- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lejárat után kéred.
Nekem is csak akkor engedte érdemben. -
xcvbxcvb
aktív tag
7 óra múlva lejár a védelem, és nem tudok refundot kérni. Ha bejelölöm a megkaptam e az árut kérdést csak ezt írja ki:
Our records show that your order has arrived at its destination country and is currently in transit. According to our past experience, the majority of the packages will be delivered within the time frame promised by the seller. If your package does not arrive by 2017-10-29 , please open dispute and we will handle this immediately. We appreciate your patience.
Járt már így valaki? Mit lehetne tenni?
-
tomazin
veterán
aki esetleg figyeli a nyilazós játéknál, hogy mi hova megy:
felesleges, ugyanis felvettem, hogy jó helyre lőjek és nem az van ott ami lent. -
válasz
206 cc #21243 üzenetére
Érhető, de pár hsz-el feljebb erről beszéltünk, volt egy egész AliExpressen felhasználható 25 $ felett 4 $-os kupon, összevontan akart fizetni, de mivel az egyik termék 4 $ alatti volt, sztornózták az egybe csomagolt vásárlásokat. Inkább 1, a minimum értéket meghaladóra használd fel.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja,hogy a mostani Alis kuponvásárlás alkalmával 1000 coin vehető 10usd kupont –ez Ali mindenhol felhasználható kupom– azt egy megrendelés tehát akár 5 eladótól de egyszerre fizetés esetén lehet e használni?
Remélem lrthető hogyan gondolom? -
agroman
aktív tag
Van vkinek ötlete, hogy miért írhatja ki 3-4 játék után ezt az ali? "Sorry!
To protect the security of your account please use another device to sign in."legújabb firefox/linux...
kösz!
-
tomazin
veterán
ezt a kiabálós napit meg lehet valahogy kiabálás nélkül oldani?
-
vasi89
őstag
Rendben, megszakítottam. Hat remelem nem tilt ki az ali vagy ilyesmi pont most karácsony előtt. De nyáron volt egy refundom amire ok maguk döntöttek azonnal a javamra Full refundra úgy h partialt kertem. Azzal az indokkal h megbízható vásároljuk vagyok. Lehet én reagálok túl de olvastam h valakit a PayPal tiltott le “túl” sok refund miatt.
-
justice84
aktív tag
Köszi
akkor 20 nap lesz.Mondjuk nagy reményt már nem fűzök hozzá hogy megjön.
Ez a Aliexpress US San Mateo SMS-es rendelés amit akkor is furcsálltam. -
justice84
aktív tag
Sziasztok!
Aug. 29. rendelés (Shipment accepted by airline 09.01) még nem jött meg 10.31 a lejárat.
A vásárlói védelem idejének növelésénél mennyi időt szoktatok megadni? hogy ne vigye fel az eladó +60 napra értem azalatt ami még neki is elfogadható legyen.(#21226) V/
Olyasaira gondoltam ha azt írom be 5nap akkor lehet ő 60-at állít be kitolásképpen. De ha pl 25napot akkor lehet azt elfogadja, valami ilyesmire gondoltam,de látom elírtam (szoktok-szoktatok).Vagy ilyesmivel kár spekulálni? -
-
válasz
Crucio #21219 üzenetére
Kérdésed egy részére van infó az Összefoglalóban. A kártyás vásárlás sztornójának visszakönyvelése a a bankszámládra 3-5 nap általában, de max 15 napot ír az Aliexpress. Ez a te esetedben automatikus.
A kupon felhasználásra van minimum vásárlási összeg, azt meg kell haladni a legkisebb tételnek ha lehetséges az összevonás, egyébként meg meg kell haladnia azt a minimum összeget.
Neked sem volt kiírva a kupon felhasználási feltétel ehhez a regisztrációs 4 $-hoz amikor kérted?
Ilyesmire gondolok ami ebben a hsz-ben volt. -
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Első rendelésemet adtam AliExpressen tegnap este (vagy inkább ma hajnalban) de mikor felkeltem már két üzenet fogadott két eladótól, hogy mi a probléma a termékeikkel, ugyanis mint kiderült, az összes rendelésem "closed" állapotba került.
Ráírtam az ügyfélszolgálatra, ahol azt mondták, a problémát az okozta, hogy felhasználtam egy 4 dolláros értékű kupont (mint új regisztráció, kaptam egyet) miközben volt olyan tétel, ami nem érte el a négy dollárt. Ezek szerint hiába volt az egész rendelés ~100 dollár értékben, nem lehet felhasználni az egészre vonatkozóan (tehát nem tételenként) 4 dollárt?
Valamint, a pénz még nem jött vissza a számlámra, addig viszont nem is tervezek új rendelés leadni, amíg ez nem történik meg. Mikor kapom vissza a pénzemet, vagy mit kell tennem, hogy visszakapjam? (ha kell egyáltalán tennem bármit is)
Mondjuk azt azért nem tartom korrektnek, hogy a fizetés után validálja le a kupon használatát a rendszer, tehát levonja a pénzt és utána sír a szája. Igazán megoldhatták volna, hogy már a kupon kiválasztásánál jelezzen valahogy. -
vasi89
őstag
Szerintem kicsit okat képzelek a dolgok mögé de van egy dispute-om. Korábban említett telefon kijelző, közben megrendeltem máshonnan is mert sürgős lenne. A dispute tart, ahonnan megrendeltem ott meg már 3 napja a feladásra vár. A kettőnek lehet köze egymáshoz, hogy mondjuk az ali nem engedi vagy teljesen független? Illetve ha nyomok egy cancel ordert a dispute mellett, érhet valami diszkrimináció az ali részéről? Nagyon nem akarok már tovább várni, persze az is lehet h feladta de semmire nem válaszol az eladó.
-
GAbre
veterán
Kérdésem a következő?
Szemét vagyok,ha 1 dolcsis cuccra panaszkodok?
Már csak az eladó hozzáállása miatt.
Csináltam videót,felraktam drive-ra.
Azt mondta nem tudja megnyitni,nyitottam ügyet,beraktam,nem lát rajta hibát.
Felraktam még 1 videót,és 1 héten keresztül küldjem el neki emailben,bármit írhattam neki.
Először se visszaküldés, se pénz.
Aztán ma,visszaad 0 dollárt.
És neki áll panaszkodni,h magas rezsi,meg kirúgják.
Amellett,h kamunak tűnik,csak az eddigi hozzáállása miatt is kérném vissza a pénzem,nem az a 300Ft izgat. -
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #21215 üzenetére
megint hiába húztam újra, semmi...
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Próbálkoznék tuningolni a coin készletem, de az app lassan egy hónapja haldoklik
pl nem tudok forgatni a coins parkban semmit, se shake, se flip n win...
egy időben a coin beváltás sem működött, de az most éppen okélegfrissebb verzió, android 6.0
Azért idegel, mert a 11.11 játék első feladata app only dolog, és így nem tudom megcsinálni. Nem megy a bubble challenge sem, vagy fene tudja, most éppen mi van náluk, miután nem megy.Van bármilyen ötletetek?
Most megint letörlöm-újratelepítem az appot, de eddig nem segített.
-
-
Melack
veterán
válasz
Retekcloud #21209 üzenetére
Az MPL hív, a sima Posta nem.
-
válasz
Melack #21206 üzenetére
Működik, az előbb nézegettem a csomagjaim állapotát, fel is csesztem az agyam. 22-e óta 5 munkanap alatt nem voltak képesek 2 csomagomat is kézbesítésre továbbítani.
Nézd meg ezen a linken.
Legutóbb a Firefox frissítés után ők csináltak "kártevő" helyet belőle, lehet, hogy valami böngi-error. -
Melack
veterán
hu.trackonline.org működik még? Nekem parked domain-t ír ki, amikor felmennék rá.
-
Ittnemaz
aktív tag
az uj játékot láttátok?
-
vasi89
őstag
Hali!
Tegnap írtam egy kijelzőről, hogy egy apróság kimaradt, na most fel is ajánlott 3usd refundot de mire odajutottam, a kijelző megadta magát. Biztos h annak van baja mert a telefon még tégla állapotban is eljut legalább a logóig bekapcsoláskor. De itt csak annyit látok h a háttér világítás működik semmi más. Az eladó kérte h fotózzam le a kijelző hátulját mert van rajta egy pecsét. Ez oké de ragasztott kijelző és nem biztos h sikerül kiszedni hibátlanul. Írtam neki is de mindenképp látni akarja a pecsétet ami jogos de ha közben roncsolom a kijelzőt akkor meg ráfoghatja arra hogy amiatt rossz.. körbefotóztam és videot is készítettem, sőt arról is volt fotó h beszerelés után működött így nem amiatt ment tönkre. A kérdés az, hogy ha tényleg sérül a kijelző de vannak bizonyítékaim h mikor írtam már meg volt a gondja, az ali dönthet a javamra?
-
válasz
Retekcloud #21202 üzenetére
Ha nem futár céggel kérted, akkor a posta viszi.
Akkor próbáld meg ott a kézbesítő részlegvezetőjével beszélni, ő tudni fogja a körzet kézbesítőjét. Szoktak segíteni. -
Retekcloud
tag
Hát ez egy irodaház.
Nem ismerem a postást.
Minden esetben a magyar posta szállítja ezeket? Mert ha igen, akkor a többi csomagomat is csak nyomon lehet követni valahogy? van innen 2 percre a sarkon egy posta (Elég kicsi). Valószínűleg onnan hozzák, vagy valami központból? Menjek be oda és hátha?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest