Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Arch Linux
- Brave
- Windows 10
- XPEnology
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- DIGI internet
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Alternatív kriptopénzek Chia farmolás - (HDD/SSD)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
S3000 Pró 230ezer pepita.hu-n
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
Hellou!
Nagyon gondolkozok egy új hangcuccon a tv mellé, Edifier B700-at használ valaki? Soundbar topikban senki nem beszél velem Vagy ha esetleg van jobb 2.1 / 2.0 javaslat, azt is meghallgatomSemmi sem igaz, minden megengedett.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #64322 üzenetére
Értettem, csak gondoltam megírom az én tapasztalataim.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #64320 üzenetére
Nekem közelben van két router is, semmi zaj/búgás nem jön ki az S351db-mből. Olyan kristály tisztán szól, hogy ilyet én még 2.1től nem is hallottam.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #64257 üzenetére
Oké, hogy az ársávban van, de ez nem minőség. Ahogy látom, mások sem csípik akik megvették - többnyire vissza is vitték.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz banderasz77 #64260 üzenetére
Hidd el, ez a jobb döntés. Sokkal jobban fogod élvezni, mint a 10-20 ezres tamagotchi szintű hangszórókat.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz lezso6 #64254 üzenetére
+ én sose értettem, hogy az emberek milyen hangtechnikát szeretnének 10-20 ezer között. Én sem vagyok milliomos, tenném hozzá szegény sem.. de a minőséget szeretem, és az nem ebben az ár sávban kezdődik (sajnos). Ha nincs rá keret, gyűjtsön még hozzá az ember mondjuk úgy 40 ezerig... abban nagyobb öröm lesz, mint az olcsó ipari hulladékokban.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz rantotthusi #64246 üzenetére
Realtek appban be kell állítani hogy nem sztereo hanem 5.1.
-
s.Oliv3r
senior tag
Most próbálgatom, ha a az asztaltól balra távolodok jobb a mély, ha jobbra sétálok elfogy.
Mindegy, elleszek vele Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget mindenkinek, és a tippet is, nem bántam meg. Kiváló hangrendszer. A tv mellé majd s3000pro megy, nehogymá' ne halljam a híradót
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz lezso6 #64183 üzenetére
Akkor jó, nekem így van beállítva, ezek szerint ezt jól tudtam. Hm...fura ez az egész. Most pl flac-et hallgatok ACDC - Back in Black, ahogy én dobolok a lábdob ütemnél jobban kihallom az én dobbantásom, mint a számból jövő mélyet. De ugyanez Iron Maiden, Linkin Park, BFMV, FFDP - mindenhol. Úgy feltekerném max közelre, de most tök nyugi van az utcába.... kicsit gáz szerintem amúgy, hogy nem látod mi a min-max
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
Sokat olvasgattam külföldi oldalakon.. láttam én is ilyet. + Vannak olyan "gagyibb" alaplapi kártyák amik pl totál le is vágják a 0.1et. Nálam azért nem ilyen rossz a helyzet. Azt írják még sokan, hogy az optikai kábelt használva visszajött a normál mély. Oké... csak ilyen port nincs a gépemben Most 40 ezres hangkártyákat nézegetek, de lehet inkább elengedem, majd megszokom Csak azért ott van bennem az is, hogy rengeteg review-t nézegettem róla, Z reviews is ódákat zengett róla, (mint ahogy amúgy az MR4-ről is, ami itt szokott téma lenni) ha jól emlékszem - és most ez van Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz lezso6 #64166 üzenetére
A telefonon nincs beállítva mélykiemelés, és a gépen sem. Amúgy.. ha tehetem én kicsit közép, magaskiemelés felé tolom el az eq-t pl. a kocsiban is. Épp az, hogy a 2.0ás alapbeállítás vágja le nagyon... Ha a realtek gyári szoftverében állítom be 5.1-re (és nem a win11 gyári hang setup-ban), majd kiveszem centert meg a hátsókat, tehát 2.1-ként kezeltetem vele, sokkal jobb a szitu.
miresz: igen odadugtam, a kábel jó szerintem, és jó helyre dugtam be (zöld). A driverben van sztereó, kvadrofon, 5.1, 7.1. A surround nincs kiválasztva.
VIPowER: gondolkodtam rajta, de lezso azt írja hülyeség..
Lehet, hogy kicsit hozzászoktam a Z623 túltolt mélyéhez. Mert igen, tudom hogy Ő abban volt "erős". A fene tudja... mindenesetre egyértelműen hallom a különbséget, sokkal szebben szól mint a Logitech... csak olyan mintha a gép valahogy visszafogná az alacsony freki tartományt.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok!
Megjött a az S351DB, össze is raktam - de itt valami nem kerek. Bedugtam a jack-et a gépbe, szépen szól de valahogy kevés/nem olyan a basszus amit én elvárnék. Tenném hozzá integrált hangkártya, de a lapom felső-közép kategóriás, nem egy 30-50ezres motherboard. Átnyomom bluetoothra, az iphone-on nyomom a zenét, minden olyan mintha mesébe lennénk, elég pöpec a cucc... de gépről nem szól jól. Optikai bemenet hálisten nincs a gépbe, hogy ki tudjam próbálni. Olyan mintha 2.0-nak érzékelné a Windows 11, nem 2.1-nek. Ha átállítom a hangvezérlőben 5.1-re úgy, hogy kilövöm a hátsó és center hangszórókat a realtek setup-ban (tehát 2.1-et csinálok belőle), picit jobb a mély, de még mindig nem a telóval "kihajtott" színvonal, s a magas-közép tartomány se olyan már így, mint a 2.0-s alapbeállítással.
A gépen minden driver friss, és elég izom pc - úgy nagyjából én is képbe vagyok mindennel, de most elakadtam.
Valakinek tipp esetleg? Nagyon köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz alphamooncam #64130 üzenetére
Bocsi, de mit nevezünk láncnak ?
még egy.: ezeket be kell járatni, illetve van kezdeti beállításuk, ami good to know?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok!
PC-hez szeretnék 2.1-es rendszert venni. Lényeg, hogy tisztán szóljon, és 100-150W RMS-t tudjon. Eddig Edifier S351db-t és S360db-t néztem. Ezek jól minőségűek?
Előre is köszi ,
OlivérSemmi sem igaz, minden megengedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest