont ott van-e, (pirossal rajzoltam körbe) mert az lenne a számla letöltés. Bár én nem kaptam meg az e-mailjüket a számlával, csak a böngészős oldalon tudtam letölteni, -
Topikgazda
válasz bzolika10 #61695 üzenetére
Valami nem jó, mert a nyomkövetési (Track order) gombnak is látszódni kell, nem csak a Confirm receipt gombnak, ha a számla gomb nem is lenne.
Nagyon rég láttam már holland azonosítós AliExpress Standard Shipping szállítást, annyira hogy gyanús is hogy azzal jött.
Akkor ez az általad linkelt képernyőkép, csak nyisd le a subtotal melletti v-t, és neved . címed is olvasható legyen és a bankkártyás fizetési tételsor a bankból.Most vásároltam, rögtön a fizetés elfogadása után ez a sor jelenik meg a vásárlásnál:
Ha feladják akkor jön elő Track order gomb, a számla letöltés az marad folyamatosan.
Nem egészen értem hogy miért nincs.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bzolika10 #61692 üzenetére
Milyen nyomkövetési számot adtak hozzá?
Szerintem nem jelenik meg a képernyőn a számla gomb, mert ehhez is készül számla.
De hogy lett a 224,54 $-ból 169,72 $?
Nem volt price adjustment tétel ami a kiírt árból a levont áfával egyezik meg? Vagy volt valami kedvezmény? A subtotal lenyitva nincs részletezve?
Mert ha a nettó a 169,72 $ akkor ez már nem IOSS és az AliExpress Standard is vámolós lesz.
Up: Megtaláltam ez felette van a 150 €-nak és ezért a szállító felé kell fizetni az áfát, most egy kicsit drágább de írja az ár nettósítását, annak ellenére úgy emlékszem készül számla.Egy másik böngészőben nézd meg vagy valami visszafogja az oldalt, reklámblokkoló, oldalfordítás vagy privát ablak gond.
De ez az oldal képe, ha látszik a pénz elszámolás részletezése és a bankkártya fizetési elszámolása a banktól is jó igazolni amit kért a szállító. Persze arról a képről ne tüntesd el az azonosítóidat. -
-
Topikgazda
válasz bzolika10 #61688 üzenetére
Nézd már meg az Összefoglalóban 7. Az AliExpress-en megvásárolt termékek vámkezelési szabályai és ez rész: Vámeljárás alá került küldemény esetén a teendők
A számla letöltés ott van a vásárlásnál, lehet hogy be kéne lépned az Orders details-ra.
De ekkora értéket miért olyan szállítással kérted ahol a Posta intézi? Nem volt EU-raktáras?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest