Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    Szlávik János: Meg kell győzni az embereket arról, hogy a kínai vakcina is biztonságos | 24.hu

    Meg kell győzni az embereket arról, hogy a kínai vakcina is biztonságos. Nem félnek a kínai mobiltelefontól, a kínai áruktól, ez egyszerű pszichológia, közben már az is kiderült, hogy az orosz vakcina egészen kiváló – magyarázta.

    Először várjuk meg azt a hatalmas kínai mennyiséget, ahogy az orosz is akadozik, ezek is valószínű beetető mennyiségek. Zimbabwe is csak a gift 200 ezret kapja most, a maradék 600-at csak jövő hónapra ígérték.

    + a meggyőzés, sok sikert.

    Most még halvány fingja nincs arról, hogy egyáltalán lesz mivel elkezdeni oltani, mikor, és ha esetleg lesz, akkor lesz elég ember, aki kimondottan a miniszterelnök úr által preferált kínai szérumot óhajtja beadatni magának (a nagy vakcinabizniszelés, a slendriánkodás, a jóvanazúgy, majd Szijjártó rábök, és akkor jó lesz ez a vakcina is, meg az a vakcina is típusú nagy beszerzési akció oda vezetett, hogy az egyébként sem elsöprő oltakozási kedv is megtorpant, de még kicsit vissza is esett február elejére, és nem én mondom, hanem a KSH), de az a biztos, ha már előre megünnepeljük a húsvéti sikert. Aztán legfeljebb vagy úgy lesz, vagy nem úgy lesz. Az mindegy, csak Gyurcsány rohadjon is meg. Ja, és külön Brüsszel, amely totális csődöt mondott a vakcinabeszerzéssel, még szerencse, hogy a keleti nyitás meg a kibaszott leleményességünk okán ott állunk készenlétben, ahol egy-egy teherautóról leesik néminemű vakcina, és mi röptében kapjuk el, mint erkölcsös fideszes a sokadik leendő nejét.

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák