- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
- Gyerekek, adatvédelem: kiegyezett a Genshin Impact kiadója az USA-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz PumpkinSeed #1053 üzenetére
Vannak, akik megfizetik, csak az ilyet lepkehálóval kell fogni, de ha fogtál egyet, vagy ő fogott téged, szorosan kell kapaszkodni, nem szabad elengedni, mert tényleg ritkaság, akit értékel is, és nem is garasoskodik. De vannak kivételek.
Amikor haver jön szívességmunkával, akkor meg szoktam neki mondani, hogy majd ha kedvem lesz, akkor talán megcsinálom. Persze ha megbíz, és fizet, akkor lesz kedvem mindenképpen. Ha nem fizet, akkor talán adakozó kedvemben talál, és ingyen is megcsinálok apróságokat, de manapság nem jellemző, mert mostanában még munkám is van. Nem sok, de biztos. És elsősorban arra koncentrálok. Mióta van fizetős munkám, azóta felismerem a komolytalan embereket, és elhajtom őket. Vagy felnőttként tárgyalunk, és tudomásul veszi, hogy én ebből élek meg, és pénzt kérek a munkámért, vagy csináltassa meg mással, az én időmet ne rabolja.
Mindig csinálom a sok zenészhavernak a szívességmunkákat, de már egy fél éve kódulok tőlük egy E1-es húrt, egyik sem ad. „Ó, pont most dobtam ki...” Nem akarok egy komplett húrkészletet ezért venni, mert a többi zsír új, csak ez az egy volt gyári hibás. Senkinek sincs egy levetett E1-es húrja.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest