Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Meg, de ehhez hozzászokik az ember----hát miért nem a bűnözőkkel foglalkoznak?LOL
Gyerek voltam amikor az öcsémmel almát csentünk a szomszédból.Anyám fülünknél fogva vitt vissza bennünket almástul és bocsánatot kellett kérnünk.
Nem az volt ,buksi megsimogat, jajj de ügyesek vagytok, sikerült észrevétlenül almát lopnotok, legközelebb majd pöttyös labda, kerékpár és később autó is lesz.Ha valakibe belenevelték ,hogy ha elkövet vmit azért felelősséget kell vállalani, az nem fog sértődőst játszani ,mint az oviban ,hogy tőle elvették a homokozó lapátot, de a Dezsőkétől nem.
Érdekes, hogy mennyien milyen öntudatosak tudnak lenni, pedig annyira egyszerű a szituáció, hogy az már fájdalmas.-Uram szabálysértést követett el, elismeri?
-De most miért engem állított meg?
-Mert észleltem ,hogy szabálysértést követett el.
-De amióta itt zaklat engem ,azóta több autó ment itt el akik ugyanezt csinálták?!?
-Meg kell köszönnöm Önnek amiért rávilágított munkám haszontalanságára, most pedig kérem közölje mely személygépkocsi vezetői voltak jogsértők, mert az iránymutatásai alapján szeretnék intézkedéseket kezdeményezni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Magisk
- Delta Force (2024)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Amber Yellow 1,5 hetes Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Fehér Thermaltake Core V1 Snow Edition táp nélküli számítógépház eladó
- iPhone 15 Pro Max 256GB
- Eladó 120mm és 140mm és ventilátorok akár chrom ráccsal együtt (8db)! Cooler Master 6db közte van ol
- Sega Astro City Mini konzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest