Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz Hujikolp #19881 üzenetére
Nem értjük egymást. Ha van egy képed, mutasd meg! Ne linkelj becsomagolt fájlokat, mert nekem az gyanús, mivel nem ismerjük egymást. Nem az én reszortom eldönteni, hogy az a pakk most miféle fájlt tartalmaz. Nem látok bele, tehát gyanús, nem töltöm le. Elvégre egymásból csak egy nicket és egy avatart látunk.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
válasz Hujikolp #19881 üzenetére
Uhh... ehh... Kezdjük az elején. Kép. A jpg egy tömörített formátum, tovább tömöríteni sok értelme nincs. Vannak képmegosztó oldalak, ide is felteheted. Ha meg bizalmas, akkor privizd el a jelentkezőknek.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest