Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Részemről a mai napig a legélethűbb játék grafikailag a Kingdom Come. Nem láttam ennél szebbet, élethűbbet pedig nem használ RT-t. Aztán ahhoz képest a gépigénye sem nagy. A játékmenet meg talán túl élethűre is sikeredett, a harcoknál szó szerint leizzadok.,
Cyberpunk is szép valóban RT-vel bár én moddoltam a saját igényeimnek. (pl: blade runner mod)
Starfield is a maga módján szép modokkal de messze több gépet kér mint ahogy kinéz. Mondjuk túlságosan steril elég sok helyen. Bár nem is a grafikájával van gond.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ez mekkora kamu:
. In Cyberpunk 2077, the Kepler GPU only managed 12.3 FPSKezdjük ott hogy 750ti-vel is játszottam ami messze gyengébb mint a titanx, arról nem beszélve hogy alapból el sem indul nem full dx12 kartyán csak moddolt dx fileokkal. Persze ultra grafon lehet 10fps de ki a fene rakná ultrára.
Pont azért fut játszhatóan mert kihagy egy rakás dolgot.[ Szerkesztve ]
-
válasz RetepNyaraB #14 üzenetére
Igen, azért olcsóbb mert gyengébb a hűtése és hullámzó minőségben adják ki. Lásd nem egyformák a neten lévő tesztek. El tudom képzelni hogy itthonra a gyengébb kerül ahogy szinte mindenben keletre a gyengébb megy. Rakás dual kártya járt már nálam, nagyrészükről elmondható hogy a legalja hűtést kapták a kategóriájukban, nem a GPU hőmérsékletre gondolok mert arra pont jutott elegendő hűtés hanem minden másra.
Az tény hogy túlárazott, 12gb vrammal nem vennék ilyen árban kártyát. Nem időtálló. -
Mondjuk nem kell tőle sokat várni, Dual hűtő az a legalja a kínálatban. Korábban elég sok olyan Dual fantázianevű Asus kártyával találkoztam ahol a konkurenciához képest a ramhűtést teljesen lespórolták, ez nem ilyen de azért valóban nem hűt rendesen.
forrás: [Techpowerup]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Videós, mozgóképes topik
- Honor Magic V2 - origami
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest