Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
szeva. ugyan én nem vagyok guru, de szvsz ha játékra kellene a gép, akkor az első alapból kiesett. én igazából a harmadikat ajánlanám - bár most meg kéne néznem, hogy az x700 vagy az x1100 a jobb - de nekem az amd-k bejöttek eddig. egyedüli baja a turionos gépnek az a monitor. nekem is crystalBrightos van, és utólag inkább egy ''matt'' képernyőset vennek, mert néha zavaró tud lenni, hogy tükröződik, de egy kis félhomályban már veri a normál noti moncsikat, mert nagyon jó a látószöge és a kép is rajta...
na jó megnéztem az usanotinál és a 2. mellett teszem le a voksom. bár az a 64 mega videómemória talán kevés.
hááát, ha most vennék, akkor én lehet hogy őt venném: [[link]]I'll tell you just how stupid Life Insurance is. You're sitting across from a guy. He's betting you you're gonna live, you're betting him you're gonna die! And you're hoping he wins!
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Steam Deck
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest