- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
válasz thoma83 #2007 üzenetére
Mehet bele még 16Gb ram. Ha még nincs ssd az oprendszernek és a munka vinyónak is. Illetve a 780 alapból jó lenne, de a folyékony 4K-hoz kell a grafikus memória, és a 780 3Gb-ja már kicsit szűkös. De egy 980, vagy még inkább 980Ti, fasza hozzá és használtan már viszonylag barátságos áron hozzá lehet jutni, legalábbis az 1080-hoz viszonyítva.
A Cuda magok száma, a memória mérete és sávszélessége az igazán mérvadó, a frekvencia nem annyira. -
total90
veterán
válasz thoma83 #1994 üzenetére
2015 óta csak rontanak a szoftvereken. Az egy dolog, hogy tuti fícsöröket belepakolnak, de maga a program hulladék, használhatatlan lett.
A vicc az egészben, hogy egy program, ami a sok szál miatt még jobban kellene, hogy működjön, na épp az szarja össze magátHa nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz thoma83 #1992 üzenetére
Az Pr egy fos, érzékeny minden változásra. Próbáld meg a drivereket újrarakni. Ha Hyperthreading vagy Turbo Boost be van kapcsolva, akkor kapcsold ki. Én már annyit szívtam az utóbbi fél évben a Pr-el, hogy hihetetlen... Sajnos megfelelő alternatívát még nem találtam.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- LG LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638