Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz aprokaroka87 #32056 üzenetére

    Szerintem is tok mindegy, hogy most a gyerekek otthon vannak vagy az iskolaban. Ha nem tudom a gyereket teljesen izolalni mas gyerekektol, akkor ugyanugy elkaphatja es tovabbadhatja csaladon belul.

    Nekunk nincs gyerekunk, de szomszed, kozeli rokon es munkatarsak peldaibol azt latom, hogy egyikuk sem tudja a gyereket teljesen elizolalni mas gyerekektol. Ugye a gyerekeknek nem kotelezo a maszkhordas, igy egy bevasarlas alkalmaval is elkaphatja a virust, hazamegy, lefertozi a felnotteket. A felnottek ha munkahelyen nem viselnek maszkot, rogton tovabbadjak a gyerektol kapott fertozest.

    A gyerek bandazik, tudom, meg lehet neki tiltani, lehet, hogy virusos nem lesz, de lesz neki mas mentalis baja. En az atlagnal intorvertaltabb vagyok, de nyari szunetben meg nekem is jo volt haverokkal jatszani, biciklizni, vagy elmenni horgaszni, furdeni. Egy normalisabb gyerek szerintem begolyozik, ha nem szabad mas gyerekekkel talalkoznia, iskolaba mennie, csak otthon ulni es varni, hogy majd egyszer talan jobb lesz.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák