Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz paatrick #106375 üzenetére

    Én is azt néztem, hogy egy ilyen egyiptomi védelmet egy Cavani-Suarez csatárkettős valószínűleg meg fog enni reggelire :)

    portugál-spanyol
    Hááát.. nagy most ott a kalamajka a fejekben... a szöv. kapitány váltás miatt is... Ez még a jobb eset, hogy egy VB-ket megjárt az első csapathoz sok éve közel lévő ember veszi át a csapatot. De én ezt az ütközetet alapban ignoráltam minden fogadásból, de végül két kisebb tétes szelvénybe annyit mertem betenni, hogy az első félidőben több mint fél gól lesz :) próba cseresznye, így érzem :D Végkimenetelre viszont nem játszanék :) Könnyen meg lehet ott egy X is.

    Marokkó azért elvertem azokat a szerbeket márciusban, akik egy olyan VB selejtező csoportból kerültek ki, ahol rajtuk kívül ott volt még Írország, Wales, Ausztria is... és mindent elmond arról a csoportról, hogy ebből a négyesből az osztrákoknak volt a legkevesebb beleszólása...

    Mindezek mellett elverték a szlovákokat is s bár az ukránokkal X-eltek, de 4-0-ra Nigériát. Jól sikerült a felkészülésük és önbizalommal telve fognak harcba szállni. Szinte minden játékos Európában játszik, vagy a fiatalok esetén (pallérozódik)..

    Irán ehhez képest alamuszibb felkészülési tervet rakott össze
    Litvánia - sovány 1-0
    Törökök: 2-1 -re kikaptak
    üzbégeket, Algériát elverték
    Tunéziától kikaptak...
    Sierra Leone, Venezuela, Panama se igazi érték mérő... Annak egyedül a Török meccset lehet hívni, de azon elvéreztek..

    Az iráni játékoskeretet nézve azért magasabban jegyzett játékosok vannak a marokkói csapatban, nevesebb csapatoknál pallérozódnak.

    A csapatkapitány a Mehdi Benatija a Roma, A Bayern és a Juve csapatát is megjárta... még ha nem is volt mindig kezdő, de azért mégiscsak... :) A legtöbben azért mégis a spanyoloknál, a hollandoknál, a belgáknál, a törököknél és a németeknél játszanak...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák