- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Starlink
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows Insider Program
- Asustor NAS
- Synology NAS
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ps Vita #29479 üzenetére
"Ja,és fogadni mernék rá,hogy nem a szurkolók tartják el ezt a csürhét,biztos vagyok benne,hogy ha jegybevételekből finanszíroznák a magyar focit,egy stadion se épülne
"
Uh, ezt nem értem. Szerinted a gázsijukat miből fedezik? Csányi meg Orbán magánvagyonából?(amikről szintén tudjuk, honnan vannak)
-
válasz
Ps Vita #29479 üzenetére
Az a baj, hogy mindenki szeretne a magyar válogatottnak szurkolni de az, hogy MAGYAR VÁLOGATOTT az csak egy máz, egy cégér egy borító. Tartalommal a játékosoknak, szakembereknek kéne megtölteni az egészet..... Sajnos magyarországon foci (és foci körüli dolgok) címén bicskanyitogató dilettantizmus tapasztalható évek óta. Számolatlanúl öntik a pénzt a sportba (magyar viszonylatban mindenképp) miközben azt látjuk, hogy a fiatal tehetségeink beképzelt, túlfizetett, fizikailag és taktikailag alúlképzett felnőtt sportolókká válnak. Ennek a tetejébe a "szakemberek" és a média állandóan azt próbálja a szurkolókba sulykolni, hogy na most elindul valami, fejlődünk stb. Én is szeretem a minőségi futballt de épp ezért magyar meccset már elvétve sem nézek. Apósomnál megy mindig foci a képernyőn de ott is ha belenézek, amit látok elszomorító és/vagy nevetséges......
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest