Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz #16514048 #80566 üzenetére

    Tudod mennyit kaptak azert, hogy "kijutottak" az EB-re? En pl. tudom, hogy Bode mennyit kapott, mivel tag csaladba tartozik. Megerdemeltek? NEM! Kozben meg van egy csomo tehetseges sportolonk, akik vagon szamra hozzak a vilagversenyekrol a kulonbozo ermeket. Pont en tartom magyarnak magamat, mert nem nezem jo szemmel azt, amit a rohadt torpe muvel az adofizetok penzevel. Joforman a sajat szorakoztatasara hasznalja. Es lassan mar az 500 fos tanyan is 2000 fos stadion lesz.
    A 2-4 millios havi keresetet pedig nem mondanam csekelynek a magyar atlagberhez kepest. Mashol azert kapnak a focistak tobb penzt, mert teljesitenek. Ezeknek a falabuaknak eselyuk nem lenne bekerulni egy topligaba, ahol nemzetkozi szinten is jol lehet keresni, mert nem tudnak focizni, igy kar is felhozni. A fantasztikus Fradi iden tarolt, itthon. Nemzetkoziben meg leegtek, es igy lesz ez iden is. A valogatott meg meg rosszabb lett, csak a penz itt is beszel, azert kellett ez a 24 csapatos EB, es azert lehetnek kint olyan semmitero valogatottak is, mint a magyar. Az egesz EB szinvonal e bovitesnek koszonhetoen a beka segge alatt lesz, nem is varom mar annyira. Csak a legjobbaknak szabadna kint lenni, akkor lenne minosegi foci is.

    Tehat attol, hogy valakinek van izlese, es normalisan gondolkozik, ezert nem szurkol ennek a csurhenek, meg ugyan ugy magyar, mint Te. Szoval ne gyere nekem azzal, hogy nem vagyok magyar. A magyarsag nem itt kezdodik, es ezt be is tudnam Neked bizonyitani par tortenelmi kerdessel. Egybol kiderulne, ki a magyar....

    Es imadkozok, hogy ne szerezzenek pontot a csoportmeccsek alatt, mert azzal annyi penzt bezsebelnenek fejenkent, amennyit Te egesz eletedben nem fogsz megkeresni. Es pl. az apolok sem, akik nelkul tenyleg lecsokken majd a magyarsag szama.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák