- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Facebook és Messenger
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
AMDaZERG_1 #7807 üzenetére
"Win10 alatt formáztam meg, így GPT partíciót hozott létre"
Az MBR | GPT a partíciós tábla típusa, amire max. inicializálni lehet, nem formázni. Illetve alapértelmezetten az MBR-t ajánlja fel a Windows lemezkezelő. Valamint egy 2 TB-os adattár merevlemezt eleve nem is érdemes GPT-re inicializálni. 3 TB és afelett van értelme, illetve akkor, ha OS van rajta, ami UEFI módban bootol.
Nem tudom milyen HDD ez pontosan, meg honnan került rá a virtuális meghajtó, de utóbbit eddig leginkább csak bizonyos külső merevlemezeknél láttam.Különféle partíció helyreállításai lehetőségek vannak külső partícionáló programokban is, de adatmentésre az arra való szoftverek javasoltak: GDB | EaseUS | iCare | Recuva | PhotoRec.
Illetve a TestDisk elvileg vissza tudja állítani a partíciókat, de ilyen összevissza konvertálós / formázásos esetnél nem biztos, hogy működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Sandisk 1TB SD kártya
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest