- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Mikrotik routerek
- OpenWRT topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Starlink
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows Insider Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
PumpkinSeed #1053 üzenetére
Vannak, akik megfizetik, csak az ilyet lepkehálóval kell fogni, de ha fogtál egyet, vagy ő fogott téged, szorosan kell kapaszkodni, nem szabad elengedni, mert tényleg ritkaság, akit értékel is, és nem is garasoskodik. De vannak kivételek.
Amikor haver jön szívességmunkával, akkor meg szoktam neki mondani, hogy majd ha kedvem lesz, akkor talán megcsinálom. Persze ha megbíz, és fizet, akkor lesz kedvem mindenképpen. Ha nem fizet, akkor talán adakozó kedvemben talál, és ingyen is megcsinálok apróságokat, de manapság nem jellemző, mert mostanában még munkám is van. Nem sok, de biztos. És elsősorban arra koncentrálok. Mióta van fizetős munkám, azóta felismerem a komolytalan embereket, és elhajtom őket. Vagy felnőttként tárgyalunk, és tudomásul veszi, hogy én ebből élek meg, és pénzt kérek a munkámért, vagy csináltassa meg mással, az én időmet ne rabolja.
Mindig csinálom a sok zenészhavernak a szívességmunkákat, de már egy fél éve kódulok tőlük egy E1-es húrt, egyik sem ad. „Ó, pont most dobtam ki...” Nem akarok egy komplett húrkészletet ezért venni, mert a többi zsír új, csak ez az egy volt gyári hibás. Senkinek sincs egy levetett E1-es húrja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest