Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz BusinessGuy #10048 üzenetére
Mindenkit megettem reggelire pont azon a pályán úgy, hogy nem vagyok rallyban, rallycrossban erős.
Elsőre ment az arany és éreztem, hogy van benne még legalább 1 mp több volt.
IA-3 Dirt Driving: Expert
Focus Gr.BValakinek lenne kedve menni pár ba$zós TELJES kört Suzukában , Circuit Experience formájában?
Senkinek nincs ideje ott és nem tudom magam elhelyezni a nagyvilágban fincsi NSX-szel kell tolni! Köszi![ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Sundesz
őstag
Na akkor megnyugodtam, mért én is feldúltam magamat rajta. Várni kell az új patchre akkor?
Hörcsög Powa'
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Na akkor ez a rejtély megoldása ImACeltic kolléga visszaeső teljesítményére is a rally jogsinál. Szerk.: ezt a hsz-t két órája pihentettem
Még jó hogy pont nem sokkal előtte letudtam. Látjátok, ilyen szarságokkal sokkal többet oboáztatnak a játékok minket, mintsem hogy aggódnunk kellene némi trükkös előnyszerzés miatt. Amúgy az is egy hasonló kategória, hogy a versenyeken amit lehet kanyart levágni, azt egy pindúrka lelkiismeretfurdalás nélkül megteszem pl a Mount Panorama-n a Skyline után a 12-est nyíl egyenesen vagy Monzában az 1-es és a 4-es. Pláne nem számít ezeknél a 2-5 körös kezdeti kis gizda versenyeken, ahol "szabályosan" is már az első körben az élre lehet állni...
Nekem is épp most adott az első 4csillagos jegyemre 5000 pénzt amikor minden más lehetőség valami értelmesebb volt[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
ImACeltic
őstag
Jaaa, akkor ez lehet a gond nálam is >>> [link]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
@rglaaf
veterán
Várj ez milyen már, kávezóba porche cup 3 pályás spa stb 5körös ok vettem racing gumikat gyorsan tudjuk le alapon
Erre mit csinál 4.körnél olyan monszun esőt b@szott be hogy kb semmi nem haladtam előre, verseny bukta ahogy kell
Vissza cseréltem komfort gumira szép napos idő végig, uccsó körbe borulás pár csepp eső....
Ugyan ez Nordschleife racing gumik szépen elhztam utolsó részen ajtókig érő viź a pályán
Csere vissza szép napos idő
Ez game szìvat rendesen
Mi lesz itt ha új Al sophy belekerül a játékba[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
dinostaRR
tag
Velem is ez volt tegnap este. Nem értettem miért is szenvedek 30 percet egy rally-val (végül aranyra), felment a gőz olykor, de utána olvastam én is a hírt.
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest