Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
bocsi, lehet h igazatok van és félreértettem a kérdést...
szóval, ha az a cél, amit VINIKOR írt, akkor a lényeg a fix kamera és az odafigyelés a felvételnél. Vagyishogy a szereplő mindig csak a kamera látóterének egy adott szektorában tartózkodjon. Eymás fölé pakolni őket. Aztán Video Effetcs\transform\Crop. Ezt ráhúzni a legfelsőre. Értelemszerűen, ha 3 résuzed van, akkor a felső kettőre stb. Azt csinálja meg, h a teljes videonak csak egy adott része látszódjon. Amikor ráhúzod, semmi se fog történni, az effect controllsban kell beállítani a paramétereket. A ''Left'', ''Top'', ''Right'', ''Bottom'' paraméterekkel azt állítod be, h az adott oldalról hol kezdődik a megmutatandó rész. A Zoom mellett ne legyen pipa, mert ha van, az benagyítja a teljes képméretre. Ha nincs, akkor a képernyő azon részén, ahonnan a Croppal ''kihúztad'' ott az alatta lévő sáv látszik.
PÉLDA: Ha az alsón a kép bal felén a felsőn a kép jobb felén beszél az illető, akkor a felsőre Crop, Left 50%. Eredeményeképp az alsónak a bal fele, a felsőnek a jobb fele fog látszani - minthe önmagával beszélne. És mivel fix kamerát használtunk, a háttérben nem lesz zavaró ugrás.
Mellesleg pont egy ilyet kell csinálnom jövő 7végén, ha nem felejtem el, belinkelek majd vmit, ha nem voltam érthető.
Amit zjuhasz írt - Nem kell spec effect, az adott snittre kattinve az effect controllsban mindig benne van a Motion, na ott, a Scale változtatása nélkül (vagy azonos változtatással) a positiont kell megfelelően módosítani. Ennek legegyszerűbb módja, ha rákattintasz arra, h Motion, ekkor megjelenik egy keret a monitoron a kép körül és szépen meg lehet fogni és arréb lehet csúsztatni, amennyivel akarod. Így szépen a két egymás fölé rakott vidósávot egymás mellé tudod helyezni. Mellesleg elég nehézkes... De más nagyon nincs.
Illetve van - Dualmonitor, Matrox G550+ vagy hasonló Nvidia elindítod az egyik képernyőn az egyik, a másikon a másik vidót és összehasonlítod... Én így csinálom...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- 65 milliárd dollárt költ AI-ra idén a Meta; készül Trump AI-akcióterve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest