2013. június 20., csütörtök

(#40501) total90 válasza kiskornel (#40500) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi. Egyébként én is néztem, hogy mint ha ferde lenne, de valahogy így sikerül... nem tudtam mihez mérni a horizontot, mert elég kusza volta talaj.

Érdekes a képed... a bal felső sarokban kicsit fura a kék. FF-ben nem próbáltad?

PH!-s fotós adatbázis, ha fotózol csatlakozz http://tinyurl.com/bymu4fo

(#40502) cOxeR válasza kiskornel (#40500) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Köszi, azért meg nem fagytam! :))

(#40503) Karima

Karima
(őstag)

Full Moon:

(#40504) total90 válasza Karima (#40503) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bejön :K Több képet raktál össze?

(#40505) Karima válasza total90 (#40504) üzenetére

Karima
(őstag)

Nem. Ez egy darab 30mp-s kép.

(#40506) total90 válasza Karima (#40505) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Wow, nem kicsit fújt akkor a szél :B

(#40507) fi:zi'k válasza Karima (#40503) üzenetére

fi:zi'k
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó lett. :)
Nem gyenge hogy ennyit idő alatt is láthatóan forog a Föld.

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#40508) pdave válasza Karima (#40503) üzenetére

pdave
(tag)

Ez nagyon jó lett :C

www.pasztordavid.com www.facebook.com/pasztordavidphotography

(#40509) cOxeR válasza Karima (#40503) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Ez tényleg jó lett, jobban tetszene, ha nem a szokásos panelrengeteg lenne az előtérben. ;)
Már szereztem én is hegesztőüveget, csak meg is feledkeztem róla, no majd hétvégén én is kísérletezem. pü

(#40510) aldebaran válasza fi:zi'k (#40507) üzenetére

aldebaran
(senior tag)

A képe elég jó lett. :R
Nem kötekedni akarok, de nem a felhők mennek és az látszik a képen, nem pedig a Föld forgása? Ha a Föld forgása látszódna, akkor a csillagok ívet húznának... :U

Peace... :R

____________________________________________________________________________________ Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél." _..... aldebaran ....._

(#40511) fattyu válasza aldebaran (#40510) üzenetére

fattyu
(PH! addikt)

Alapvetően igazad van, de ha ránagyítanál 30mp már elég ahhoz hogy a csillag se pont legyen.

Futok. ámokot.

(#40512) Karima

Karima
(őstag)

Köszi Mindenkinek:) Itt valóban csak a szél okozta ezt a látványos effektet - ami meglepően kicsi volt ahhoz képest, amit a fénykép mutat - , viszont az is igaz, hogy valamennyire látszik a csillagon is a föld forgása, illetve a StarTrailes képeimet is ugyanígy 30mp-s képekből szoktam összerakni, azaz ha nem húzna csíkot a csillag, akkor a StarTrailes képetket sem lehetne normálisan összerakni:)

Egyébként itt se hegesztőüveg nem volt, se több képből való összerakás, csak egy sima 30mp-es kép.

A panel tényleg uncsi, de hát most nem rakhattam oda az Eiffel tornyot:)) Kevesebbet meg nem akartam mutatni belőle, mert a múltkor is letoltatok miatta, hogy túl kevés az előtér:)

(#40513) Peethy

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyire jó minőségűek a fényes felületű, jó minőségű fotópapírra nyomott papírképek? Mert olyan 30-40százalékkal olcsóbbak. Sürgősen kellene a válasz, ha valaki tud, akkor segítsen...
innen rendelnék: http://www.fenykepfutar.hu

Ungvári Péter Photography - www.ungvaripeter.hu

(#40514) total90 válasza Peethy (#40513) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a fotós klubban csináljuk a kiállítást és elég sok nyomdát és papírt megnéztünk a minőség miatt. Amiket mi láttunk, azoknál a matt papírokon lényegesen jobb volt a minőség.

(#40515) Peethy válasza total90 (#40514) üzenetére

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy látom, sajnos 15x21-es méretben nincs lehetőség matt papírra nyomni. Milyen grammsúlyú papírra szokták nyomni az ilyen papírképeket? Remélem nincs 240g alatt, mert akkor nem szívesen rendelnék.

(#40516) total90 válasza Peethy (#40515) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Á, van alatta is... de az ezekkel a gáz szerintem, hogy meg kell nézni 1-1 darabot. Mi valami 10 nyomdát bejártunk mire döntöttünk.

(#40517) Peethy válasza total90 (#40516) üzenetére

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Tudnál adni tanácsot, hogy hova kellene menni? Vagy ezek nem a mainstream nyomdák, amikre neten is egyszerűen ráakadok? Ha lehet, püben, ne offoljunk :)

(#40518) total90 válasza Peethy (#40517) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ment pü

(#40519) Karima válasza total90 (#40518) üzenetére

Karima
(őstag)

Ebben a témában nekem is küldhetnél pü-t mert én is hadakozok a nyomdák minőségével már egy ideje:) Thx.

(#40526) Karima

Karima
(őstag)

Na hogy ne csak off legyek:

(#40528) Peethy válasza filózoli (#40527) üzenetére

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Szerencsére mindig megerősíted a véleményünket. Mit szólnál ahhoz, ha nem jönnél ide trollkodni? Legyen békesség :)

(#40529) nincsisbéla válasza Karima (#40503) üzenetére

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Király kép! :R
Valahogy a hangulata nagyon elkapott!
Publikus hogy hol készült a kép?

Mentalita'

(#40530) fi:zi'k válasza aldebaran (#40510) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre inkább nem mondok semmit. ;)
Nyilván a hold és a csillag "torzulására" gondoltam, nem pedig a felhőkre. :U

Elég jól mennek neked ezek az éjszakai fotók. :K
Simán el tudnám képzelni egy pl háttérképnek. Esetleg az alsó harmad lehet zavaró. Sötétebben vagy alulról jobban vágva milyen?

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#40531) Karima válasza nincsisbéla (#40529) üzenetére

Karima
(őstag)

Persze. Itt:)

(#40532) Karima válasza fi:zi'k (#40530) üzenetére

Karima
(őstag)

Jobban vágva nekem már kevésnek tűnik az alja. Azt, hogy "sötétebben" azt nem értem, hogy mire gondolsz:)

(#40533) fattyu válasza Karima (#40531) üzenetére

fattyu
(PH! addikt)

Nem a megyeri hidat kérdezte :D azt gugli segít megtalálni :D:D:D

[ Szerkesztve ]

Futok. ámokot.

(#40534) Marky21 válasza Karima (#40503) üzenetére

Marky21
(fanatikus tag)

Tök szép csak kár hogy, a panel lakások elrontják az egészet mer randák :(

(#40535) Karima válasza fattyu (#40533) üzenetére

Karima
(őstag)

"Publikus hogy hol készült a kép?" - én ezt úgy értettem, hogy helyileg hol készült a kép, márpedig az a Megyeri híd lábánál készült. Vagy valamit rosszul értettem??

(#40536) fattyu válasza Karima (#40535) üzenetére

fattyu
(PH! addikt)

A kérdést jól érted csak nézd meg melyik postodra válaszolt...

Futok. ámokot.

(#40537) Marky21

Marky21
(fanatikus tag)

Egy kis poharizálás :D
vélemény?
[link]
[link]

(#40538) Karima válasza fattyu (#40536) üzenetére

Karima
(őstag)

Jah! Jogos!:) Akkor ez a helyes válaszom:)

(#40539) nesa válasza Marky21 (#40537) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Kicsit szuk de jok, hogy keszult?

(#40526) Karima

Ez azert nekem sokkal jobb mint a panelos kep.

(#40540) fi:zi'k válasza Karima (#40532) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel világos a híd alatti rész, elvonja kissé a figyelmet. Ráadásul nem elég esztétikus szvsz.

(#40541) Marky21 válasza nesa (#40539) üzenetére

Marky21
(fanatikus tag)

Köszi!
Én is éreztem hogy alul szűk de az volt a probléma hogy ott kilógott már az asztal fehér színe, mert nem volt nagyobb karton lapom. :N

Egy fekete lapot t használtam háttérnek,és egy asztali lámpát világításnak, amit rá világítottam a falra ,és végül a vissza verődő fény látszik a pohárba lévő vízbe, a lámpa maga kék azt látni, a narancs sárga meg a fal és a lámpa fénye. :))

(#40542) cOxeR válasza Marky21 (#40537) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Nekem is tetszenek, a szűk érzeten egy kis PS-el könnyen tudsz javítani (megnövelve a képméretet), és totálisan profi lesz.

(#40543) cOxeR válasza Karima (#40526) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

A Megyeri híddal régóta szemezgetek, de ennél sokkal jobban körbe kellene járni, hogy meglegyen a megfelelő perspektíva, ehhez viszont idő kellene. (nekem is elhúzza a szemem a világos előtér)

(#40544) Karima válasza cOxeR (#40543) üzenetére

Karima
(őstag)

Hát ha ott van az ember a helyszínen, akkor azért belebotlik 1-2 zavaró tényezőbe. Mindenképpen olyan képet akartam, amiben a lemenő nap is benne van (mármint a fénye), ezért csak a pesti részről, és a híd északi oldaláról jöhetett szóba a fotózás. Na most közelebb nem tudtam menni, mert végig drótkerítés van, jobbrább meg azért nem, mert ott már dzsumbuj van elég rendesen. ezt is úgy csináltam, hohy előttem 1m-rel a kerítés volt (lent), mögöttem 50cm-re meg ment a 2es út nem kis forgalma (láthatóságit nem vittem. Én is kinéztem a helyszínt, és elképzeltem, h milyen beállításokkal, milyen szögből fogom csinálni, de aztán a valóság igencsak keresztbehúzta az elképzeléseimet:) A körülményekhez képest én meg vagyok elégedve a képpel, de persze elfogadom a kritikákat.:)

(#40545) cOxeR válasza Karima (#40544) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Nem teljesen ment át a mondanivalóm, mivel tudom, hogy nehéz megközelíteni jó szögből a hidat, ez inkább elmélkedés volt, hogy van-e olyan pont ahol hatásosabb képet lehet róla készíteni. No egyszer majd nekiugrom, ha lesz rá időm és esetleg valaki szintén jön kerítést mászni.

(#40546) fattyu válasza cOxeR (#40545) üzenetére

fattyu
(PH! addikt)

vízművek terület. mint ilyen kiemelt védelem és rádhúzzák a terrorcselekményt. jpgállam ugyanis..

Futok. ámokot.

(#40547) cOxeR válasza fattyu (#40546) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Nem tudom/tudtam mi van ott, sosem jártam arra fele, csak kocsival át a hídon.

(#40548) zool1 válasza Karima (#40526) üzenetére

zool1
(senior tag)

Hi!

Milyen vázzal fényképezel, ha szabad megkérdeznem?

Hát már nem azért, hogy ez meg az, meg így meg úgy, de csak hát na... !

(#40549) fattyu válasza cOxeR (#40547) üzenetére

fattyu
(PH! addikt)

pár hete jártam arra makrózni a dzsindzsásban. eljátszottam a kerítésmászás gondolatával... amíg meg nem láttama vízművek táblát.

Futok. ámokot.

(#40550) Karima

Karima
(őstag)

Na közkívánatra :) csináltam egy sötétebb aljút is, de nekem ez már nagyon setét, meg be is van bukva sztem, de azért megosztom:

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.