- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
másképp vélekedett William Saliba, az Arsenal védője a meccs lefújását követően, amikor a vegyes zónában faggatták az esetről.
„Persze, hogy tizenegyes volt, de nem én vagyok a játékvezető” – fogalmazott szokatlan őszinteséggel a francia védő. Nem meglepő módon egyetértett vele Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője is.
„Nyilván láttam az esetet és biztos vagyok benne, hogy majd jön valaki, aki elmagyarázza, hogy ez most éppen miért nem ért tizenegyest, csak azt nem tudom, hogy fogja ezt megtenni.
...szabálykönyvben szerintem van egy ilyen bekezdés:
- ha a 'pool javára kellene büntetőt ítélni, akkor az nem büntető -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197975 üzenetére
...aszondod kettős emberelőnyben vezettek és kijött belőle a klasszis, hogy tovább növelje az előnyt?
-
mephi666
nagyúr
Haver műesés, reklamálás, 2. sárga? ...naaaaa?
persze hogy nem
Salah meg reklamálásért azonnal sárga... persze... a jó krvanyátokat
-
mephi666
nagyúr
....ááábazmeg ezt a kapufás kontrát
ui: ezt Sárának el kellett volna önzőzni
-
mephi666
nagyúr
...na még Diaz térde is baszódjón szét
...ma legyen Darwin napja: kb 10 meccses gólszünetnek statisztikailag illene már megszakadni
...ejj, azért Harvey is tud szépeket rúgni
-
-
mephi666
nagyúr
Saka 1 mozdulattal borította Tsimikast meg Kloppot
miheztartás végett 1 sárga kijárna neki
...bele is sérült... ne legyen már roncsderbi a vége
-
mephi666
nagyúr
....ott van, hejj-Sára
....ezt most húzzátok be lesre, nyomorékok
-
mephi666
nagyúr
...na büntető
...var? ...valami? ...ne bassza már meg a bdskrvstn, hogy ezt a kezezést nem adják meg
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #197924 üzenetére
...remélem még vagy 15 évig nem kell azon agyalnunk, hogy Szoboszlai melyik hazai csapatba jön levezetni
...max akkor már pálinkázhatunk fiainkkal, ha hazai csapathoz igazol
...na közben szopunk 1 góllal? ...mi van akkor, ha nem tud dönteni a varszoba, hogy kit szopasson? ....akkor igazságos és nem húzza lesre a nem lest
...ami nekünk fáj
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #197918 üzenetére
...a madárszaros lutoni pokolban összecsuklanak a nagyok
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197902 üzenetére
...ott szerintem Bowen-nel volt egy ilyen párbeszéd az öltözőben:
- szülinapom van, engedjetek már egy gólt
- oké
- kössz, adjatok egy ötöst
- oké...és így is lett
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197899 üzenetére
már nyárra jósoltam, hogy a rakétás dobbantani fog... többre hivatott egy WHU-nél
ajtony meg az elmúlt évek legszarabb igazolása
ui: a nap kérdése meg, hogy "ha a WestHam-et az erősen cserés csapatunk 5-1-re verte, akkor a top11-ünknek mennyire kellett volna megütnie 0-0 helyett?
...amikor a WHU is 2-0-ra ütötte őket?"
...ja és
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197894 üzenetére
...rúgjon még 3at és akkor jöjjön be a jóslatom: karácsonyra Ten Hag kapja meg azt az útilaput
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #197886 üzenetére
"V for victory" ...én szeretem a bejglit, de általában karácsonykor megeszem az egész éves adagot
(idén újítottam ilyen bejgligolyókkal és azok tényleg nem repedtek ki)
...na közben a Juve csak összehozta a +1GK-s győzelmet...
ui: ja és hogy ontopic legyek, Bielsa-t nem értem hogy tudott félidőkön át guggolni a meccseken... majdnem 2 órán át faragtam pár sörszünettel a fát guggolva és rendesen fájnak a lábaim
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197882 üzenetére
...ettől függetlenül éljék ki az 5-1-el elszenvedett frusztrációt és kalapálják el a unitedet, mint a büdös szart
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #197878 üzenetére
...olyan büszke, mintha megnyerte volna a recskafalvi matyizóversenyt, impotens, 90éves nyugdíjasok közt
...ezt a brazil csodacsapatot még a Juventus is verte volna... B-kerettel is
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #197864 üzenetére
...én rohadtul sajnálom ha menni fog, mert az egyik legszimpatikusabb tag a keretben
és Rossi se véletlenül hívta be a válogatottba... dolgos, szerény srác, aki kiveszi a részét minden feladatból... mellesleg akaszt néha akkora gólokat, mint a ház
...nem hiába neveztem pár soron "kecskeméti Szoboszlainak"
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #197849 üzenetére
elsősorban a gólgépre és KDB-re gondoltam, hogy nélkülük egy sima 4-0 elég leírja, mennyire színvonalas ez a klubvébé meg a döntőben az ellenfél... még azt is megkockáztatnám, hogy Allegri csapata is véletlenül túltolta volna, ami után nem 1-0-ra nyerik meg, hanem 2-0-ra
-
mephi666
nagyúr
...közben volt ám egy klubvébé döntő, amit a city nyert 4-0-ra a Fluminense ellen
...legjobb játékosaik nélkül... kemény meccs lehetett
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197841 üzenetére
...nekem is azt kéne, de jönnek lassan a sörözős napok
...majd köztes időszakokban beugrik azért 1-1 maté
...szerintem holnap delirium-ba fogunk esni:
ui: matéból ilyen verde maté green van most itthon:
(korábban nem tudom mi volt, aminek kellemes dohány utóíze volt... franc tudja mi volt már az, de nagyon ízlett) -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197809 üzenetére
...és ha megnézed, Szoboszlai többet tett eddig az eredményekért, mint Diaz
pl-ben 93%-ot végigtolt a játékidőből, amikor Diaz "csak" 66%-ot... és hiába van Diaznak 1-el több gólja, amikor Szoboszlai közvetlen gólpasszt 3-at kiosztott mellé...
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #197805 üzenetére
...Herr Kules jól lerendezte az Ajaxot... Frau Kules ellen több esélyük lett volna
...habár ő meg lehet rákeni az Ajaxot az ablakra
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197788 üzenetére
na, jan10 és jan24 lett a 2 megerősítettt időpont
így 3-3 napra lesznek meccsek
-
mephi666
nagyúr
Labdarúgás: a Kecskemét a világ legmagasabb csapata!
"A legmagasabb csapat 187.13 centiméteres átlagmagassággal a magyar NB I-ben szereplő Kecskeméti TE lett.
A Kecskemét mögött a második helyen a Szalai Attilát is foglalkoztatót német Hoffenheim áll 186.92 centiméterrel, majd további két német csapat következik, a Schlake (186.83) és a Heidenheim (186.59). A KTE után a második legmagasabb magyar csapat a DVTK, amely a teljes listán a 13.helyen végzett 185.95 centiméterrel."
...az a Schlake milyen csapat? nem is hallottam még róluk
(arról meg ne is beszéljünk, hogy magyarföldön nem pontot használunk, hanem tizedesvesszőt
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197766 üzenetére
...szerintem bejárhat olyan utat, ami után a végállomás pl egy 'pool
...kár, hogy anno Benitez-el összekapott és feltehetőleg ezért is hagyta ott idő előtt a csapatot... (Inter elleni bl-meccset hagyott ki, mert a felesége épp szült és vele akart lenni... ez azért elég alapos indok a távolmaradásra, Beniteznek viszont nem tetszett)
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197763 üzenetére
...Xabi Alonso-t meg szeretném kérni a Klopp utáni időszakra a 'poolba
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #197751 üzenetére
....az szerintem egy igen jó lövés volt, amit a kapus tolt kapufára, egyébként bement volna... a kipattanót az érkező Sárának illett volna bevágni
ezt a szituációt is lehet kétféleképp nézni: balfasz Darwin megint csak kapufáig jutott, vagy Salah volt a pancser? ...mint múltkor, amikor Salah fejese földkörüli pályára akart állni, de Darwin lett a fasz, mert nem értékesítette a kialakult helyzetet
ez a január egyébként vicc, vagy még változhat? 2naponta meccs? mondjuk fb-n a hivatalos oldal 01.08 és 01.22-t hoz a Fulham elleni meccsekre, amikor 01.07. = Arsenal és 01.21. Bournemouth... az még szebb lenne
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197743 üzenetére
...kb azok írnak ilyeneket, akiknek a topfoci a megyeiben van és a komplett taktika ráfér egy papírzsebkendőre
ennyi erővel bárki lehetne edző, csak azt kéne mantrázni, hogy "menjé' vissza védekezni, passzolj az üresen állónak, rúgj gólt"
az igazán jó edzők fejben lépésekkel a másik előtt járnak és mire kiismerik a működő rendszerüket és fejlesztenek rá ellenszert, addigra képesek megújulni és váltani... szeretem a snookert is nézni és nem titkoltan Ronnie a kedvencem: élvezetes, gyors játékot mutat mindig és fejben nincs nála gyorsabb játékos... mire pl egy Selby kettőt pislog, ő fejben végigpörget féltucat lökést-pozícionálást
fociban is ez kezdett dominálni egyre jobban, hogy egyik oldalon van pl Szoboszlai, Haaland, Messi, vagy épp CR7, akiknek "nincs annyira a vérében" a játék, mint az ilyen Darwin-féléknek, akik ha elkapják a flow-t, akkor megállíthatatlanok... viszont erre készültek kiskoruk óta, rengeteg melót raktak és fejben lépésekkel a többiek előtt járnak... épp ezért a teljesítményük is kiegyensúlyozottabb, ami szerintem többet ér
a mérleg egyik felében ott van a tehetség, viszont másik oldalon a kitartó munka és a szellemi képességek, amik tehetségbeli hiányosságokat bőven ki tudják egészíteni... ha csak születéskor kapott tehetség van, az bőven kevés: lesz 1-1 meccs, amikor kijön minden, viszont a többin inkább lehúzza a csapatot... (hacsak nem R9, vagy Ronaldinho az illető... de ilyen klasszisok nem jutnak minden évtizedre sem)
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197739 üzenetére
...Kloppnak meg ma nem kell bevenni az esti xanaxot
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197732 üzenetére
...köszöni a jynxet
...írni akartam, hogy jobb is hogy nem rúgtak rá neki sokat, mert nem úgy véd, mint Ali
erre Bowen beköszönt... ennyi öröme azért legyen szülinapjára
Darwin-Salah-Benny Hill
-
mephi666
nagyúr
CuJo öcsém ezt hogy raktad oda be?
...na akkor mostantól pakéta-rakétákra ügyelni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #197725 üzenetére
...ja, most se volt eddig 1 labdaérintése se
durva ez a visszaesés a teljesítményében
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197720 üzenetére
...ilyen minden meccsen van csomó, hogy visszanézésnél "ha itt x passzolt volna y-nak" meg "itt ha y passzolt volna z-nek" ...akkor mi lehetett volna
aztán az esetek nagy részében nem is önzőség van a háttérben, csak fejben nem olyan gyors mindenki, mint pl Messi
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197718 üzenetére
...koncentráltabbak vagyunk sokkal, mint hétvégén: van 1-1 kisebb hiba, de semmi kritikus... Szoboszlai eddig egyértelműen motm
mintha fejben teljesen összedte volna magát... ha 5 meccsből 4szer ezt mutatja átlagban, az 5. gyengébb meccset mindenki meg fogja neki bocsátani
-
mephi666
nagyúr
Match4es kommentátor azért szopkodja szépen
"Szoboszlai érkezésével mennyire feljavult a 'pool távoli statisztikája"
...ő tanította be a TAA, Harvey, Macca triót, mert előtte nem tudtak távolról lőni?
...persze örülök az eredményeinek meg visítok minden góljánál, de ennyire nem kéne fogyatékosnak lenni
-
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS #197711 üzenetére
2 szar közül ha az egyik épp kicsit is formában lesz, akkor már jó lehet... baj akkor lesz, ha egyik sem lesz formában
...ez a WHU szerintem bele fog roppanni ebbe a nyomásba
...csak le kellett írnom: Szoboszlai
ezt odarajzolta rendesen... hihetetlen, ahogy mindenféle erőlködés nélkül odavarr egy ilyet
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197708 üzenetére
...nekem abszolút nem tűnt fel, hogy kizárnák a játékból... nem azért igazolták le, hogy a magyar sajtó megelégedésére minden akciót rá futtassanak ki, hogy Haalanddal versenyezzen utána a gólkirályi címért
...mintha jobban élne az Anfield, mint a united ellen... lesz itt szerintem oda-vissza néhány gól
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai lövése mégis kiben akadhatna el másban, mint Darwinban?
...most meg épp nem lesről indult az indiánunk, erre befújják
Harvey is ken rá szépeket, habár ballal onnan nehéz volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197697 üzenetére
mondani is akartam, hogy a meccs végét néztem csak és voltak szép megmozdulásai: ment a labdáért, megszerezte, tartotta... jómunkásember
...még mindig örülnék, ha nálunk lenne a kp-n és Milner utódjává válna...
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197692 üzenetére
...muszlim földön egyszerűen nem maradhatott ilyen névvel: "In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti. Amen"
-
mephi666
nagyúr
...Darwin ki tudja mondani, hogy "You'll never walk alone!"
(0:09-nél)
legalább megtanultam tőle, hogy indiánul "Feliz Navidad" a boldog karácsonyt!
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197680 üzenetére
Petrovics fogott egy szépet a végén
-
mephi666
nagyúr
Trippier fejben szétesett (erre fogadni mertem volna, hogy kimarad)
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197676 üzenetére
Trippier mostanában gyakran átvált balfék módba: kék retkek ellen is 70percig egálban voltak, majd ő dobta el... pedig előtte szétdolgozta magát becsülettel... ha hibázik, az nagyra sikerül és szopja a csapat
ui: Howe ha tökös legénynek érezné magát, felküldené Kariust védeni
ui2: Palmer gyerek valami Dumb&Dumber Jr. filmben simán főszerepet kaphatna ezzel a fejjel
tisztára Crouch 2.0
-
mephi666
nagyúr
Mudryk már megérte az árát
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197648 üzenetére
az is vicc, hogy itt nem tudják utólag azt mondani, hogy "sorry, elbasztuk, édersonnak 3 meccsre takarodó a lelátóra" ...csak akkor ismerik be az elbaszást, ha annak semmi hozadéka nincs... pl amikor Diaz nemlesgólját elismerték, kb 1 bocsánatkérés ment csak meg rövid időre hanyagolták azt a varszobát, de ennek semmi pozitív hatása nem volt a 'poolra nézve, ami a bajnoki esélyeket növelhette volna... ügyesen mennek ezek a dolgok...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #197644 üzenetére
...attól a kopaszköcsög póltírnitől bármi kitelik
nem láttam a meccset, csak most az összefoglalót, de komoly hogy erre nem kapott Foden még sárgát se?
mi a "veszélyes játékért azonnali piros" ha nem ez? úgy sípcsonton rúgta lendületből, hogy szó szerint ő is visszapattant és hanyatt esett
#197645: ilyen "utolsó emberes szabálytalanság" miatt kenték el ebben a szezonban VvD-t sokkal kevesebbért azonnali pirossal (jó, megszoktuk már, hogy más-más bíró meg varszoba más-más szögből nézi a szabálykönyvet, ha 'poolról, vagy unitedről/cityről van szó
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #197641 üzenetére
...költői kérdés volt
#197640: persze, ott is kell néha ellenük is fújni, hogy ne lehessen azt mondani, hogy részrehajló volt a játékvezetés... nem gond, ha a meccs első 90 percében megúsznak kb mindent... a végén elég ellenük egyet fújni és minden oké volt...
'pool-united meccsen is olivér elnézett mindent a unitednek, kezezés se volt... végén meg kb a semmire lezavarta Dalot-t, hogy ne lehessen hasonlóval vádolni... amikor már kb mindegy volt
-
mephi666
nagyúr
vótmá? erre éderszon hogy nem kapott azonnal pirosat és 3 meccset?
labdához köze nem volt, utolsó emberként felvágta a gecibe...
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #197637 üzenetére
úgy tűnik, hogy a japánok példamutatása nem volt ragadós, amit pl 1 éve a vb-n mutattak
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #197627 üzenetére
az mondjuk számomra a szigetlakóknál annyira nem meglepő, mert alapjáraton akad köztük bőven színes bőrű
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #197604 üzenetére
...meg Salernitana oda-vissza
azt se felejtsük el... Lazio-t verte Filippo Inzaghi pár hete 2-1-re... öcsi meg tegnap 2-0-ra... szarul állnak, de ők is kijönnek majd a gödörből előbb-utóbb
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197592 üzenetére
miután itt sorban 3-4szer ért úgy a labdához, hogy külön-külön is befújható lett volna és erre SEM adtak büntetőt, a tegnapin nagyon meg sem lepődtem
-
mephi666
nagyúr
Jose Mourinho on Tottenham:
"This was a club that, has an empty trophy room, then sacks me 2 days before a final, I mean, come on..." 😅...ezt azért megnéztem, hogy is volt: 2021.04.16. volt az utolsó meccse, ami 2-2 a kék retkekkel... utána 04.21-én már Mason vitte a brigádot a Soton ellen és 04.25. volt a nevezett gagyikupadöntő a city ellen... amit buktak
2 nap nem jön ki nekem, de azért nem sok volt ez az idő
-
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #197588 üzenetére
...csomó olyan dolgot elnéznek nekik, aminél sokkal kevesebbért mást szívatnak... pl amikor korábbi meccsen TAA "eldobta" (kb 1 méterre) a labdát azonnal ment neki a sárga... tegnap meg Tsimikas rutinosan testtel elválasztotta ajtonyt a labdától, hogy kirúgás legyen, a labda már játékterületen kívül volt, mire a cigány dühében lerántotta pályán kívül a görögöt... semmi retorzió
amikor először felvetettem a pirosat, nagyon úgy nézett ki, mert sorra elkezdtek köcsögösködni, baromarcú telivér meg engedte nekik bőszen...
felvetődött, hogy sok volt az értelmetlen távoli lövés... szerintem meg épp kevés volt
ilyen betömörülő védelem ellen dupla ennyit kellett volna ráverni 20-25 méterekről... sokan zavarják a kapust, megpattanhat a labda (amiből lehet gól/szöglet: mindkettő jó), vagy mehet kézre is... 2-3 tiszta kezezésből meg csak megadnak már egyet
ezért sem vettem volna le Szoboszlait, hanem kiadtam volna az ukázt Darwinnak és Salahnak, hogy ha túl nagy a tömeg, simán dobják vissza középre a kaputól kb 20 méterre Endo/Szoboszlai/Trent elé és szóljon a távoli
...pár éve nem ez ment: simán lement volna ez a meccs 5 lövés/2 kapura/0 gól statisztikával, mert hiába nem ment, akkor is be akartuk vinni a kapu szájáig a labdát
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197579 üzenetére
...vagy csak egy jól sikerült bunda volt az egész: 17. meccsig nem játszott x-et a united... előbb tippelt volna bárki 3-0-ra, vagy 0-3-ra, mint egy gól nélküli döntetlenre... tuti, hogy nagyot kaszáltak ezen a fogadóirodák
...a kéz meg: Macca felkarja kéz volt, itt meg felkar-alkar... le se volt szorítva... szerintem simán adható
ezen felül nyerni kellett volna 2-3 góllal simán... sok volt a felesleges +1 labdaérintés, vagy passz, amin megtört a lendület
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kaci84 #197575 üzenetére
...én abban bíztam, hogy a 2. félidő elején beindul a henger, mert Klopp felrázza őket a szünetben.... a 60. perc körül kezdtem a 0-0-t realizálni, míg nem jött a kezezés... arra megörültem, hogy csak meg lehet a 3 pont legalább büntetővel.... aztán nem is vizsgálták jobban... wtf? Macca felkarja pár hete kéz volt... itt meg felkar-alkar többször érintve és semmi? ...plusz nem is testre szorított kéz volt...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197570 üzenetére
Ajtonyt Tsimikas megette ma reggelire... pedig ő azért Robertson alatt van pár polccal
...ennek ellenére bírom a görögöt, mert nagyon teker és éli a játékot... nem mellesleg nem is rajta múlik, hogy nem lesz annyi gól a beadásaiból, mint amennyi lehetne
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197566 üzenetére
...ilyet se sokat láttam ma, hogy "magunkra húzzuk az ellent, mint csöcsös rozi pincér a fizető vendéget" majd 2-3 átadásos gyors kontrával megfuttatjuk a Diaz/Darwin/Salah trió egyik tagját
pedig ez is bejött párszor... akadt pl Alisson-Salah gól is... nem mellesleg ott van Szoboszlai és TAA 50-60méteres indításokat dobálni... amik pontosak is 5ből 4szer
...na az istenbarma úgy hátba taszajtotta Lazzarit, hogy felnyalta a füvet... ez meg a heves vaffankúlózásért kapott egy pirosat
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ringman #197555 üzenetére
...azt mondod, hogy a kefehajú 4 gólra van a 100éves rekord felállításától? vagyis a mostani góljával együtt már csak 3 gól kell ezen és a hátralévő 2 bajnoki meccsen? ...lesz egy kupameccs, az is beleszámít?
...nálam Lautaro kb egy kalapban van Darwinnal: mindketten jó érzékkel képesek helyezkedni, képesek kurvasok és kurvanagy gólt rúgni... de ha épp olyan időszakuk van, akkor a kihagyhatatlan helyzeteket is sorban elcseszik
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197552 üzenetére
pont ezt írtam pár napja, hogy ha tudatosan csinálja ezt és képes a 94. percben bekapni egy gólt a csapat, váltani és válaszolni egy újabb góllal, az elég jó skill
...a játékkép ennek ellenére egy fos és receptre írok altató helyett bárkinek szívesen Juve meccset továbbra is
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197542 üzenetére
rájöttem, hogy mi az erősségünk: kurvajól másoljuk az ellenfelet és teszünk rá még 2 lapáttal
...ha jó ellenfél ellen játszunk, akkor perfekt szintet hozunk és pluszba megtoljuk... ha pedig ilyen szar ellenfél ellen, akkor fos játékot mutatunk... csak hát ennyire azért nem lehet szarnak lenni, mint ez a united
...plusz az, hogy már 1 hete minden a 7-0ról meg edzőbuktatásról szólt, nagy mentális terhet jelentett... olyan görcsösek voltunk, hogy rendesen megfájdult a fejem a végére... aztán pont ilyenkor nincs estére egy jó kis Juventus meccs altatónak
-
mephi666
nagyúr
34/8 volt a lövési arány... igazi fifa-s végeredmény a 0-0... szar volt a united, de szépen lehúztak a szintjükre... az elmaradt büntetőn meg lehet vitatkozni... -2 pont ezen a meccsen is egy elég kérdőjeles ítélet miatt
-
mephi666
nagyúr
...hopp egy kéz
...akkor ha azt nem fújták be, ez legyen piros
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197511 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
...lesz aki pirosat gyűjt ma
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai sokat hibázik ma kulcspillanatokban... korrigálja nagy részét, de a többi azért fáj, mert akciók halnak el ezeken... Macca hiányzik nagyon mellőle, mert az ő kiesése után esett vissza a teljesítménye
-
mephi666
nagyúr
...ezt bukni fogjuk: nem feszít Majka a studioban united mezben
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666 #197488 üzenetére
...itt nb1-ben labda elrugdosására nem szokás lapot adni? ...egyértelmű szöglet, ez a majomfejű elrúgja a gecibe a labdát és még ezt is megúszta lap nélkül
...most meg taktikai "visszarántós" fault 3perc hosszabbítás 2:40nél, lap nincs itt sem és a szabadrúgás elvégzése előtt lefújja ez a vakegér... ki a geci volt ez a bíró? többet nem szeretném látni a pofáját
-
mephi666
nagyúr
...pff ez a játékvezetés: kirúgják Krisztofert a pályáról, Szécsi majomkodik, emberkedik, Meskhi meg kb csak véletlenül keveredik a szituációba, végül kap egy sárgát a semmire, Szécsi meg sárgát piros helyett
arról nem is beszélve, hogy a DVSC banánzabálója az n+1. durvább megmozdulását is megúszta mindig lap nélkül
...baszki, Banó-Szabó alig állt be 4 hónap off után és gól
Krisztofer látványosan sokat fejlődött a hetekben... sok kellett neki, hogy felvegye a tempót... belőle igazi vezér lehetne itt még, ha sikerül véglegesíteni a Torino-tól
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #197473 üzenetére
...én azért bánom, hogy azokhoz a retkekhez ment... szívesebben láttam volna olyan csapatnál, akiknek időnként szurkolni is tudnék
...jobb híján ebbe a Torino-Empoli meccsbe kapcsoltam: olyan a hangulat, mint covid alatt
csak itt kamuszurkolást se kevernek rá, hogy tv előtt meglegyen a hangulat... lehet Juve szurkolók ültek be, hogy meccset lássanak végre? ...maroknyi Empoli drukker azért elbulizgat a sarokban
-
mephi666
nagyúr
válasz
Richard! #197466 üzenetére
...Steve Austin ex-csapata ellen azért nem nehéz, akik ott szerencsétlenkednek a kiesőhelyen... kék retkek meg pontlevonás nélkül a 8. BHA mellett állnának... ahhoz képest, hogy mocsadék a játékuk továbbra is, nagyon elkapták most a sorozatot... remélem jönni fog nekik hamarosan a megérdemelt gödör
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #197429 üzenetére
...20 éves, az ember orra pedig általában korral együtt növekedik, így simán
...nekem sincs kis orrom és régen csajozós dumám volt, hogy meg bírom nyalni az orrom hegyét
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197415 üzenetére
pöcsorrliszon a becses neve
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #197402 üzenetére
remélem a tottenhamnek nothing ham jut...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
- Suzuki topik
- Gaming notebook topik
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest