2013. június 18., kedd

(#40251) radi8tor1 válasza BV92NTZ (#40250) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Nagyon jók lettek!

(#40252) Peethy válasza cOxeR (#40249) üzenetére

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Oké, megnyugodtam :D Még egy kép tegnap estéről:

[link]

Lesz még pár darab, érdekelne a benyomásotok meg a javaslatotok :)

Ungvári Péter Photography - www.ungvaripeter.hu

(#40253) zolka78 válasza Peethy (#40252) üzenetére

zolka78
(senior tag)
LOGOUT blog

Na, kezdenek új értelmet nyerni a sínen tartózkodó emberek. Eddig csak röhögtünk a sok idióta sínen pózoló egyeden (közösségi oldalak és társaik). Ezek viszont tetszenek, ötletesnek tartom a témád, már az előző is tetszett.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

(#40254) fi:zi'k válasza Peethy (#40252) üzenetére

fi:zi'k
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem ez nagyon nem jön át. :(

[ Szerkesztve ]

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#40255) cOxeR válasza Peethy (#40252) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Zajosnak nem zajos. :))

(#40256) Peethy válasza zolka78 (#40253) üzenetére

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Én olyan sok sínes képet még nem láttam (ellenben sok másmilyet igen :D), mindenesetre örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! fi:zi'k-nek reagálva pedig azt tudom mondani, hogy én sem teljesen így képzeltem el, mindenesetre majd még rakok fel párat, hátha azok között lesz jobb :)

cOxeR: köszönöm a megerősítést :D 4 emberrel is leellenőriztettem, meg 3 monitoron megnéztem itthon. Félek tőletek, ide már csak így merek képet berakni ;]

(#40257) zolka78 válasza Peethy (#40256) üzenetére

zolka78
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem láttál még ilyeneket amikor sínen fekszenek? Meg a vonatkerék alatt van a fejük? 1-2 közösségi oldal tele van ilyen idióta pózerekkel. Ehhez képest üdítő látvány, hogy valaki másképp alkalmazza a témát.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

(#40258) fi:zi'k válasza zolka78 (#40257) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még én sem láttam ilyeneket (mert nem foglalkoztatnak a közösségi oldalak), de azokat elég nehéz egy ilyen megvalósításhoz mérni, még ha nekem nem is jön át.

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#40259) zolka78 válasza fi:zi'k (#40258) üzenetére

zolka78
(senior tag)
LOGOUT blog

Félre értettél. Egyáltalán nem mérem hozzájuk :(

(#40260) Peethy

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Hoztam még hármat, van amelyik szerintem is gyengébb, meg van, amelyik jobb, többet a témában egy időre nem rakok be:

[link]

[link]

[link]

(#40261) Sucuka válasza Peethy (#40260) üzenetére

Sucuka
(senior tag)
LOGOUT blog

Fentről lefelé nekem a 3. a tuti, az elsőt fekvő állásban próbáltam elképzelni, mert így két oldalt szűknek találom, de amúgy grat a kreativitáshoz!

(#40262) nesa válasza Peethy (#40260) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Nekem is a 3. :K

(#40263) Murderer69

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

Ha valakit érdekel:
Éjfélkor indul! Ki tölti fel az első képet? Ki az utolsót? Szeptember 23-án a napnak 24 órájában várjuk az ország különböző pontjairól érkező képfeltöltéseket.
Legyen egy telefon vagy egy profi fényképező az eszközöd, a lényeg, hogy nap végére összeálljon egy különleges album, melyben Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy megnézzük, milyen is Magyarország egy napja.
Mennyi minden történik körülöttünk egy napon? Erre vagyunk kiváncsiak, és arra, hogyan látjátok ti, Magyarország egy napját. Fotózd le, tedd fel a térképre, és nézd meg, hogy szerte az országban milyen fotókat készítettek fotóstársaid.
[link]

http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

(#40264) Peethy válasza Sucuka (#40261) üzenetére

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Csináltam az elsőből fekvőt is, de azok nem lettek olyan jók. Egyébként igazad van :)
Köszi, meg neked is nesa!

(#40265) Peethy

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Karima, madgie, meg a többi éjjeli fotós: [link]

Talán érdekes lehet :)

(#40266) Karima válasza Peethy (#40265) üzenetére

Karima
(őstag)

Köszi. Én is gondoltam rá, de sajnos ezidőtájt pont vezetni fogok, úgyhogy majd a legközelebbi műholdrobbanásnál...:)

(#40267) BV92NTZ válasza radi8tor1 (#40251) üzenetére

BV92NTZ
(lelkes újonc)

Koszonom szepen a megjegyzest! :R

www.ntzphotography.com

(#40268) radi8tor1

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Várjátok már az UARS műhold visszatérését? Mindenki az eget kémleli, hogy megörökítse a tűzgömböket? 26 db biztosan nem fog elégni a légtérben ma este.

(#40269) cOxeR válasza radi8tor1 (#40268) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Elég későn lesz, valaki fennmarad azért?

(#40270) radi8tor1 válasza cOxeR (#40269) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Most már látom frissült az időpont. USA idő szerint éjfél körül vagy másnap hajnal.

(#40271) Peethy

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

[link] :F
Ez az új művészet?

[ Szerkesztve ]

(#40272) cOxeR válasza Peethy (#40271) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Zseniális! :)

(#40273) gzola válasza Peethy (#40271) üzenetére

gzola
(tag)

a kommentek jobbak :D ezért töröltem a flickr accom...

(#40274) total90 válasza Peethy (#40271) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem adok épp ezért a flickr-re. Időnként szerintem totál pocsék képek vannak agyon lájkolva... de hát akinek sok az ismerőse, annál nem csoda. Inkább adok itt néhány fotós véleményére ;)

PH!-s fotós adatbázis, ha fotózol csatlakozz http://tinyurl.com/bymu4fo

(#40275) KrisT24

KrisT24
(újonc)

[link]

Néhány naplementés kép.

(#40276) total90 válasza KrisT24 (#40275) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az utolsó szűkebb vágással, hogy kétoldalt a fák ne legyenek benne, szerintem úgy jó lenne. A többi semmi extrát nem nyújt nekem.

(#40277) zH.

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

just be

(#40278) fi:zi'k válasza zH. (#40277) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem sötétek, bár az első még határeset.
A téma jó. :K

(#40279) total90 válasza zH. (#40277) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem bejönnek, a 3. tetszik leginkább... de írtam is Flickren.

(#40280) Chapel válasza Peethy (#40271) üzenetére

Chapel
(őstag)

Ez nem művészet, simán csak szar szvsz. :U

http://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

(#40281) Furkoo válasza Chapel (#40280) üzenetére

Furkoo
(őstag)

Én tök laikus vagyok a témában, de én sem értem mi abban a képben a hú de jó O.o.

ELADÓ!AGM L96 AWP-Airsoft sniper. 35k ELADÓ! érd. pm.! :) http://www.flickr.com/photos/sr4c/

(#40282) fattyu válasza Furkoo (#40281) üzenetére

fattyu
(PH! addikt)

én egy nagy nagy ismerősi társaság trollkodásának vélem. Ez a fos hogy kapott 100 fölötti favoritet?

Zeiss Planar 50 1.7 eladó http://goo.gl/CwrUZ

(#40283) skiny83 válasza fattyu (#40282) üzenetére

skiny83
(fanatikus tag)

Szerintem is, bár nincs túl sok contact-ja, illetve van azért jó képe is, így az is elképzelhető, hogy sok "követője" aki valamiért szereti a képeit rutinból kedvenceli meg ajnározza ezt is. Magyar fotósnál is láttam már ilyet: van blog meg sok jó kép+népszerűség így a szar képeket is megtapsolják...

-------------------- ..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem? ----------------------------------------> http://www.flickr.com/photos/vanzan/ <---------------------------------

(#40284) pisti

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Csobb.

Révedezik a révész, hogy hova tűnt a tömeg a közlekedésből.

(#40285) Bulitt válasza skiny83 (#40283) üzenetére

Bulitt
(őstag)
LOGOUT blog

Utoljára Beyonce egyik 2011 sorozatában láttam egy ilyet. Lehet onnan is elterjedt

[ Szerkesztve ]

Blogom: 32mg/100ml hazai, amerikai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#40286) Karima válasza zH. (#40277) üzenetére

Karima
(őstag)

Tetszenek, főleg az első. Én is terveztem, hogy csinálok ilyeneket, de most várok egy kicsit, mert megelőztél, így az újdonság varázs már nincs meg:)

(#40287) C^^

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

A hétvégén az alábbi csodához volt szerencsém.
Megköszönném, ha véleményeznétek a képeket. Jöhet hideg, meleg. :)

Katt a képre:

(#40288) pisti válasza C^^ (#40287) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Az autó nagyon szép. A műszerfalról készült FF kép tetszik.

Az első képnél nem értem miért nem a másik irányba fényképeztél.
A háttér nagyon kusza az autó mögött, ehhez képest a karosszérián a visszatükröződésben látszik, hogy egy sokkal kevésbé kaotikus nyílt mező volt a másik irányban, akkor a nap is hátba lett volna és az ég fényessége is kezelhetőbb lett volna.

[ Szerkesztve ]

(#40289) fi:zi'k válasza C^^ (#40287) üzenetére

(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csatlakozom Pisti fórumtárshoz.

Még annyival egészíteném ki, hogy a bal felső sarokban csúnya, hogy nem tudtál (akartál?) "hozzányúlni" az éghez.

[ Módosította: philoxenia ]

(#40290) C^^ válasza fi:zi'k (#40289) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a véleményeket. :R

Az éghez valóban nem tudtam úgy hozzányúlni, hogy szép legyen bal oldalt is. Próbáltam akkor már így megoldani, hogy érdekesebb legyen, de úgy látszik, ez nem jött be.

Pont ebből sajnos nincs olyan verzióm, amit a másik oldalról lőttem volna. Erre valóban gondolhattam volna. :W
Vannak "mezős" képek, de ott sem teljesen homogén a háttér, inkább azt mondanám, hogy kevésbé kusza. Abszolút nem figyeltem rá, hiba volt.

Mindenesetre köszönöm, és szívesen fogadom a további észrevételeket is, ha vannak. Ezekből tudok tanulni.

(#40291) Karima

Karima
(őstag)

Égiforgalom:

(#40292) Bulitt válasza Karima (#40291) üzenetére

Bulitt
(őstag)
LOGOUT blog

Mindenképpen érdekes látvány :K

[ Szerkesztve ]

Blogom: 32mg/100ml hazai, amerikai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#40293) Peregrinator válasza C^^ (#40287) üzenetére

Peregrinator
(tag)

Szép a kép, és az autó is tuti :K

(#40294) ROBOTER

ROBOTER
(őstag)

Így néz ki, amikor beállsz egy touch&go -t végző (beton hiányában csak imitáló) MIG-29 alá, és a pofádba nyomja az anyagot:

http://trueman.uw.hu/store/tag1.jpg

Nyilván a kép már a fejem feletti áthaladás után nagyságrendileg 1 másodperccel, 110m-re eltávolodva készült.

(#40295) radi8tor1 válasza ROBOTER (#40294) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Fordászhoz most nem kell menned egy darabig. :DDD
Marha jó kép lett. :R :C

(#40296) ROBOTER válasza radi8tor1 (#40295) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

Köszi! :)

Egy kicsit felelőtlen is voltam talán a hang miatt. Eleve (részben) a hanghatásért megyek ilyen rendezvényekre, de most minden létező nemzetközi előírást be nem tartva tartózkodtunk az adott helyen. Valószínűleg erre nem lesz több lehetőség, így egyszeri élmény volt.

Ez a kép első nap készült, akkor olyan 40m-ig jöhetett le, Eszetlen hangos volt, de azért kattintani tudtam. Másnap olyan 25m-ig jött le, na ott már képtelen voltam megtartani a kamerát, nem tudtam ráfókuszálni, erős fájdalmat éreztem a fülemben, nem hangot.

(#40297) radi8tor1 válasza ROBOTER (#40296) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Védőfelszerelés, FTW. Sajnos a hallás nem is rögtön károsodik. Egyik volt kollégám katonaság alatt indítgatta be vadászgépeket (ő húzta le róla a töltőkábelt miután beindult a motorja) szóval elég közel volt hozzájuk. Jobb fülére alig hall valamit.

(#40298) Jasi78

Jasi78
(újonc)

Sziasztok!

Érdekelnének a képpel kapcsolatos vélemények.

Köszi!

(#40299) ROBOTER válasza Jasi78 (#40298) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

Nagyon hálás kis témát találtál, talán kicsit elvész a fő téma, én személy szerint többet mutatnék a bögrékből és kevesebbet bal oldalon/felül a háttérből.

(#40300) t_a_m_a_s válasza ROBOTER (#40294) üzenetére

t_a_m_a_s
(őstag)

Zsír, mint mindig!

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.