Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Ps Vita #29479 üzenetére
"Ja,és fogadni mernék rá,hogy nem a szurkolók tartják el ezt a csürhét,biztos vagyok benne,hogy ha jegybevételekből finanszíroznák a magyar focit,egy stadion se épülne "
Uh, ezt nem értem. Szerinted a gázsijukat miből fedezik? Csányi meg Orbán magánvagyonából?(amikről szintén tudjuk, honnan vannak)
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
válasz Ps Vita #29479 üzenetére
Az a baj, hogy mindenki szeretne a magyar válogatottnak szurkolni de az, hogy MAGYAR VÁLOGATOTT az csak egy máz, egy cégér egy borító. Tartalommal a játékosoknak, szakembereknek kéne megtölteni az egészet..... Sajnos magyarországon foci (és foci körüli dolgok) címén bicskanyitogató dilettantizmus tapasztalható évek óta. Számolatlanúl öntik a pénzt a sportba (magyar viszonylatban mindenképp) miközben azt látjuk, hogy a fiatal tehetségeink beképzelt, túlfizetett, fizikailag és taktikailag alúlképzett felnőtt sportolókká válnak. Ennek a tetejébe a "szakemberek" és a média állandóan azt próbálja a szurkolókba sulykolni, hogy na most elindul valami, fejlődünk stb. Én is szeretem a minőségi futballt de épp ezért magyar meccset már elvétve sem nézek. Apósomnál megy mindig foci a képernyőn de ott is ha belenézek, amit látok elszomorító és/vagy nevetséges......
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest