- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenWRT topic
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Mikrotik routerek
- Rendszergazda topic
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Félig-meddig előrébb jutottam. Az egyik galiba a tűzfal miatt volt szerintem. Kiadtam a
sudo ufw allow Samba
parancsot, onnantól már a Win7-es kliens látta a megosztást. Látja a megosztott mappa/almappákat, fájlokat. Írni is tud bele. Egyelőre nincs külön felhasználóm a sambához.
Plusz engedélyeztem a wins-t, meg ugyanazt a tartománynevet adtam, ami a win7-nek is meg lett adva.A
sudo smbclient -L localhost
hibát dob továbbra is: Connection to localhost failed(Error NT_STATUS_CONNECTION_REFUSED) Erre a hibára kerestem rá, akkor írták pár lehetséges oknak, hogy nincs esetleg elég tárhely, tűzfal fogja meg vagy az smb.conf hibás. Utóbbin végigmegy a testpram, nem jezez hibát.
Hogyan tovább?[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest