Új hozzászólás Aktív témák

  • lacos001

    senior tag

    válasz Stanlee #99374 üzenetére

    Nem teszem OFFba, látszódjon..
    Hmmm....Az orvos a következőket mondta.

    Jelen pillanatban nem tudja megmondani, hogy feltétlenül szükséges-e az oltás vagy sem. Ez egy új oltóanyag, senki nem ismeri a hatásait. (ugye én Risikogruppe 2 - mRNA, emiatt feleségnek is "jár", nem csak a munkája miatt...igaz onnan van neki papirja, hogy kaphatná...)
    Hogyan mer bárki is ilyet kijelenteni, hogy jó....

    Elmondta, hogy a Landkreisunk (Emsland) 5,5 millió oltóanyagot kapott, abból kb 3 milliót használtak fel, a többit kiszórták a házi orvosoknak.
    Készült egy számítás, hogy napi 20 embert be tudnak oltani, az heti 100 főt jelent, és akkor szeptemberre mindenki boldog lesz. Na igen, de nem megy el még napi 20 ember sem, heti szinten jó, ha összejön a 25 fő.
    Ő nem hibáztat senkit, aki nem akar oltatni, mert ő maga sem tudja nyugodt szívvel azt mondani, hogy igen, ez jó, nem, ez nem jó. Mire alapozva mondana bármit is?

    Kérdést feltettük, hogy ki találta ezt ki? Ki számolta ezt ki?
    Valami idióta politikus...Jött a válasz. :DDD

    Beszélt arról is, hogy érdekes módon az oltások után megugrott a halottak száma. 80-90 éves rákos-áttétes fekvő betegeket oltottak be az oltópontokon, akik másnap meg is haltak. Felelős nincs.
    Ha ő oltotta volna ezeket az embereket a praxisban, ő már el lenne kaszálva emiatt. Úgyhogy örül is, hogy nem az ő feladata volt. (érdekes pislogások voltak eközben...)

    Azt javasolta, várjunk legalább júliusig, mert júniusban nagyjából 10 millió ember lesz túl a második oltáson és készülni fog egy tanulmány, ami alapján már ő is állást tud foglalni.
    Elmondta, hogy a tanulmányt nem fogják felrakni a netre, de ő értesülni fog róla, mert ő is oltott be embereket és emiatt részese lesz a kegyelteknek, akik tudhatják az eredményt.

    Véleménye szerint nevetséges, amit a német vezetés csinál és csak azért tudják ezeket a dolgokat megtenni, mert a német lakosság 80%-a egyszerűen buta. Őrület, ami ebben az országban zajlik, szó szerint ezt mondta.

    Az internetes Termin kérelem meg nem fog működni, felejtsük el (és azt látom is, hiszen próbáltam), az ok nagyon egyszerű. Nincsen oltóanyag és egy nagy szar a megvalósításnak a menete. Viszont van egy ilyen oldal, amit lehet nézegetni...Éljen.
    Az, hogy mikor lesz, neki arról fogalma sincsen. Amit olvasunk és hallunk nap, mint nap a médiában az csupán a „megnyugtatásra” szolgál, érdemi tartalom nincsen mögötte.
    Látjuk a számokat, ami ki tudja mire alapozva, milyen számolások, adategyeztetések után történnek...

    Szóval abban maradtunk, hogy várjunk, ne kapkodjunk. Júliusban visszatérünk rá.

    Na akkor feltenném a kérdést! Előrrébb vagyunk/vagyok igy?
    Most nem a szurira célzok, hanem úgy kompletten mindenre....amiről itt irkálunk hónapok óta.
    Biztosan van, aki, mint az állat döfköd és teljesen ellentétes dolgokat mondott volna, na de kérem....

Új hozzászólás Aktív témák