- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
hali
lenne egy gondom. Adva van egy Debian Linuxal felszerelt gép, ami egy webszerver. Erről kellene nekem egy fájlszintű mentést csinálnom, azaz lemásolni mindent a winyóról.
Sajnos a linuxos ismereteim max felhasználói szintűek vagy az alatt
Arra gondoltam kikapom a winyót be egy gépbe és copy, de ugye a partíciót aligha lehet látni win alatt.
Gondoltam neten keresztül, de a bináris és text kódolás váltakozásai miatt (valami ezzel valami azzal van fennt) TC-vel nem jtottam dűlőre.
van valami megoldás? Előre is köszi
meg az is a gond, hogy el kell utaznom majd a szeverhez és ott hamar kell a mentést megcsinálnom, szóval nem tudok tesztelni és nézelődni, ezért kérdezek
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest