Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
Úgy Írom hogy régen nem kellet engedély ahhoz ha tolod tehát ha tudtad hogy ott a rendőr akkor leszáltál és eltolhattad mert kerékpárnak minősült ,bevett gyakorlat volt hogy ha valaki ittasan tolta a kerékpárját vagy a SM motorját meg büntették ,a 80 években mikor oda kertültem mindenkinek lenni kellett bizonyos időt az utcán , ha ilyen volt a kolléga még le is vert neki 2 sallert és örült hogy megúszta 2 pofonnal .
philoxenia
Igen pedálos volt ugy kellett betekerni , de könnyen indult kompresszió hiánya nem volt csekélynekem sokáig megvolt mert egyből nagy motorra váltottam amit az első úton teljesen össze is törtem méghozzá MZ Trophy 125 cm3 tudod melyik az aminek nem fordult a lámpája ,na nálam is ez volt a gond soha nem felejtem el, oda értem a kanyarhoz kanyarodok a lámpa meg nem fordult akkor jött a kormány kapkodás és perec
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Parkside szerszám kibeszélő
- Horgász topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Lexus, Toyota topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- További aktív témák...
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest