Új hozzászólás Aktív témák
-
JmL
csendes tag
Pedig meg mernék esküdni hogy egy ~25GB-os iso fájlt lemezképfájl másolással írtam rá az 50GB-os lemezre, és miután visszatettem az íróba, azt írta hogy 47 giga helyet foglal. Egyébként én is így tudtam ahogy írtad, meg ez a logikus, ezért furcsálltam amit láttam. Most más problémával küzdök, nem tudom újraírni valamiért az újraírható bluray lemezt, folyton hibát dob, így ezt a kérdésemet jegelem, de köszi a választ !
-
JmL
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy külső blu-ray írót, és egy BD-RE 50GB lemezt, hogy majd otthon kiírok magamnak 3d-s filmeket.
A 3d-s filmek iso kiterjesztésben vannak, BD25, illetve BD50 verzióban.
Miért van az, hogy a BD25-ös féle film lemezre írva ~50GB lesz ? Úgy sejtem ahhoz lehet köze, hogy a két szemnek a két különböző kép információ tárolása szempontjából 2x annyi adatot kell tartalmaznia. (Van egy ssif fájl ami akkora méretű, mint az egész lemez többi fáljla)
Illetve akkor a BD50 verziós filmjeimet nem is tudom megnézni, mert a lemezre írva 100GB helyre lenne szüksége ? -
JmL
csendes tag
Sziasztok !
Karácsonyra vettünk egy Samsung UE40ES6710 3D LED TV-t.
Nincsen asztali bluray lejátszónk, tehát ha filmet nézünk akkor azt usb-s winchesterről, vagy számítógépről nézzük 1.4-es HDMI kábellel.
A Half-OU és a Half-SBS is tökéletesen működik, viszont ha rendes bd50 vagy bd25 filmet nézünk, nem működik a 3D. A videókártyám új, képes a 3d-re, azzal nem lehet probléma.
A gépről Power DVD-vel indítok, benyomom a 3D-t a programban, de nem igazán történik semmi, ha valami elmosódás történik, szemüveggel nem látszik a 3D.
Tudom hogy az ilyen lemezes bluray filmek m2ts fájlformátumban vannak, és hogy ilyenkor 2 videósáv van, egy a bal szemnek, egy a jobbnak, és ezért is szoktak ezek a filmek 40-50 gigásak lenni. Viszont sehogy nem sikerül összetenni azt a két sávot. Gépen benyomom a Power DVD-n az Avangers bd50es változatát, kiválasztom a 3D beállításoknál a HDMI 1.4 enabled 3D TV (1080p 24Hz)-et, elmosódik kicsit mintha összerakná a 2 sávot, de a szemüveggel sem látható, ugyanúgy elmosódottnak látszik. Kipróbáltam már az összes opciót PowerDVD-ben a 3D-nél, de azokkal sem jó sehogy. Ja és a film indításnál is a 3d indítást választom a film menüben.
Egyszerűen sehogy nem sikerül olyan 3D-re bírnom ezeket a bd25 bd50 két videósávos filmeket, amik a szemüveggel is láthatók.
Mitől lehet ez ? Hogyan tudnám megcsinálni ?
Segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Battlefield 2042
- EAFC 25
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Nagy teljesítményű Thermaltake hűtőpad combos laptopokhoz
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epson nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest