Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Ez a hangsávos dolog egészen jó,pedig nem szeretem az ilyen nagy player progikat.Viszont jó lenne,ha be lehetne állítani,hogy a be felén számlája az eltelt időt a jobb felén pedig,hogy mennyi van még hátra.
-
Orlin
addikt
Nekem ezt a frissítés nem jó.Lassabban indul és ki is fagy sokszor...
-
Orlin
addikt
AIMP 3.55 – Review
[link] -
Orlin
addikt
válasz
Speeedfire #229 üzenetére
Van már,de nagyon búgos.Kb 5 percet ha fent volt nálam és nem sokra lehet még használni
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az miért van,hogy egy ideig szépen megjelentek a régebben játszott zenéim az aimp jump list-ben a tálcán,de most nem.Csak a rögzítettek vannak ott :/
thx
-
Orlin
addikt
AIMP v3.50 Build 1259 RC 1 (08.05.2013)
* Common: The cover art search now processes the "Cover" and "Scan" subfolders
* Common: Application loading speed has been increased- Fixed: Common - player ignores "SONGWRITER" field in CUE-sheet
- Fixed: Audio Converter does not write information about replaygain for album to CUE-sheet
- Fixed: Tag Editor - the "skip this file" option doesn't work in the "Rename" dialog
- Fixed: Skin Engine - position of pinned window calculates incorrectly, if master window is docked to main window
- Fixed: Skin Engine - position of equivalent containers calculates incorrectly in some cases
- Fixed: Skin Engine - bugs in time formatting function
- Fixed: Skin Engine - elements placed on hidden container still visible in some cases
- Fixed: QFI - click on cover art display opens temporary copy of image instead of original
- Fixed: Small bugs and defects -
Orlin
addikt
-
Orlin
addikt
Droidra mikor lesz?
Play-en még semmi -
Orlin
addikt
Frissültünk
-
Orlin
addikt
Feldobtam pár kedvenc skinemet
Tessék válogatni! -
Orlin
addikt
Amúgy tök érdekes,h szinte senki az ismerősi körből nem használ aimp-ot .Szinte csak a winamp...
-
Orlin
addikt
AIMP 3.10 Build 1074 Final
* Common: Localizations has been updated
- Fixed: The Audio Converter removes dots from file name
- Fixed: The autoname for playlist calculates incorrectly, if name of the folder contains dot symbol
- Fixed: Player hangs on attempt to read tags of some files in APE format
- Fixed: The Window of the player behaves incorrectly after pressing a Win+Down combination
- Fixed: Small bugs and defects -
Orlin
addikt
válasz
Speeedfire #150 üzenetére
Balsarokban ha nyitva van fogd meg és húzd el a player-ről
-
Orlin
addikt
le is fagy rendesen nekem ez a new verzió,eddig soha nem csinált ilyeneket
mondjuk talán kevesebbet kajál mint a régiek. -
Orlin
addikt
AIMP 3.00.981
[link] -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Azt hogyan tudom megcsinálni,h a tálcán rögzítve van az aimp és néztem ha ráhúzom a rádió "linket" az ikonra akkor megjelenik a jobb klikkel a neve.
Tehát azt szeretném,h onnan tudjam megnyitni az adót
Remélem érthető voltam -
Orlin
addikt
üdv!
internetes rádiot hogyan tudok elmenteni?
szeretnék 1-2 csatit menteni amit hamar meg is tudok nyitni...thx!
-
Orlin
addikt
Hello!
Hol tudom állítani, h maga a player ne látszódjon?Rainmeter-t használok és csak annak a lejátszóját szeretném látni
Köszi! -
Orlin
addikt
Hello!De nekem csak az első után ugrik az 5.-reUtána minden ok és ki van kapcsolva a keverő
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest