Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ez a topic nem a chipgyártásról szól, hanem arról, hogy amerikai politikusok okoskodnak más ország dolgaival kapcsolatban.
ezekről az amerikai politikusokról írtam le a véleményemet, ami nem offtopic, mint a málnaszörp.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
lehet, hogy nem volt világos, de nem a chipekről beszéltem.
arról beszéltem, hogy 1:7 arányban vannak emberek a világban a mi és a más kultúrkörökből, ez a matematika. az, hogy egy idióta politikus, aki 1:7 arányban kisebbségben van, azt hiszi, hogy majd ő jól kivizsgál, és ettől bármi is történik, az agyhalott fontoskodó hülyeség. Ha realistán mérte volna fel a helyzetét, akkor leülne a sarokba, mint egy zsák krumpli és csendben maradna.nem örülök a gondolatnak, de hozzá kell szoknunk, hogy mi vagyunk a kisebbség.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
sehogy.
az idióta politikusok még nem jöttek rá, hogy matematika ellen nem érdemes fogadni. oké, nekik az kínai, még az általános iskolai matek is ( micsoda képzavar).A világban minden, a mi kultúrkörünkhöz tartozó emberre jut 7 más kultúrkörből. Az usákok vagy megtanulják önként elengedni a szuperhatalmi ábrándjaikat, vagy rákényszerítik őket.
Az, hogy ügyefogyott politikus vizsgálódni akar, max. annyit jelent, hogy kampányol a választói felé.
-
bambano
titán
Ügyefogyott politikus vizsgálatot sürget. És akkor mi lesz? Megvizsgálják. Kína majd visszatáncol? Minek akar kivizsgálni bármit is, amire nincs hatása?
Inkább mennének vissza a balettbe táncolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest