Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Nem teljesen értelek, pont az ExpressOne az egyik olyan futár ahol rögtön a követésnél (amiről nekem mindig jön az e-mail aznap reggel) ott a gomb, hogy át tudod más napra rakni a célt meg tudod változtatni (FlexDel), előre kapod a futár telefonszámát és bármikor látod hányadik címnél tart a futár (ez utóbbi nekem tényleg nagyon bejött, mert a végén szinte percre látom mikor fog megérkezni).
Ha ez sem elég akkor tényleg jobb a posta mert ott mindig lerakják valahova ahol elég sokáig átvehető marad (a boxos kiszállítás is csak talán 3 nap, ha országon belüli rendelésed van).
A vásárlásnál nagyjából el tudod dönteni neked melyik a jobb.Annak is örülni szoktam, ha össze tudják vonni (nem mindig sikerül), mindenkinek jobb, ha kevesebb alkalommal van kiszállítás.
Mostanában talán pont az Ebay lett a legzűrösebb és az Ali visszajött.
[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
Meg kell oldani az ügyeletet a címen, vagy munkahelyre vagy idős rokonokhoz menjen akik mindig otthon várnak. Egyszer nem tudta senki átvenni az EO-s akkor letették a sarki üzletben ahol át tudtam venni. telefonon mindig keresnek, így mindent el tudok intézni.
Ezidáig 1 db EO csomag veszett el, de ott a cainiao volt a hibás, valahogy átadás ne ment. legalább 30 000 Ft spóroltam már ezzel a móddal.
Posta is tud csinálni manővereket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest