- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.thomas
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló gonddal küzdök mint amit pár hsz-el előttem írt valaki: nem sikerült a firmware frissítés a fanatec kormányomnál(GT3RSv2). Nálam is phase2-nél adta meg magát a dolog elsőre, de az updater fagyott ki, és azóta se tudom lefuttatni, pedig sokszor sok gépen próbáltam, már a fanatec supporttal is próbálkoztam, de annyit tanácsoltak próbáljam másik gépen, de 3 laptopon is ugyanez volt a gond.
Ha valakinek van tapasztalata és esetleg még Szeged közeli is hogy akár személyesen ránézzen a bajomra az írjon. Köszi!! -
t.thomas
csendes tag
válasz Jack@l #16242 üzenetére
Igen, ezért kezdtem bele a firmware frissítésbe, mert az 177+ drivert szerettem volna használni, de tudtam hogy a kormány régebbi minthogy a legújabb FW legyen rajta, így gondoltam előbb azt megfrissítem. Fent volt a gépen a driver is de nem hinném, hogy az bezavar. Abban sem vagyok biztos hogy ennyi sikertelen próbálkozás után rámegy-e egyszer valahogy a firmware és használható lesz :/
A fentebbi linkelt forumot átfutottam de sajna nem találtam olyasmit ami hasonlít az én esetemhez
PS3 mód? ilyenről nem is hallottam még. Szerintem a GT3RS-nek nincs ilyen[ Szerkesztve ]
-
t.thomas
csendes tag
válasz Jack@l #16245 üzenetére
Tűzfal külön nincs telepítve, ESS-t mindig leállítottam, de már végső elkeseredésemben le is szedtem a gépről, win beépített tűzfalát is kikapcsoltam, de nem fut végig a flash.
Indítottam rendszergazdaként is és anélkül is.
Minden gép amivel próbálkoztam hasonló programokat futtat, ESS vagy NOD mindegyiken van, lehet az kavar be, de mivel volt olyan próbám is hogy az le volt szedve nem tudom mi a gond...
Gari nincs. -
t.thomas
csendes tag
válasz TannerHUN #16250 üzenetére
Nem vagyok valami nagy faktor ilyesmiben... sajna nem tudom hogyan tudnám ezt a virtuális PC megoldást kipróbálni.
Fizikai problémát ugye nem tudok okozni a kormánynak ezzel, hogy sikertelenül végződnek a flash-elések? Teljesen agyhalott a kormány jelen állapotban, de bootloader módba mindig bekapcsol. (olvastam olyat, hogy valakinek az segített, hogy a temp file-okat kitörölte és volt olyan aki win reinstall után tudta véghezvinni a frissítést...de nem hiszem hogy nincs egyszerűbb módja)[ Szerkesztve ]
-
t.thomas
csendes tag
válasz K.Tamas89 #16290 üzenetére
Szenvednek ezzel a világon egy páran szerintem.. Kíváncsi leszek mennyi idő alatt végeznek vele. Én haverban bízom, hogy meg tudja csinálni, de felajánlotta a Fanatec hogy megcsinálják, csak szeretnék az eredeti számlát csakhogy akitől én ettem az sem közvetlenül tőlük vette. Te egyenesen tőlük vetted?
-
t.thomas
csendes tag
Sziasztok! Miután végre sikerült ismerősnek felvarázsolnia a firmware-t a Fanatec kormányomra, kipróbálásnál újabb problémába ütköztem, ebben kérném segítségeteket: a pedál gázadáskor nem megy csak 75%ig driverben is és játékban is. Erről a problémáról ír a Fanatec is az oldalán, hogy egy csavart kellene megszorítani. Igenám, de a link ami mutatná a csavart nem működik.
íme
A pedál egy alig használt Clubsport. Tudna valaki dobni egy képet hogy melyik csavart is kellene szorítanom?Lenne még egy kérdésem: olvastam, hogy többen dicsértétek a Thrustmaster TH8A váltót. Ez kompatibilis elvileg minden kormánnyal. Valaki használja esetleg ezt Fanatec 911GT3RS-el?
Fokozatokat mutatja vele a kormány? Mivel kötöm össze? direktbe kell USB-n keresztül PC-be vagy mint a Fanatec váltóját olyan kábellel a kormányba?Köszi előre is a segítséget!
-
t.thomas
csendes tag
Sajnos nem nagyon boldogultam ezzel a csavarral... külsőre úgy fest mindhárom pedálban ugyanaz a csavar, mégis a 2.5-es imbuszkulcs nem megy bele a fékbe, a kuplungba jó, a gáznál pedig amin állítanom kellene először belement de semelyik irányba nem mozdult...majd mintha sikerült volna rajta mozdítanom és akkor fel is ment 100%-ra a csuszka, de így is volt némi oszcillálás. Ma átdugtam a pedált PS-re és megint kb 80%-ig megy csak a csúszka. Próbáltam megint a csavart, de egyszerűen forog benne a kulcs... Valami ötlet? Szétszedni nem nagyon szeretném csak ha nagyon muszáj...
Köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest