- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Most nem otthon vagyok ezért nem tudom a pontos minőséget, de egy digitális kameráról (kazettás) "Capture"-el mentettem el a videó-t a gépre és azt szerkesztettem. (DV 48khz-el asszem)
bbchris: Tegnap én is kipróbáltam az mpeg1 és az mpeg2 exportálást. Mindent ami a minőségre vonatkozik max-ra állítottam de még így is jelentős volt a minőség romlás a Premier-ben játszott videóhoz képest. És még több file-t is létrehozott.
Akkor te, hogyan szoktad exportálni a videókat, melyik a legoptimálisabb? (ha utána még konvertálni akarom)A végleges videó DVD-re kerülne majd.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Még kezdő felhasználó vagyok Adobe Premier terén...
Jelenleg Adobe Premier Pro CS3-at használok, amivel összevágtam egy kisebb video-t. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám elmenteni a videómat a legkisebb minőség vesztéssel, de azért a tárhely igénye se legyen nagy. Szóval a legoptimálisabb megoldást keresem."A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office