- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz venember83 #84660 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De szép szőke lett Messi is.
-
törölt tag
válasz nextman #84415 üzenetére
Nem válasz akart lenni, sorry.
Kínai partjelző beintett egy lest bedobásból.
De utálom ezeket a langyos felkészülési meccseket, arra jók csak, hogy lesérüljenek a játékosok. Nulla színvonal, a sztárokat nem merik játszatni.
Kínába különösen sok értelme volt vinni ezt a sorozatot, félig üres a stadion a MU-Dortmund meccsen, Amerikában legalább voltak nézők.
Na, közben született egy Benny Hill gól.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor lássuk, mit alkot Zsozé mester.
-
törölt tag
Jól van, legalább ezért megérte fennmaradnom.
-
törölt tag
válasz KAMELOT #83040 üzenetére
Gondolom te sem nézel sok focit, de a szakértés megy.
Beleadtak mindent, amit tudtak, a belgáknál világklasszis játékosok vannak, sajnos mi csak ennyire vagyunk képesek ellenük.
Lehetett volna 0-2 is a vége, ha beállunk a végén védekezni, de annak mi értelme lett volna? Pont hogy próbáltak akkor is focizni, támadni, hátha összejön egy becsületgól. Sajnos ilyenkor benne van, hogy kontrából kapunk egy gólt, fôleg ha olyan játékosok vannak az ellenfélnél, mint Hazard, aki bármelyik védelmen képes átrohanni egyedül is, amikor jó formában van.A 2. gólig tisztességesen álltuk a sarat, voltak nekünk is helyzeteink, megtettek a fiúk minden tôlük telhetôt. De persze, biztos simán nyerhettünk volna a Fifa-világranglista második helyén lévô csapat ellen, ha a focira koncentrálnak és nem bénáznak.
Köszönjük az elemzést, téged is várunk vissza két év múlva a VB-n, gondolom addig nem látunk errefelé.
-
törölt tag
válasz IreN!CuS #81848 üzenetére
Így van, nálunk nincsenek Iniesták, ettől kreatívabb játékot nem nagyon lehet tőlük elvárni.
Cserébe küzdöttek végig, szépen tartották a labdát, hatalmas fölényben játszottak és a rossz bírói döntések sem vették el a kedvüket. Ezután a meccs után nem sok rosszat lehet rájuk mondani, aki most is csak károgni tud, azzal valami nagyon nincs renben.
-
törölt tag
Nektek megy az M4 stream?
-
törölt tag
Schweini.
-
törölt tag
Mekkora klasszis csel volt ez Müllertől, úgy tett, mintha lőni akarna, de helyette fejjel szúrta rá. Kár, hogy lecsúszott kicsit.
-
törölt tag
Én azt nem értem, hogy miért Kane rúgja a szögleteket, és miért a nála jóval alacsonyabb és gyengébb Sterling várja középen a labdát.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Citroware #80604 üzenetére
A személy miatt is, Moyes túl gyorsan repült ahhoz, hogy megszokjam, LVG meg mindig is ellenszenves volt, nem tudtam ôt elfogadni, bár tény hogy egyszerûbb lett volna, ha hozza az eredményeket.
Mourinho-t pedig még mindig nem tudom egyszerûen elképzelni sem a csapatnál, Zlatan-t meg végképp nem. Kell majd idô, hogy megszokjam ôket, bár mire ez megtörténne, addigra valószínûleg egyik sem lesz már ott.
-
-
törölt tag
válasz MPowerPH #80570 üzenetére
1. A válogatottnak semmi köze a stadionokhoz (amiket egyébként én is teljesen ellenzek), azok miatt nem őket kell okolni.
2. Más sportolók azért nem kapnak annyi pénzt, mert kevesebben kíváncsiak rájuk. Minden profi sport a szórakoztatásról szól, nem a teljesítmény a lényeg ilyem szempontból, hanem az, hogy mennyien mennek ki meccsekre, mennyien vesznek mezeket, mennyien nézik a tévében, mennyire tudnak velük reklámozni, stb.
Egyszerűen a foci nagyobb biznisz, mint más sport, ez van, ilyen a rendszer. Emiatt megint nem a játékosokat kell szidni, ők nyújtanak annyit, amennyire képesek (ami sajnos nem sok), csak szerencséjük van, hogy a foci anyagilag jobban megéri, mint más sport. Lehet falábúzni, meg irigykedni a fizetésükre, csak azt nem értem, hogy miért nem csinálja mindenki utánuk, ha azt hiszik, hogy olyan egyszerű dolguk van.
3. Úgy tudsz tenni azért, hogy ne keressenek ennyit, hogy nem foglalkozol velük, nem nézed a meccseket és megpróbálsz erre rávenni még jó néhány embert, csak NEM ITT. Itt a többség (remélem) nem erre kíváncsi és tud örülni annak, hogy kijutottunk, szeretnénk szurkolni a válogatottnak, függetlenül attól, hogy mennyi pénzt kapnak érte, vagy Orbán mennyi stadiont akar még építeni...
4. Egy szóval nem mondtam a magyarságodról semmit.
-
törölt tag
válasz cyberkind #80561 üzenetére
Gondoltam.
Én sem miattuk fogom nézni, csak vicces hogy ennyi idő után végre kijutottunk egy nemzetközi tornára, és most is csak azon jár mindenki esze, hogy fikázza a válogatottat, ahelyett, hogy szurkolna.
Sokra nem kell számítani tőlük, a várakozásokat már teljesítették azzal, hogy kijutottak. Leégni már nem tudnak, ha látszani fog rajtuk valamennyire az akarás, akkor nem lehet egy rossz szavunk sem rájuk.
(#80564) BMW001:
Túlsztárolt? Mindenki csak ócsárolja őket, bár nem mondom, sokszor nem ok nélkül. Bolti eladókhoz képest lehet, hogy túlfizetettek, más focistákhoz képest nem hinném.
(#80567) cyberkind: ja, kb ennyire is számítottam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De jó, hogy már megint jönnek a negatív kommentek és temeti mindenki a válogatottat, amiért 2 góllal vezetnek ellenünk a németek...
Nem tudom mit vártatok ettől a meccstől, de már most látom magam előtt, hogy az Eb-n is csak a fikázás fog menni, akármeddig jutunk.
-
törölt tag
Na most örülök, hogy nincs videóbíró.
Szerk: viszont Szalai nem volt lesen szerintem. Eddig jók a partjelzők...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sajnálom az Atletit, ha lenne videóbíró, akkor most ők ünnepelhetnének. Szerintem jobban megérdemelték volna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az mi volt?
-
törölt tag
válasz venember83 #80164 üzenetére
Az oldalon fent vannak az autók, de venni már nem tudsz, konfigurálni se. Minden modellnél alternatívaként az Opel oldalára irányító linket is találsz, és ez ugyanígy van a portugál és lengyel oldalon is. Mondom, Európában már csak Camaro-t meg Corvette-t tudsz venni tőlük.
-
törölt tag
válasz venember83 #80152 üzenetére
A Ford meg a Chevy egy szinten van kb., egyébként meg a Jeep sem egy luxusmárka.
Jól mondja Enzo, itthon, a Daewoo-k átcimkézésével "ásta el" magát a márka, de egyrészt az amerikai modellek egész jók (Malibu, Impala, SS, Volt, vagy akár a pickup-ok), másrészt Európában már csak a Corvette-et és a Camaro-t arulják, amikről szintén nem a "gagyi" szó jut eszembe elsőre.
Nekem nincs vele semmi bajom, szerintem még csak nem is mutat rosszul a mezen.
-
törölt tag
válasz szami777 #80026 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, még Moyes zseniális taktikája volt a játékosok fejében. Bár pár meccsen utána Giggs vezette őket, talán ő volt rájuk olyan hatással. Őt kellett volna most is kinevezni, nem holmi Murinnyót, erre inkább távozik ő is.
Egyébként ugyan ez volt az új igazolásokkal is, pl Martial, Depay. Eleinte tök jól játszottak, elhitte az ember, hogy majd ők tudnak változtatni a csapat játékán, de hamar beleszürkültek ők is, bár nem tudom ezért mennyire okolható LVG.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz athomi #79974 üzenetére
A korábbiak miatt nem tehetik meg, hogy ne legyen magas biztonsági készültség, de szerintem épp ezért nem lesznek robbantások, mert tudják, hogy az eddigi események miatt most fel vannak rá készülve az emberek, mi ebben az ellentmondás?
Vagy az ő szemszögükből nézve ott kéne robbantani, ahol a legjobban számít rá mindenki és a legnagyobbak a biztonsági intézkedések, így a legnagyobb az esély rá, hogy idő előtt lekapcsolják őket?
-
törölt tag
Nem lesz az EB-n se semmi. Túl egyértelmû lenne és túl nagy lesz a biztonsági készültség, az ilyeneket akkor és ott szeretik csinálni, ahol nem számít rá senki, mert úgy üt igazán.
A céljukat már elérték így is, félelemben tartják az embereket, mert mindenki azon parázik, hogy lesz valami.
-
törölt tag
-
törölt tag
"Na és mit mondtak a mezről a játékosok?
Ha a mellizmaid rendben vannak, akkor szépen kiemeli azokat az új mez, ami az ellenfelekkel szemben is jól jön – mondta Lovrencsics Gergő."
-
törölt tag
válasz Tibiajax #79671 üzenetére
Még jó, hogy nem, mivel az kiegyenlítetebb, nem 2-3 játékos rúgja az összes gólt.
Ez is csak azt mutatja, hogy mennyire gyenge a spanyol bajnokság, úgy könnyű egy Suarez szintű játékosnak 40 gólt rúgni, hogy rajtuk kívül van még összesen 2 értelmes csapat, mindenki más viszont nulla ellenállást képes produkálni.
Mellesleg Kane egy híján annyit rúgott, mint Messi.
-
törölt tag
válasz NyxNyxNyx #79620 üzenetére
Most nézem az eredményeket, tényleg 5-1-re ki tudtak kapni egy kieső csapattól emberelőnyben? Nem rossz.
(#79623) Ringman: én is úgy tudom, hogy a gólkülönbség számít. A Swansea guríthatott volna még egyet, mert így BL már biztos nem lesz jövőre se.
Amúgy elmarad a MU meccs, mert találtak egy gyanús csomagot...
Szerk: valóban bomba volt. Már hatástalanították, szerencse, hogy észre vették, szomorú vége lehetett volna a szezonnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz forceberg #79525 üzenetére
Maga az ötlet nem rossz, csak sokkal több lenne a véleményes helyzet. Így is mindig a bírókat hibáztatják mindenért, többek között a tizenegyesek miatt, pedig most elég fekete-fehér a szabály.
Én a partjelzôket törölném már el és vezetném be a videobírót. Kérdéses helyzetben menne tovább a játék, pár ember pedig 10 másodperc alatt vissza tudná nézni és meghozni az ítéletet. Nem állna többet a játék sem tôle.
A partjelzôket még akkor találták ki, amikor nem volt megbízhatóbb megoldás, valamint a játék tempója sem hasonlított a mostanihoz.
Ne mondja senki, hogy onnan lentrôl, a vonal mellôl lehetséges egyszerre nézni a védôket, az indító és a labdát kapó játékost (akik között több tíz méter távolság is lehet adott esetben), és meg tudja állapítani, hogy az utóbbi abban az ezred másodpercben elôrébb volt-e 10 centivel, vagy még épp vonalban.
De ugyanez ez igaz minden más szabálytalanságra is, ott helyben nem olyan egyszerû megítélni, hogy pontosan mi történt, fôleg ha olyan szögbôl látja az esetet.
Csak ezzel a játék egyik "szépsége" veszne el egyesek szerint. De legalább nem kéne mindig azt hallgatni, hogy a bíró csalta el a meccset, mert neki otthon a kanapéból, 5 lassítást megnézve egyértelmû, hogy rossz döntést hozott...
-
törölt tag
De iritáló feje van Ramos-nak ezzel a hajjal meg szakállal...
Vége lehetne már ennek az idióta hipszter divatnak, okádnom kell már, hogy mindenhol ezt kell látnom.Egyébként remélem legalább a döntő jó meccs lesz, mert ezek az elődöntők egy nagy nulla mind.
-
törölt tag
Kane Instagram posztja pár hete, Vardy válasza ma Twitteren.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tibiajax #78590 üzenetére
"ő lesz a megváltó majd? a hatalmas, kb nulla szakmai, edzői, stratégiai tapasztalataikkal?"
Valahol el kell kezdeni mindenkinek, majd később lesz tapasztalata. Zidane sem ült egyből a Real felnőtt csapatának edzői székébe Materazzi lefejelése után. Tanult, vezette a Castillát, ahol szerzett tapasztalatot és bizonyított, akkor most miért baj, hogy a Real edzője lett? Persze, nem kell még az egekbe magasztalni az edzői tudása miatt, de látszólag elég jól meg tud birkózni a feladattal.
Egyébként kikből kéne edzőt csinálni? Az rendben van, hogy nem feltétlenül lesz jó edző egy egykori top játékosból, de akár az is lehet belőle. Erre a noname játékosoknak sincs több esélye, akkor miért ne foglalkozzanak azokkal is, akiket úgyis ismernek és tisztelnek a játékosok és a szurkolók is.
Ez egyébként szerintem régen is így volt, nem egy újkori trendiség.
Na meg kiktől kéne várni a megváltást? MU jó példa erre, ott van a géniusz, a tapasztalt, sokat elért edző a padon két éve és még mindig egy nulla a csapat. Így még Giggs is el tudná vezetni őket, sőt.
Írtam már korábban, de szerintem tudna olyan hatással lenni a csapatra, mint Zidane vagy Dárdai, még ha egyelőre nem is ez edzői tudása/tapasztalata miatt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tibiajax #78588 üzenetére
Most nem értem mi a bajod. Kiket értesz pontosan "minden játékos" alatt és miért baj, hogy edzők lesznek?
Csapatonként max 1 játékosról szoktam hallani egy időben, hogy edzőnek készül, akik egyébként általában korosztályos csapatoknál kezdik. Olyan sok ez? Kellenek újak a visszavonulók helyére.
-
törölt tag
4-0, Vardy hiánya nem nagyon hatotta meg őket.
-
törölt tag
-
törölt tag
Belenéztem már az m4sporton ebbe a Horti-féle megyei közvetítésbe. Egyszeri poénnak nem rossz, de annyira azért nem jó, hogy még egy meccset megnézzek (vagy akár a második félidőt ).
Kíváncsi vagyok mennyire lesz hosszú életű ez a sorozat. -
törölt tag
válasz Assimilator #78360 üzenetére
Ez mondjuk kivételesen egy olyan díj, amit nem minden évben ő (vagy CR) nyer meg.
-
törölt tag
válasz NyxNyxNyx #78318 üzenetére
"Lehetett volna a világ legjobb edzője, akkor se bíztak volna benne a játékosok és a szurkolók. Zidane-t meg tisztelik és szeretik."
Ennyi. Ezért gondolom azt, hogy Giggs jó edzője lenne a United-nek, szerintem simán tudna úgy hatni a játékosaira, mint Zidane, vagy akár Dárdai.
De nem lehet, ez is az edzőtársadalom szembeköpése lenne, ide LVG-k meg Mourinho-k kellenek.
Utóbbi ha összejön, akkor még az is lehet, hogy nyerünk vele trófeát, de abban biztos vagyok, hogy pár éven belül itt is összerúgná a port mindenkivel, aztán úgy távozna, mint a Chelsea-től. -
törölt tag
válasz NyxNyxNyx #78069 üzenetére
Valamiért az az érzésem, hogy nem fog nekik összejönni a bajnoki cím. Ha még így, Vardy nélkül is be tudják húzni a meccseket, akkor majd megbüntetik őket pontlevonással a pénzügyi fair play megsértéséért.
-
törölt tag
Hát ez kész!
-
törölt tag
Az csak lesnél számít, hogy hol van a lába, hiszen azzal avatkozhat játékba, a kezével nem, így az belóghat.
Ilyen esetben viszont ennek nincs jelentőssége, mert maga a szabálytalanság (az, hogy hozzáért kézzel) a vonalon belül volt bőven. Legalábbis én így tudom, szerintem így logikus.
Ennyi erővel az sem lenne gól, ha a kapus úgy fogja meg a labdát, hogy az már a gólvonalon túl van, de a lába még nincs.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DeathAdder #77526 üzenetére
Cseszheted a hangulatjeleket, nem érti úgy sem az iróniát vagy a poént, engem is autistázott már le emiatt. Magát járatja le ezzel.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Vardy. Ez szép támadás volt.
-
törölt tag
Amikor Anglia nélküled veri a gólokat.
Remélem ma is így lesz. -
törölt tag
Mit hagyott ki Alli.
-
törölt tag
válasz L_YKing #76253 üzenetére
Nincsenek most ott olyan csapatok, amik fel tudják venni a versenyt ilyen Real, Barca, Bayern szintű klubbokkal, de attól még túlzás azt állítani, hogy egy kalap fos a PL.
Azt nem tudom miért szerepelnek ennyire gyengén nemzetközi szinten, mert a nagy csapatok kereteit elnézve ezt nem indokolja semmi. Bár szerintem van azért igazság abban, hogy a bajnokságban jobban kell küzdeniük, mint mondjuk a Barcának vagy a Bayernnek, valamint sajnos a sok pénz miatt jobban is motiválja őket ez, mint a BL.
Viszont ha az egész mezőnyt nézzük, és nem csak azt az 5 csapatot, amelyek a BL-ben és EL-ben indulnak, akkor szerintem még mindig ez az egyik legerősebb bajnokság.
-
törölt tag
Most komolyan Real-Barca vita lesz még abból is, hogy valaki egy angol csapatot ócsárol?
-
törölt tag
Amúgy köszi Enzo, hogy megint meccsnapon mész asszonyhoz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Tibiajax #74921 üzenetére
Ez már a legalja mindennek. Azt megértem, ha egy noname bajnokságból valaki Kínába igazol a nagyobb fizetésért, de itt már se a klubnak, se Rooney-nak nem kéne, hogy ennyit számítson a pénz.
Nem baj, majd jön Mourinho és a legújabb pletykák szerint Ibra is, még Diego Costát kéne leigazolni és keresek is egy másik csapatot.
-
törölt tag
válasz #16514048 #74895 üzenetére
Azért még tegyük hozzá, hogy van "néhány" sérültünk is. Nem mintha ez mentség lenne a vereségre, de nem is lett volna hátrány, ha ezek közül páran a pályán vannak: Manchester United injured XI
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem hiszem el, hogy még egy ilyen Mityilandtól is képes kikapni a United...
Semmi akarás nem látszik rajtuk, pedig nem lett volna hülyeség az EL győzelemre hajtani ha már így alakult, mert a bajnokságban necces lesz a BL hely megint.
Smalling-ban meg nem tudom mit látnak egyesek, sosem tartottam őt olyan jó védőnek, ma is voltak hibázásai.
Közben látom xsanyi77 megelőzött.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- DJI topic
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ózongenerátor a háztartásban
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Óra topik
- További aktív témák...