-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ubyegon2 #20965 üzenetére
Megnéztem egy alaplapi támogatási listát, ott elvileg nem szerepelt a noti alaplapja és szerintem a wifi sem nagyon és még amiről nem tudok..
A másik listában igen, vannak olyan disztrók amiket nem próbáltam még ki, több is, de hát kinek van már ehhez kedve, türelme....de azért köszi a segítséget, lehet valamikor később megnézem őket. A boot kérdést az easybcdvel oldottam meg egyébként. De 1-2 kivételével mindenhol a fényerőszabályzással és touchpaddal van gond, ahol nincs, ott meg valami mindig járatja a cpu-t sajnos. hp a gép, hp alaplap, intel cpu és vga, de mindegy, mert már elég sok disztrót kapott a noti, már meg is zavarodott tőlük, túl sok ez már neki, olyanra vágyik, ami száz%-ig működik, de sajnos nem kapja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- PlayStation 5
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen autót vegyek?
- Fractal Design Focus G Mini ház - minimalista apróság
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest