Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
Mert, ha kapsz róla email értesítést, az email szolgáltatódnak semmi köze hozzá, hogy az állam neked milyen témában küldött üzenetet.
Legalább is az én felfogásom szerint az üzenet tartalma, még a témája is a küldőre és rám tartozik. A google-re semmiképp![ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
joghurt
addikt
Elolvasom (azaz foglalkozok vele), csak nincs kedvem mindig külön nyomkodni a "Tartós tárba helyez" gombot.
Az nem közvetlenül a tárhely, hanem az értesítést küldő szervek (vö. "nemi szerv") hülyesége, hogy az értesítő e-mailbe nem írják bele a témát. NAVtól üzenetet kapni mindig jóleső érzés, de némileg más a leányzó fekvése, ha csak azt írják, hogy az 1%-omat megkapta a címzett. Vagy még jobb: csak arról küldenek értesítést, hogy ők megkapták az én küldeményem.
A tej élet, erő, egészség.
-
Somatom
veterán
Bárki, szinte bármikor elér, kivéve a hivatalos levelezés. Mire hazamegyek, két lejárt értesítés fogad és nyomozhatom, hogy ki és mit akart tőlem. Ez fog változni ezzel az új rendszerrel?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
azbest
félisten
néhány évente újabb és újabb rendszerek jelennek meg. Némelyik régi rendszer is fut még párhuzamosan, néha még működőnek is tűnik, pedig valójában nem. Régebben szívtam ezzel, hogy nav ürlapot nem lehetett letölteni már, így nem tudtdam többé megnyitni a dokumentumot. Meg időpontfoglalást egy régi rendszerben csináltam, ami helyett már volt másik. De navos ügyekben is van vagy 2-3 párhuzamos rendszer, amelyek közt van átfedés de az is lehet, hogy a régi már nem haszánlandó. Követlehetlen.
-
joghurt
addikt
Apró praktikus kérdések.
Ha már állami levelesláda, akkor vajon a milliárdokból meg tudják oldani, hogy 30 napnál tovább is megmaradjanak benne a hivatalos értesítések?
Most már végre lesz rendes digitális aláírás is, vagy a jelenlegi AVDH-val kipipáltnak tekintjük a témát?A tej élet, erő, egészség.
-
nyunyu
félisten
Pénz vajon miből lesz rá?
EESZT továbbfejlesztése is áll, amíg nem jön az EU lóvé.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
tomazin
veterán
Ohhh nicsak, csak nem allunk annyira ellen a csunya nyugatnak? Ennek a lepesnek annyi koze van a kedves kormanyunknak, h ok szepen leimplementaljak, amit a UN az sdg nevezetu csodaprogramjaval pushol.
-
dolon75
senior tag
szép feladat.
mondjuk egy része már kész, foleg az auth, az alairas, levelezés része.
remélem, nem csinálnak újat.azt nem hiszem, hogy négy év alatt el tudnak készülni. egész egyszerűen nincs rá ember, aki ezt megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
bambano
titán
A cím olvasása során az a mondat esett be a fejembe, hogy "mivel szívunk ma..."
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
MuFFo
tag
Miért érzem én azt, hogy ezzel nincs minden rendben? Legalábbis itthon...
Ha nincs semmi gipszer, akkor minden klopfol, avagy porhab, infulzió, pénztálca, magányóvoda, pogárcsa, szandár, kaukció,anterna
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest