Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz perge666 #4526 üzenetére
Szerintem is! Van 1-2 ismerősöm akik negyvenen túl vannak és kiskorom óta ismernek és ők is konzoloznak még pedig ott vannak a gyerekek na meg persze a feleség. Szerintem ez egyáltalán nem korfüggő és még csak nem is gyerekes dolog. Ugyanúgy ahogy a nőknek megvannak a dolgaik ugyanúgy a férfiaknak is. Egyébként eszembe jutott hogy írtad te a PS3-on tolod a Shadow of Colossust. Nekem PS3-ra meg volt a Silent Hill HD Collection ami tartalmazta a második meg a harmadik részt és most erre a kis PS2-es gépre is megvan. Nekem komponens kábellel van a TV-re kötve a PS2 és megmondom őszintén nem látok különbséget a két verzió között azon túl hogy persze a PS3-on a mostani TV-k képarányához van igazítva a két játék. Tegyük hozzá hogy PS3-on ha már HD Collection nem értem miért spóroltak ennyire és miért csak a második meg a harmadik rész került a lemezre hisz az első része is fantasztikus volt és nekem a negyedik a The Room is nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest