Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
En nem hasznalok sok streaminget, Hbo maxra jo ideje elo vagyok fizetve, de semmi nincs, ami lekotne meg rajta, komolyan fontolgatom a lemondast. Prime videot a Saltburn miatt nyitottam, megneztem, utana zartam is. Netflixen meg gyakorlatilag napi szinten talalok valamit a mai napig.
Filmeket meg moziban nezek foleg.
-
yanna
addikt
Ha fizetnének érte se.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
#57018880 #15 üzenetére
A Netlix kaszált már el drága sorozatokat is, lásd pl. 1899 vagy az élőszereplős Cowboy Bebop. Inkább arról van náluk szó, hogy minden elkészült szériájukhoz vannak megtekintési mutatók (feltételzem, hogy többé-kevébé a költségekkel arányosan), amit ha nem ér el X idő alatt, akkor kaszát kap.
-
törölt tag
Látom Te is tartalom készítő vagy
.
Narxis: A jobb sorozatokat elvágják, valamiért a Netflix fejesek körében az a dili, hogy csak a nagy budget sorozat lesz értékelve, pedig a magas költségvetés nem feltétele szerintem, nem mindenhol a látvány és a képeffekt spam a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Én is nemrég fizettem elő Netflix-re és mikor nézegettem, hogyy melyikre kellene előfizetni életemben először valahogy a netflix tartalom jobban megfogott. Nagyobb a kínálat így mindenki nagyobb eséllyel talál magának valamit. A játékaik miatt önmagukban nem éri meg előfizetni de megint egy olyan plusz ami a Netflix felé billenti a mérleg nyelvét. Ezek a játékok amiket kiadnak elég jók és mikrotranzakció mentesek ami fájóan hiányzó dolog manapság a mobil játékiparban.
-
-
"Annyi a tartalom, hogy nem lehet ezt kimondani" - Pedig de, én rengeteg sorozatnak adtam esélyt, de sokuk még háttérzajnak sem volt alkalmas. A dokumentumfilmeket szerettem, de csak ezek miatt nem fizetek elő.
Úgyhogy most Netflix, Disney+, Apple TV után megint virágboltba járok, de olyannyira gyenge a kínálat, hogy oda is egyre ritkábban.
-
kilua
senior tag
Nem úgy volt hogy "mindenki visszatér torrenthez"?
-
Nekem továbbra is rejtélyes, hogy mire jó a pankráció, de majd várom a rajongók beszámolóit itt a fórumon...
-
-
somogyib
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Kb. 2020, a pandémia körül...
A dokufilm jó volt, megérte a reg.De utána már semmi érdekeset nem találtam. Az asszony még megnézett egy-két sorozatepizódot, aztán lemondtam és kiléptem.
-
somogyib
őstag
-
Necroman_Mk2
őstag
Ez az előfizetés növekedés csak a fő fiókokat jelenti, vagy a fizetős alfiókokat beleszámolták? Mert nem mindegy...
#1 ace05 A HBO-s rész csak Magyarországra igaz, mert amerikában már előtte is voltak (és máig vannak) egyéni fizetéssel működő kábeltévé csatornák. Nálunk ez a csomagok miatt nem terjedt el.
#2 Laci.M A SkySho-val hasonlóan vagyok. Mondjuk a gyerek miatt nem is tervezem lemondani, mert azon a streamingen a legteljesebb a Mancs őrjárat felhozatal
-
Tajrexi
tag
Akkor a melegpropaganda nyert, sziasztok.
-
Laci.M
senior tag
Szerintem viszont pont megtalálja mindenki amit keres Netflixnél. Annyi a tartalom, hogy nem lehet ezt kimondani, hogy nem éri el a HBO szintjét.
Dokumentumfilmeknél mondjuk vernek mindenkit. Akár megtörtént esetes, akár David Attenborough. Van otthon Showtime, HBO, és Netflix is előfizetve. A legtöbbet Netflixezünk, Showtime, HBO-n egy két régebbi sorozat csak úgy megy a háttérben (Big bang theory, House, Dexter). Ha nézni akarunk valami újat akkor Netflix. Egy évados sorozatba már bele se nézek tapasztalatból, mert várni kell rá egy évet a folytatásra. Az, hogy heti 1 részt adnak az újakból szintén nem tetszik.
Azért nem mondjuk le őket, mert a showtime az 990Ft, újraszerződve már több lenne pl. -
ace05
senior tag
Szerintem a Netflix egyik nagy előnye, hogy ő lett a streaming HBO-ja, ha streaming-re gondol az ember, rögtön a netflix jut eszébe először, pedig a kontentjük nagy része, nem is képvisel HBO szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
it Felülmúlta a Netflix a Wall Street negyedik negyedéves várakozásait, ugyanis több előfizetőt szereztek a reméltnél.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest