Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz modflow #27412 üzenetére
Mindenképpen hallgasd meg, sajnos neked kell benne döntened, bár ha valakinek van, biztos ír majd ide tapasztalatot. Ebben a kategóriában, én általam hallgatott fejest, ellenfélnek nem tudom ajánlani sajnos, nincs ilyen szintű viszonyítási alapom.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
F.B.I.
veterán
-
zodo
nagyúr
válasz modflow #26970 üzenetére
Ok kell hozzá hardver azaz 5 vagy 7.1 helyett 7.1.4 de önmagában csak egyetlen egy adatjel amit úgy kevernek ahogy szeretnének, nem pedig Dolby Surround/Digital fix sávjai helyett.
Ez a sample videó pl. jól szól a Steelseries Arctis 3 -on úgy hogy a Sound Blaster X4-en nincs bekapcsolva semmilyen térhatást keltő lehetőség csak Eq. -
F.B.I.
veterán
válasz modflow #26961 üzenetére
Filmet nem nézek de a Steelseries 7x tud atmost, meg is vettem hozzá az xboxon, hangerőben én még 50% fentebb nem jutottam vele, mert ott már kipukkan a dobhártyám (évben is 50 körül leszek).
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz modflow #14687 üzenetére
Nekem a Creative van, nagyon komoly mélyeket tud film alatt, tere is megfelelő, a szoftver eléggé összetett mindenféle film beállításához de nekem csak 3-4 órát kényelmes, aztán le kell vennem (mondjuk nem kicsi a fejem, 60 cm).
-
d1abLo
senior tag
válasz modflow #14624 üzenetére
Szerintem a sirus jobb. 3.5-ös jack csatlakozással tudod kötni a sirust. DTS-el kapcsolatban fogalmam sincs, de elvileg nem lesz vele gond, de nem akarok hülyeséget írni ezzel kapcsolatban, mert fejből nem tudom ezt most megmondani neked.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
dudika10
veterán
válasz modflow #7315 üzenetére
Csak hogy tudd, mit adsz a vezeték nélküliségért:
Folyamatos alapzajod lesz, hangminőségben a 3.000 forintos normális fejhallgatók szintjét súrolod, és egyes modelleknél, ha valaki elsétál a vevő és a fejhallgató közt, akkor még a vétel is szakadozik egy pillanatra, vagy felerősödik az alapzaj addig. És természetesen töltögetheted is folyamatosan.(#7314) kaszaf: az oldalankénti 3-4 driver következtében egyelőre nem tart ott a technológia, hogy egy 5.1-es vagy 7.1-es fejhallgató könnyű legyen.
Próbáltál már valódi 5.1-es vagy 7.1-es fejhallgatót rendes (hasonló árú) sztereo mellett? Érdemes kipróbálni, még mielőtt eldöntöd, hogy neked melyik is kell.(#7310) Tsebacsi: mintha a kérdezők értenének hozzá, és az igényüket a szükségletük szerint alakítanák ki...
Nem vakon ki kell elégíteni az igényük, hanem felhívni rá a figyelmet, hogy az igényük és a szükségletük nem feltétlenül van összhangban. Harapófogóval ki kell húzni belőlük az igényüket, és olyat ajánlani nekik, ami kielégíti azt. Legalábbis szerintem ez a segítség.6 évesen egy GT500-asts akartam mert jól nézett ki. Aztán öregedtem picit, és rájöttem, hogy a használati szokásaimhoz egy Suzuki jobban passzol.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
nagyúr
válasz modflow #7311 üzenetére
Nos 3 fejhallgató van áron belül, amire még azt mondom, egy próbát megér. Sajnos mindhárom "csak" stereo, a virtual hangzás drágábbér van, és inkább gamer vonalon található meg, a valós 5.1 meg hát, jóval drágábban.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Tuco78
tag
válasz modflow #7308 üzenetére
Egy jó tanács:
Én is valami ilyesmit kerestem először de szerencsére rábukkantam erre meg a másik füleses topikra és rádöbbentem,hogy alapvetően rosszul közelítem meg a dolgot.
Persze szerencsés módon közrejátszott az is,hogy nemrég volt alkalmam kipróbálni 2 gamer fülest is.
http://prohardver.hu/tema/nagy_fejhallgatos_topik_kerdezes_elott_olvasd_el_a/hsz_1-200.html
Olvasd el először a linket(nekem elkerülte először a figyelmem) és utána kérj tanácsot az itt jelenlévő szakiktól!Szerintem neked is szívesen segítenek!!!Sok sikert a jó füles megtalálásához!
Ha az én laikus véleményemre is kíváncsi vagy akkor nem vegyél se vezeték nélküli se 5.1-es fülest!Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Drive
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen GPS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest